Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה שלי היא כזאת- מה התופעות שיכולות להיגרם כתוצאה מ (-) (מינוס) של מגבר שלא מחובר כראוי?

פשוט אצלי באוטו המינוסים של 2 המגברים מחוברים לאותה הנקונה אבל הם מעט רופפים (הם נמצאים מתחת למושב), זה מפחיד אותי קצת...

משו רציני יכול לקרות?

פורסם

רציני לא חושב, אבל זה יכול לקצר את הפלוס ולשרוף פיוז.

למה שלא תסגור בורג טוב שלא יברח לך המינוס?

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

פורסם

כי את המינוס של 2 המגברים שהוא 8גייז' הכנסתי למן בננה כזאת של 4 גייז' והיא גדולה מדי, ניסיתי להדק אותה עם פלייר אבל זה קשה ברמות ואני לא מצליח לעשות את זה.

אז בנתיים הדבקתי מסביב עם איזולירבנד עד שאני אמצא פיתרון לבעיה.

פורסם

אז תשים שם בורג יותר ארוך או תשים חתיכה של כבל 4גייג'.

כי זה לא ממש טוב כשהמגע רופף, יהיו לך ניתוקים וקצרים.

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

פורסם

תלך לכל מתקין נורמלי, ותבקש ממנו זרוע קונקטור של קבל,זה 4-0G, אבל אתה יכול לחבר 2 כבלים של 8G, ויהיה לך נעל כבל מסיבי, שניתן לחבר אותו באופן שימנע ניתוקים.

זה הכי עדיף.

under construction..

• תוכן חדש...