Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעייה מעצבנת Golf 1997

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרכב : VW Golf 1997 מנוע 1.6 AFT גיר אוטומט.

יש לי בעייה קצת מעצבנת איתו.. בגדול אני לא מרוצה מהנסיעה (מבחינת האצה או כוח או מהירות או איך שאתם רוצים לקרוא לזה) דיי קשה לי לתאר אותה אני ינסה:

אני מרגיש כאילו יש למנוע הרבה כוח אבל משום מה הוא לא מנוצל טוב ואני לא מרגיש אותו.

זה מוזר הוא נוסע נגיד לאט יחסית, ואז אני רוצה להאיץ אז אני נותן טיפה יותר גז והוא לא מגיב לו.. רק אם אני יתן ממש הרבה גז אז הוא פתאום יבין ויתן לי הרבה כוח.

אם אני סתם נוסע על 50 ויתן גז הוא לא יגיב עד שאני יתן הרבה גז.

ננסה להסביר בדרך אחרת.. כשאני ב100% גז אני מרגיש 100% כוח. אבל אם זה 60% גז זה 30% כוח.

בבדיקה שאבא שלי עשה פעם מצאו שחיישן מצערת לא מתפקד טוב ועשו לו "ביטול תקלה" עכשיו זה נראה לי מאוד הגיוני שזה חיישן מצערת כי אני לא מתלונן שאין לאוטו כוח אני מתלונן שאני לא מצליח לקבל אותו אם אני נותן יותר גז. אבל אני מניח ש"ביטול תקלה" אומר שסידרו אותו.. (אני מדגיש לא החליפו רק עשו משהו במחשב)

מה לדעתם זה יכול להיות? תודה רבה למגיבים!

פורסם

"בטול תקלה" זה בדרך כלל בצוע של מחיקת תקלה רשומה במשב נהול המנוע המתבצעת ע"י מחשב/סורק אבחון.

יש לבצע במכוניתך נסיעת מבחן ואם באמת מורגשת הבעיה שתארת לבצע סדרת בדיקות:

בדיקת לחץ מש' דלק וספיקתה (כמות דלק ליחידת זמן), בדיקת ו/או החלפת מסנן דלק, סריקת מע' נהול המנוע ע"י מחשב/סורק אבחון והשוואת נתונים אל נתוני היצרן. אם חיישן כלשהוא היה לגמרי לא תקין

(נתק או קצר) היתה נדלקת נורת תקלה אך יתכן וחיישן כלשהוא מספק נתון שגוי למחשב נהול המנוע.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

האמת שקיבלת כבר תשובה, למען ההדגשה:

צריך לחבר לסקנר, לבצע סריקת תקלה, אם לא מופיעה תקלה, להיכנס ל"מידע עכשווי" (נתונים שהחיישנים מספקים למחשב באותו הרגע -ניתן לבצע בזמן נסיעה שאתה מרגיש שחסר כוח ואז לראות מה כל חיישן "מספר" למחשב, וגם מה המחשב מוציא החוצה להפעלת המזרקים וכדו..

לא סיפור.

בברכה

דני ממצת אור בחיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לפני שאני הולך לבדיקה היקרה, אני רק יתאר שוב את הבעייה יותר מדוייק.

בהאצה המנוע מתנהג כ"מת" אבל במהירות שיוט אני לא מרגיש את זה.

זה משנה משהו?

רפי לין אם עדין הפילטר יכול להוות בעייה אני יחליף אותו כי הוא זול יחסית.

אתם יודעים אם אפשר לעשות את הבדיקו מחשב האלה לא בחברה?

תודה.

פורסם

אפשר לבצע בדיקות של מע' הזרקת דלק ונהול מנוע ממוחשבים גם במוסכים מצוידים במחשב/סורק אבחון וידע מתאים ושאינם מורשי היבואן.

מהיכן אתה בארץ ויתכן וניתן יהיה לכוונך לכאלו.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אני מבת-ים, אבל כל מוסך באיזור המרכז יהיה בסדר (אפילו דרום השרון)

ובקשר לתיאור התקלה (בפעם השנייה) אותם המלצות..? אבא שלי חשב שזה סתימה באגזוז או באחד הדודים שלו.. יכול להיות?

• תוכן חדש...