Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי ניסן סאני שנת 93' מנוע 1600 ידני, יד שניה והרכב עבר 115 אלף ק"מ לפי מה שנאמר לי בטלפון ומה שנכתב במודעה.

אני חושש שהנתון של הקילומטרז' קצת לא אמין, נראה לי נמוך מידי לשנת 93

אם אני לוקח את הרכב לבדיקה יוכלו לעלות על זה?

עוד שאלה, כדאי לקחת מיצובישי סופר לנסר שנת 93 יד ראשונה אבל עם 205 אלף קילומטר?

המנוע לא גמור כבר? הבנתי שהמיצובישי מזדקנות טוב ויש להם מנוע חזק אבל לא יהיו בעיות רציניות אחרי 205 אלף קילומטר? כדאי לקנות בכלל?

פשוט קשה למצוא גיר ידני בדגם הזה אז אני חושב אם לקנות או לא.

מצטער על כל השאלות שפרסמתי ביומיים האחרונים פשוט אני חייב לקנות משהו ואני כבר כולי לא יודע מה לעשות :|

פורסם

לפני שאתה לוקח לבדיקה תבקש לראות הסטוריית טיפולים מהנהג.

הם הוא יראה לך (שמר קבלות או תדפיס ממוסך) ותגלה אי התאמה בין מספר הק"מ לטיפולים שבוצעו תוכל אפילו לחסוך את הבדיקה.

אם אין לו, ותחליט כן ללכת לבדיקה, תברר עם הבלאי של הרכב ומצב המנוע ושאר המכלולים סביר לנסועה הרשומה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הבנתי, מקווה שבאמת יוכלו לבדוק את הדבר הזה...

ראיתי מודעה של מזדה 323 שנת 97 התקשרתי אז בכוונה אמרתי זה בקשר לרכב

אז הוא שואל אותי איזה רכב אמרתי לו מזדה אז הוא אומר לי 99?

אז אמרתי לו איזה 99? למה כמה יש לך?

קיצר אמר שנמכרה שאלתי אותו אם הוא סוחר אז הוא אומר לי "אני רק מתעסק עם זה"

קיצר הציע לי דייהטסו אפלאוז 97 ידני יד שניה 120K(מוזר לי שגם המזדה שפורסמה בדיוק עם 120K)

אמר לי שזה של הבן שלו והרכב אצלו כל הזמן והביא לי את המס' כדי שאני אדבר איתו ואני יתאם איתו...

נשמע לי חשוד, מפחד ללכת על זה

יש היום שביתה בסניף דואר שלי אז אי אפשר למשוך את הכסף אז מחר בצהריים אני אסע לקחת לבדיקה.

פורסם

הרכב יהיה רשום על שם גיסתו של הבן...

תקרא את השרשור הדביק שבראש הפורום.

אם כבר לקנות מסוחר - אז ממקום מסודר ומכובד, לא מחאפר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ד"א בהקשר לתגובה הקודמת שלי מצאתי גם את הדייהטסו המדוברת באותו לוח לאחר חיפוש קצר

עם אותו מס' פלאפון שהתקשרתי אליו ולא המס' של הבן שלו...

כדאי בכל זאת להגיע לפ"ת מראשון באוטובוס והשקיע איזה 500 ש"ח בבדיקה?

פורסם

אני מתעלק על השירשור,

אם אני מחליף לוח מחוונים ברכב. בלוח שאני מחליף יש קילומטראז' שונה. איך אני מתעד את הקילומטראז'? (צילום של לפני ואחרי מספיק?)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אי אפשר בדרך כלל לעלות על הורדת קילומטרים בבדיקה רק אים ההפרשים בין הקילומטרז למצב הרכב ממש גדולים.

לכן אים אין ספר טיפולים של מוסך מורשה במיוחד ברכב ישן כך את נושא הק"מ בע"מ ותתיחס למצב הרכב והמנוע ולא ללוח שעונים שאתה מכוון אותו ב 100 ש"ח.

לכן לסיכום אים אין ספר טיפולים ומודל נמוך אל תתייחס בכלל לק"מ.

פורסם
אני מתעלק על השירשור,

אם אני מחליף לוח מחוונים ברכב. בלוח שאני מחליף יש קילומטראז' שונה. איך אני מתעד את הקילומטראז'? (צילום של לפני ואחרי מספיק?)

כשאני החלפתי את הלוח שלי, פשוט ביקשתי שעל הקבלה במכון ספידומטרים ידפיסו את הקילומטרז' הנוכחי, מה גם שהוא כיוון לי את הספידומטר החדש לאותו מס' שהופיע על הספידומטר הישן.

אבל כן, בהחלט יש כאן בעיית אמינות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...