Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה ראשונה:

יש לי אפשרות לקנות קומפוננט דוטק של מורל במחיר מצחיק שלא מתקרב ל900+ של חנויות למיניהן...

אבל חבר אמר לי שיצא סט חדש של דוטק שעולה 200 ש"ח יותר מהסט הישן בגלל שהוסיפו שיפורים מסויימים, כך הוא שמע, שהוא לא ידע לפרט.

השאלה שלי האם זה נכון? האם יש איזה שהם שיפורים או שסתם סט חדש עולה יותר מסט ישן רק בגלל שהוא "חדש"????

שאלה שנייה:

האם בכלל שווה לוותר על הדוטק ולקחת CERWIN VEGA V-MAG:

http://www.cerwinvega.com/products/mobileaudio/index.html

הבעיה זה שהסרווין זה 60 RMS בעוד שהדוטק מוצהר 140 RMS...

כל הצעה, תגובה או הערה תתקבל בברכה!!

תודה, אלכס.

HU: Alpine 117E Comp: Hertz HSK165

AMP: Audison LRx 4.1k SUB: Hertz HX300D

Capacitor: Connection (Audison) 1F

פורסם

בתקווה שאתה כותב דוטק חדש אתה מתכוון לmkII אז ניתן להשיג אותו חדש באזור ה800 (כמובן תלוי איפה).

לגביי דגם חדש מול ישן:

חברה מכובדת תמיד אמורה להוציא משהוא חדש שיהיה תמיד יותר טוב אבל לא בכול המקרים זה נכון למשל fnq של רוקפורד מול הפאור החדש שמחליף אותו (אם זה לא מובן הfnq יותר טוב).

לגביי סרווין לטעמי הוא צעקני והדוטק עדיף. (ברמות מחיר האלה של הארץ)

מהוואטים אל תתרשם (נושא גדול בפני עצמו)

פורסם

באמת איפה אפשר להשיג מורל דוטק (עם אחריות) ב-800 ש"ח?

לא הבנתי איך החלטת שהפאואר החדש של רוקפורד נחות מהfnq הקודם?

הדבר האחרון שאפשר להגיד על V-MAG של סרווין-ווגה שהם צעקניים,

שמעתי ברכב של חבר(פולקסווגן-בורה, על מגבר רוקפורד 50*4 ור"ד של פיוניר 4v)

פשוט הדבר האחרון שניתן לומר עליהם.

כדאי לך לחפש סט-אפ עם רמקול כזה ולהתרשם.

תסלח לי ,אבל נראה לי שתשובותיך מבוססות על רכילות של מוכרים בחנויות.

ZZR

פורסם

1. עריכה: ה"פ בה"פ. אין בפורום "פנה אליי בה"פ".

2.מכול מיני אתרים ופורומים בחו"ל.

3.את האמת לגביי הדגם הזה קפצתי כמו אידיוט לשלול מתוך סטיגמה על סטים שלהם שכן שמעתי.(סליחה סרווין, עכשיו אתה מרוצה?)

ודבר אחרון חשוב ביותר אני לא מבסס את דבריי "על רכילות של בעלי חנויות".

פורסם

ההבדל בין הדוטק החדש לישן הוא בקרוס, אפשרות להגביר או להנמיך את הטוויטרים ב-3 דציבלים. אולי יש עוד- נסה בחיפוש.

בכל מקרה לי יש את הסט הזה ואני מאוד מרוצה

פורסם

מהנ זאת אומרת "עכשיו אתה מרוצה"?, הוא אומר את זה כי שאתה אומר את זה לפחות 10 איש לומדים, ואז מפנימים שסרווין ווגה סתם צעקניים...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

אז המחיר על הדוטק ה"ישן" שאני יכול להשיג זה בסביבות ה600, והדוטק ה"חדש" בסביבות ה800...

בגלל זה אני שואל אם יש הבדל ביניהם וד"א הם באים עם אחריות!

האם האפשרות להגביר/להנמיך ב-3 דציבלים ייתן הבדל כלשהוא??

אז יחסית לסרווין עדיף דוטק לפי מה שהבנתי... אני שומע בעיקר האוס, טראנס ולפעמים מוזיקה שחורה.

הסט יוגבר ע"י STRETCH DADDY של SOUNDSTORM שמוצהר 150RMS*4.

נ.ב.

1. נראה לי המגבר יכול לשרוף אותו לכן כתבתי על הסרווין שהוא 60 RMS.

2. מה זאת אומרת MKII?? יש דוטק שהוא MKI או משהו אחר???

פורסם

בתקווה שאתה כותב דוטק חדש אתה מתכוון לmkII אז ניתן להשיג אותו חדש באזור ה800 (כמובן תלוי איפה).

לגביי דגם חדש מול ישן:

חברה מכובדת תמיד אמורה להוציא משהוא חדש שיהיה תמיד יותר טוב אבל לא בכול המקרים זה נכון למשל fnq של רוקפורד מול הפאור החדש שמחליף אותו (אם זה לא מובן הfnq יותר טוב).

לגביי סרווין לטעמי הוא צעקני והדוטק עדיף. (ברמות מחיר האלה של הארץ)

מהוואטים אל תתרשם (נושא גדול בפני עצמו)

כדאי מאוד להיזהר בתגובות, בטח אם מיד אח"כ לוקחים את הדבריםבחזרה כמו שעשית.

הרבה אנשים נכנסים לפורום במטרה ללמוד ולקבל חוות דעת מניסיון ולא סתם על סמך דעה קדומה או כי ככה החלטת.

פורסם

תשמע את הסרוין ואת הדוטק ותחליט מה מתאים לך

אני למשל לא סבלתי את הדוטק הם היו נשמעם לי גרוע ואפילו הפולס עלו עליהםמבחינתי,ואת הסרווין הדגם הישן יש לי ברכב של אחי ואני דווקא מאוד מרוצה מהם

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

מצטרף לניו

למשל את הסרווין שלי ( איזה סידרה נחשבת ליותר טובה? hed או v-mag? ) אני מאוד אוהב

ולדעתי הוא הרבה יותר טוב מהדוטק

ככה שזה הכל עניין של טעם למרות שמעורבות פה הרבה סטיגמות לגבי סרווין ככה שעדיף שתשמע

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

אלכס (שכחתי מתי פעם אחרונה קראתי לך ככה), אני אישית לא אוהב את סרווין, אבל בוא נלך פעם

לאוטו'S נשמע מה יותר טוב. סרווין אני זוכר שיש להם בתצוגה.

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

פורסם

תצוגה נותנת אינדיקציה , לא מעבר.

נתקלתי במספיק רמקולים שקניתי בגלל שעבדו בתצוגה טוב מאוד, ואח"כ ברכב שלי נשמעו צורמים/עמומים.

לא נוסעים עם ארונית, נוסעים עם אוטו.

ZZR

פורסם

קודם כול אדון griber6 היקר יהודי לא מצטט יהודי (סתאאם):wink:

הדבר היחיד שאני מודה שנסחפתי לגביו זו הדעה על הסרווין, אם כבר רק את זה היית צריך לצטט, זה היה אתמול בסביבות אחת אחרי חצות ותוך דקות הודתי בזה, אם על סמך דברי הוא הספיק לבצע החלטה\רכישה (אין לי מושג איפה פתוח בשעות האלו) אז אני מוכן לרשום לו צ'ק.

(גבר או לא גבר?)

וקלריון מן מי שהפנים שסרווין סתם צעקניים אז שיוריד את הצעקניים (אז אם מה נשארנו....:wink: )

(כול מה שנרשם זה לדעת הכותב בלבד ואין לעשות בזה שימוש, מי שכן יעשה צפוי להתבע לדין:wink: )

פורסם

זה גם מה שאני חושב! יש שוני לא קטן בין תצוגה לבין מה שאתה שומע באוטו!!

זה בעיה כי זה מה שיש לרוב החנויות ואני לא ממש מכיר חנות שתתקין לך סט באוטו רק בשביל שתשמע אותו ואם לא מוצא חן בעייניך אז יתנו לך לשמוע אחר...

פורסם

אני פעם הצעתי לשלם על העבודה, עדיין לא היו מוכנים כי אח"כ הם טענו שהרמקולים משומשים,

אני לא חושב שיש מישהו שרוצה לקבל רמקול עם סימני התקנה.

וכמובן, מחיר המוצר באודיו , יורד פלאים אם השתמשו בו.

ZZR

• תוכן חדש...