Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התרשמות מהפאסאט בהשקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הייתי בהשקה של הפאסאט. מהתרשמות ראשונית הרכב נראה מאוד יוקרתי באמיתי ומאוד מזמין...

המחיר כמובן הרבה פחות מזמין... אבל הרכב באמת נראה לפחות דרגה אחת מעל כל המונדיאו, 6 , B4.

רק לידע כללי - ממקור ראשון ידוע לי שהיום ביום ההשקה הראשון מתוך 3 ימים נמכרו 650 פאסאטים חדשים... אז כנראה היבואן לא טעה בהערכות שלו...

Veni Vidi Vici

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואנשים בוכים שהרכבים בארץ יקרים מידיי והם לא יכולים יותר.....

ובסוף ביום הראשון של ההשקה זורקים 650 אנשים 200 אלף שקל.

תחשבו מה היה קורה אם ביום הראשון של ההשקה אף אחד לא היה קונה...וגם יום אחרי וגם שבוע אחרי ואפילו חודש אחרי...מה הבעייה לחכות קצת.

עכשיו ברור לנו למה תמיד נבכה אבל בתכלס לא נעשה כלום.

פורסם

תסלחו לי, התגובות שלכם מגוחכות. מה הקשר לכמות המכוניות על הכבישים? מה הקשר לאלו שבוכים? (אתה באמת חושב שמי שמוציא 200 אלף ש"ח על מכונית חדשה בוכה על המצב או על מחירי הדלק למשל?)

דבר אחד הוא נכון - מי שקונה רכב בלי לנהוג בו הוא פשוט צרכן לא נבון. אבל לא מפתיע שזה כך עם הפאסאט, הקונים שלה מעוניינים בה ורק בה, לא מעניין אותם מכוניות אחרות, גם אם הן טובות יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, ידוע לנו כבר הדברים האלה.

אני פשוט התפלאתי על הכמות המדהימה ההזאת בתור התחלה.

כי זה נתון יוצא מהכלל לאוטו שהוא לא הכי זול בעולם ..

יוגב 205

פורסם

מישהו יודע אם חלק מה650 הללו היו גם בליסינג?

כי אבא שלי קיבל היום לחתום על הזמנה של 3 פאסאטים :shock:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

את המספר 650 יחידות שמעתי בסוף יום ההשקה כי עזבתי בין האחרונים והמנהל הודיע לכל הנציגים שהם מכרו כולם ביחד 650 יחידות. רוני אכן צודק בכך שלא נבון לקנות רכב בלי לנהוג בו אבל אנשים שבאו להשקה, באו בידיעה שיזמינו בלי לנהוג. חוץ מזה כמעט כל המשלוח הראשון מכור (מקור מהימן) והמשלוח הבא רק באוקטובר וגם אז הוא לא גדול. לכן כל מי שרוצה אותה בקרוב היה צריך להזמין בהשקה.

תאמינו לי שכל מי שקונה את הפאסאט לא מעניין אותו הביצועים שלה אלא האיכות והיוקרה שקיימת סביבה בארץ. תגיד למישהו שיש לך פאסאט והוא יחשוב עליך שונה מאשר תגיד לו שיש לך מאזדה 6 לדוגמא...

Veni Vidi Vici

פורסם

אוקטובר זה לא כלכך רחוק...

כולה 3 חודש של המתנה (אמצע יולי, נשאר אוגוסט וספטמבר..)

מה גם שאני לא חושב שמה שאתה אומר על האי-אכפתיות לגבי הביצועים נכון.

פשוט פאסאט זה סטאטוס - וסטאטוס זה דבר מחייב.

מי שקונה רכב בהשקה שלו - קונה אותו בגלל השם שלו, בגלל היח"צ שלו ובגלל איך שהוא נראה ומרגיש..

מי שקונה רכב כזה מן הסתם בודק נתוני יצרן לגבי ביצועים ומידע אחר...

סה"כ זה לא שבארץ אתה הולך לנצל את הרכב הזה..

אתה בסה"כ צריך רכב שיקח אותך כל יום מהבית למשרד, ויעביר את הזמן בפקקים ביתר נעימות מאשר אם תשב בסובארו או מאזדה..

ומתי שתגיד שאתה נוסע בפאסאט המחשבה והצורת הסתכלות עליך תהיה שונה ממי שיגיד שהוא נוסע במאזדה/סובארו

ולצורך העניין, זה בכלל לא משנה אם המאזדה עולה 500 אלף שקל, והפאסאט רק 200 אלף.. זה השם, לאו דווקא המחיר..

תגיד למישהו שיש לך מיני קופר קבריו ב280 אלף שקל, והוא יחשוב שאתה דפוק.. :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני מוכן לשים כסף (10 ש"ח-אם זה מעניין מישהו) אם במהלך החודש הקרוב או זה אחריו,תגיע צ'מפיון למכירות של 600 מכוניות כללי.

לפי הנתון שמסרת,היום המכירות של פולקסוואגן עומדות על 400 יחידות בחודש ממוצע (לדעתי,חישוב של סדר גודל 5,000 יחידות בשנה)וזה כולל את הגולף,טרנספורטר,קאדי ופולו.

זאת אומרת, בחישוב כללי תצטרך צמפיון להגיע למקום השלישי במסירות בחודש הקרוב עם סדר גודל של 1000 יחידות (400 רגיל+600 פאסאט).אני אומר לך אין מצב!!!

הפער נובע משני מקומות,נתון אופטימי (מידי) של הגורם בצמפיון,מה חשבת שהוא יגיד "טוב חבר'ה למרות שחשבנו שנמכור בשלושה ימים 1,100 מכוניות הגענו ל-200" (אולי הוא לא יגיד חבר'ה:-) )

פתיחת הזמנות של אנשים מתלבטים,אתה תתפלא,אבל כמות המבטלים את ההזמנות האינסטנט ביום ההשקה הוא יחסית גדול.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

פראיירים לא מתים הם קונים מכוניות של צ'מפיון! הרבה מאוד תלונות גורמות להתרחק מהרכבים האלו כמו מאש. תלכו להיסטוריה של פולקסוואגן ותבדקו מי הגה ותכנן להם את החיפושית הראשונה שלהם!

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
תסלחו לי, התגובות שלכם מגוחכות. מה הקשר לכמות המכוניות על הכבישים? מה הקשר לאלו שבוכים? (אתה באמת חושב שמי שמוציא 200 אלף ש"ח על מכונית חדשה בוכה על המצב או על מחירי הדלק למשל?)

דבר אחד הוא נכון - מי שקונה רכב בלי לנהוג בו הוא פשוט צרכן לא נבון. אבל לא מפתיע שזה כך עם הפאסאט, הקונים שלה מעוניינים בה ורק בה, לא מעניין אותם מכוניות אחרות, גם אם הן טובות יותר.

רוני

אתה לא יודע כמה שאתה צודק...

בתור אחד שיש לו כבר שנה וחודשים (בידיוק כמו הזמן מאז שניגמר לו המלווה) פאסאט 98 (אומנם דיזל) אם היה לי כסף לאוטו חדש הייתי קונה עכשיו רק אבל רק רק פאסאט החדשה כמובן שהיא היית או V5 או V6 וכמובן שישר הייתי שולח אותה לשיפצור של מערכת האודיו + מחשב משהו מהסרטים.

חלום חיי לקנות פאסאט חדשה ולא משנה מה אני יודע שזאת הבחירה הכי טובה שאפשר ברמת התקציב של הפאסאט ותאמין לי שמידי יום ביומו אני רואה עד כמה המכונית שלי מתקדמת בכמה רמות מעל כל מכונית אחרת במודל שלה וגם מעל כל יפנית אפילו מהחדשות חדשות !

אוטו אמיתי וב"זול" זה רק VW (גרמנים נאצים *****)

וכן כל דבר בשבילו נחשב זול פאסאט = 200 אלף שקל = משתווה ל B4 , 6 , אקורד , מונדאו וכל גאנ' אחר והיא באותו מחירים כמו שלהם והרבה הרבה יותר טובה !

פורסם
אתה לא יודע כמה שאתה צודק...

רגע, מה אתה מנסה להוכיח כאן? שאתה צרכן לא נבון שנאחז בסיסמאות ולא מבין הרבה במכוניות? כי הצלחת.

שניה, שנה וחודשיים מאז שנגמר לך המלווה? ילד, יש לך עוד הרבה מה ללמוד...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כמו שסיפרתי חבר שלי, ההורים שלו כבר הזמינו את הפאסאט החדשה והוא יקבל אותה בימים הקרובים (וסיכויים גדולים שאני ייקח אותי לסיבוב)

וגם אני מכיר עוד מישהי נהג מונית שיש לו פאסאט, והוא סיפר לי שבכוונתו למכור את המונית הנוכחית שלו ולקנות את הפאסאט החדשה למונית

ואגב מי שדיבר על המסירות זה לי נשמע מאוד מוזר גם בקטע של אלפא רומיאו שמעתי ממקור שהוזמנו כבר כ-15 כאלה אבל בכללי לפי העיתונות אלפא שמתחילת 2005 הקלנדרית מסרה רק 17 יחידות וזה ממש לא הגיוני

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...