Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באייס יש תמיד מבצעים.

את המצבר שלי רכשתי לפני כמה שבועות במחיר של 200 ש"ח.

כדאי לבדוק בעיתונים של סוף שבוע ולחפש מבצעים מסוג זה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

פתחו מקום חדש בחוצות המפרץ(איפה שהיה לפני כן בנק אוצר החייל)..ראיתי בעיתון שיש להם מבצעים ומצברים פחות מ300 שקל..תנסה שם..

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

עד כמה שאני יודעת האחריות היא לשנה אחת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
במקום החדש ליד המקדונלדס בחוצות המפרץ יש מצברים ב 300 שקל

וגם באופיס דיפו היה מבצע spark ב 199

המצברים של spark הם במבצע של 300 ש"ח באוטו דיפו, לעומת זאת באייס אם המבצע עדיין בתוקף המחיר הוא 199 ש"ח.

המצבר מתפקד בצורה טובה התקנתי אותו לפני מספר שבועות לאחר שהמצבר שלי סיים את חייו.

ל'

פורסם
המצברים של spark הם במבצע של 300 ש"ח באוטו דיפו, לעומת זאת באייס אם המבצע עדיין בתוקף המחיר הוא 199 ש"ח.

המצבר מתפקד בצורה טובה התקנתי אותו לפני מספר שבועות לאחר שהמצבר שלי סיים את חייו.

ל'

ל' , השבוע קניתי אותו באייס ב-300 ש"ח , איפה ראית ב-200 ?? :shock::?

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

קניתי באייס ביהוד, המצבר היה במבצע במקום 300 , נמכר ב 200.

ל'

פורסם

באוטו דיפו מבצע 50%

אני קניתי מצבר 80A של טודור ב 380 ש"ח בלבד במקום 800 ש"ח (20 ש"ח הנחה בנוסף על הכרטיס ויזה שיש לי).

• תוכן חדש...