Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרמן גיהה - להתפקד!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא התכוונתי לצחוק (טוב, אולי קצת . . .).

נראה שהאוטו באופן בסיסי במצב סולידי למדי, ואין ספק שאחרי שהוא יעבור את הטיפול הנוכחי הוא יהיה קרמן למופת. אני ממש מחכה לראות את התוצאה הסופית. . .

אני בכל מקרה אקנא ביכולת שלך לנהוג בו, אפילו ב40 קמ"ש. אני הרי עובד על האוטו שלי שנתיים, ועוד לא נהגתי בו :(

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

ה-Type 34 הכסוף הוא הלבן משנת 65 שתמונתו מופיעה מוקדם יותר בשרשור הזה. הוא עבר צביעה מתישהו מאז שצילמו את התמונה הזאת.

msigal גם ראה אותו, וחשב פעם לקנות אותו. אני אישית לא ראיתי אותו. אני נוסע לחיפה פעמיים בשבוע אז אולי אני אסע לראות אותו. חבריי במועדון הבינלאומי של ה-Type 34 ודאי ישמחו לראות תמונות שלו. . .

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

לכל המעוניין - ראיתי את הרכב בעבר, נסעתי בו וגם היום עברתי לידו, בדרך לחיפה. הרכב במצב הדורש השקעה לא קטנה בפחחות (נקודות חלודה בעייתיות בחיבורי החלונות), החלפת חלון נהג שבור, תיקון החרטום שעבר שיפוץ לא מוצלח ו"רענון" כללי מכיוון שנראה שהזניחו אותו במשך השנים האחרונות.

בעל הרכב ביקש לפני מס' חודשים 35 אלף ש"ח, שזה לכל הדעות מחיר מוגזם. אולי, אם הרכב היה במצב טוב מאוד, והמחיר היה גמיש-משהו, היה ניתן להבין את המוכר אבל במצב הנוכחי בשוק נראה לי שהרכב שווה 20 אלף, לא יותר. יש גם ליתן הדעת לכך שהדגם פחות מבוקש ופחות "סקסי" מדגם 14 (שוב סליחה, דניאל).

אם מישהו מעוניין, בפעם הבאה שאעבור ליד הרכב אקח את מס' הטלפון של הבעלים.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

אןקיי, למרות שזו המכונית הכי שמורה שיכולה להיות (לפי המוכר הכל מקורי ובמצב תצוגה), ולמרות שהמדובר בדגם 56' שנחשב נדיר מאוד אפילו בארה"ב (דגמי 68-74 יש כמו זבל, במחירים של 3-4K ומעלה, ורכב במצב לא טוב בגרושים) עדיין מדובר ב-120,000 דולר לכל הרוחות! וזה עוד מחיר ה ת ח ל ת י שממנו הוא מצפה לעלות! ומה עם שילוב הצבעים ה"קטלני" של גוף בצבע זהב עם גג ירוק? היש יותר ערבי מזה?

ולמי שלא הבין - המדובר ברכב שמפורסם ב-E.BAY והקישור שלו אצל TYPE34 למעלה.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

אמממממ... זה לא קצת מוגזם ???

כאלו מה הוא חושב שהוא מוכר ? M5 ???

אז נכון הרכב נדיר... אבל 120K דולר ???

לא ממש נראה לי שהוא באמת רוצה למכור...

הוא רוצה רק לנסות את מזלו וליפול על אחד שמלא בכסף...

ממש כמו למלא לוטו...

פורסם

ודניאל - גם קרמן דגם 34 מוזמנות... נו טוב, אפילו אוטומטיות...

רעיון מוצלח מאוד! למה שרק לחיפושיות יהיה מועדון? וכן, צריך לכלול במועדון גם את ה-Type 14 ולא רק את ה-Type 34 :wink:

ובכן, אני מכיר בארץ 6 מכוניות מדגם Type 34. לפי סדר גיל:

1) 1963 נמצא בתל-אביב אצל אדם בשם עופר. מופיע בספר של מועדון ה-5. לא מכיר אותו ולא ראיתי אישית את האוטו, אבל שמעתי שהאוטו עוד אצלו ובמצב נסיעה.

2) 1964 גרוטאה במגרש בפתח תקווה. שייך לאדם די לא סימפטי שנשבע שיש לו את כל החלקים ושיום אחד הוא ישפץ אותו.

3) 1965 באיזור חיפה. שייך לאדם בשם גיא. לאחרונה מוצע למכירה. אתה מכיר את האוטו הזה יותר טוב ממני כי ראית אותו.

4) 1968 היה בנתניה. כנראה נמכר למישהו לפני כמה חודשים. יש לי תמונות שלו, והוא נראה רע. אני מקווה שמישהו משפץ אותו.

5) 1969 שייך לידיד שלי בעפולה. האוטו במצב טוב למדי וכנראה למכירה. יש לי תמונות מביקור שלו אצלי. כן, שתי מכוניות כאלה ביחד.

6) 1969 (אוטומטי) שלי.

לגבי ה-Type 14, ראיתי לפחות שלושה בירושליים, שאחד, לבן, היה מדגם מוקדם למדי, בערך 1964. ראיתי קבריולט ירוק מדגם מאוחר מאוד, בערך 1973-74, ברחובות, ואחד אדום במודיעין.

הגרוטאה מפ"ת שמופיעה במספר 2 נמכרה. כנראה גם למישהו מפ"ת. בכל אופן הוא צריך לעשות עליה עבודה רצינית. הרכב היה במצב גרוע.

פורסם

אם אתה (או מישהו אחר) יודע מי קנה את האוטו הזה, אז אנא תקשרו אותו איתי.

אני אוכל לעזור לו בכל מה שקשור לפרטי האותנטיות של האוטו, ויש לי גם מלאי קטן של חלקים, שחלקם מתאימים גם לדגם 64.

חוץ מזה, יש גם מועדון בינלאומי של בעלי Type 34, וכן רשימת התכתבות בינלאומית מקוונת שאני מנהל, שדרכם הוא יוכל להשיג חלקים ועצות ממומחים לדגם הזה.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

• תוכן חדש...