Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

ביום חמישי האחרון נסעתי עם האוטו נסיעה ארוכה של 50 ק"מ והחנתי אותו. כעבור 6 שעות שחזרתי לרכב וניסיתי להניע המנוע לא הניע. יש סטרטר אבל לא מניע. כעבור 5-6 ניסיונות המנוע הניע.

רוב הפעמים המנוע מניע מכה ראשונה.

היום, לפני 4 שעות ניסיתי להניע שוב את המנוע והוא שוב לא הניע בשום אופן. אחרי כ- 20 ניסיונות המנוע הניע. בזמן ניסיונות ההנעה (סיבוב הסטרטר) הצ'וק לא עבד, נורת השמן היתה כבוייה ונורת טעינה ובלם יד היו דלוקות. כמו כן בזמן ניסיון סיבוב הסטרטר פיתאום ללא התראה מוקדמת הסטסטר השתתק לשנייה אחת מלווה בפיצוץ קטן ואח"כ המשיך להסתובב כרגיל וזה קרה הרבה פעמים.

אני מפחד יום אחד להתקע עם האוטו באמצע שום מקום עם מנוע שלא מניע וזה קרה לי כבר לפני כמה חודשים. אז היה מדובר בפלגים מפוייחים אבל זה לא המקרה בגלל שהאוטו עבר טיפול 10K לפני שבועיים.

האם יש לכם מושג מה יכולה להיות הפעם הבעיה? חשוב לציין שהמנוע סוף סוף הניע איך שהוא הניע נתתי מלא גז ולא יצא עשן כלשהו מהאגזוז למרות הסל"ד הגבוה שבו פעל המנוע.

עוד פרט שחשוב מאוד לציין הוא שביום שישי שהייתי אצל אייל במוסך סמיילי הוא ציין שיש בריחת ניצוץ וירידה בטורים עקב זה. האם יש קשר אחד לשני?

(סוג הרכב מצויין בחתימה).

תודה מראש.

פורסם

תסדר את הבריחת ניצוץ, השאלה מאיפה הבעיה בהצתה? תראה מבריחת ניצוץ יכול להיות שאוטו לא יניע אבל אם נגיד לאג אחד לא עובד והשאר תקינים אז מנוע יכול להידלק ולעבוד אולם לא חלק

השאלה מאיפה הבעיה?

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

סטיו שלום רב!

סדר את הבריחת ניצוץ שמקורה שני סיבות עיקריות חוטי הצתה יבשים,ומכסה מפלג סדוק

ובהזדמנות זאת יש לבדוק ולהחליף את הרוטור בהתאם למצבו!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...