Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש vw type 3 בשנים 64 67 לחלקים בלבד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיף עם מנוע לא חשוב מה מצבו

כדי להתחיל את הפרויקט שלי לאחר שנגנב/נעלם לי לצערי הרכב ששימש לחלפים כולל המנוע וכל ומכללים

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

אני משפץ 67 ידית פתיחת דלת גדולה ומנעול מתחת ובנפרד מהידית

פורסם
אני משפץ 67 ידית פתיחת דלת גדולה ומנעול מתחת ובנפרד מהידית

הבנתי. מה שאתה בעצם צריך זה עוד אחד משנת '67 לחלקים, כי יש המון חלקים שהם ייחודיים לשנה הזאת. אם כבר, יש לו יותר במשותף עם מה שבא אחריו (68-69) ממה שהיה לפניו. זאת השנה הראשונה למערכת חשמל 12V, והשנה האחרונה לפתח התדלוק בתוך הבגאז'.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם
זה שנת 67

מה שמצחיק זה שהאוטו ה"חתוך" בתמונה הוא הרבה לפני דגם '67. יותר כמו 62. יש לו קרבוראטור אחד, ידית הילוכים לבנה, פנלים דו-צבעיים בדלתות, וכל מה שמאפיין את הדגמים הממש מוקדמים. כנראה עשו את התמונה למהדורה הראשונה של הספר ולא עדכנו אותה.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

דניאל זה מתוך ספר רכב

cutaway.jpg

page1.jpg

page6.jpg

פורסם
דניאל זה מתוך ספר רכב
כן, אני יודע מאיפה זה בא. VW תמיד השתמשו בתמונות לא מעודכנות בספרי הרכב שלהם. במקרה הצורך התמונות הממש מפורטות - כמו התמונה של הדלת שמראה פנל שחור וידית שחורה להרמת החלון של שנת 67 - מעודכנות. כך גם התמונה של לוח השעונים, שמראה את הכפתורים הייחודיים של שנת 67. התמונות הכלליות לעיתים קרובות מראות דגמים מוקדמים. גם בספר הרכב שלי זה כך, ובכל המהדורות האחרות של ה-Type 3 וה-Type 34.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

• תוכן חדש...