Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב היום חזרתי מהמוסך אחרי שעות רבות

פורק חצי אוטו :-)

גיר,סטרטר, ציריות, גלגלים חחח רשימה ארוכה.

היה נזילה מהמחזיר שמן תחתון ועל הדרך בדקתי את הקלאץ הוא היה כבר קצת יותר ממחצית חייו

אז הוא הוחלף בחדש של LUK ..

השאלה שלי כמה אמור להיות העלות של תיקון כזה

אני בכוונה לא אומר מחירים בשביל שהמומחים מבניכם יגידו לי כמה זה אמור להיות.

פורסם
שלום.

כולם כבר קבעו תוריד גיר תחליף מצמד תחליף מחזיר שמן.

הלו רגע מי משלם את התיקון ? בעל הרכב אז לאן אתם ממהרים?

אולי יש בעיה אחרת יותר פשוטה למשל!!! נשם מנוע סתום יגרום לנזילת שמן ממחזיר אחורי חופשי חופשי.

דבר ראשון יש לבדוק את הרכב בצורה יסודית לשלול אפשרויות אחרות ואם אין ברירה ניגשים לפרוק גיר.

אני קודם היתי בודק את הנשם של המנוע ואם יש רטיבות של שמן ממקומות נוספים ואז היתי מחליט.

בברכה בני ל.

איך בודקים אם נשם מנוע סתום ? (שרייד 88)

בכל יום שהאוטו נוסע יורדת ההסתברות שהוא ייסע מחר

פורסם

גם לי הוחלף מחזיר השמן שנמצא בגיר, ועלה לי 400 ש"ח בפג'ו 106.

אולי זה לא אותו מחזיר שמן?

מה שהוא עשה זה הוציא החוצה את הציריה, ולאיפה שהציריה נכנסת לרכב מ2 הצדדים שם החליף לי עיגול קטן כזה עם גומיה שלזה הוא קרא מחזיר שמן.

פורסם

מה שהוא עשה זה הוציא החוצה את הציריה, ולאיפה שהציריה נכנסת לרכב מ2 הצדדים שם החליף לי עיגול קטן כזה עם גומיה שלזה הוא קרא מחזיר שמן.

זה לא אותו מחזיר שמן. המחזיר שמן שהחליפו לך הוא של הציריות, ואם הוא לא תקין, אז יינזל שמן גיר, ולא שמן מנוע. מה שהחליפו לאביתר הוא מחזיר שמן מנוע, שלא ניתן להגיע אליו ללא הוצאת הגיר.

אגב אביתר, לא עדיף שתרשום כמה עלה לך והחברים יגידו אם יקר או לא ? מה אתה מפחד לצאת פרייאר ? אגב מבירור שערכתי, קלאצ' של לוק עולה לבדו כמעט 1000 ש"ח, לגולף דור שני.

פורסם

לא איפה באוטו שלך ובאוטו שלי זה שונה לגמרייי.. פירקו אצלי את הגיר והקלאץ בשביל להחליף מחזיר שמן תחתון או אחורי איך שלא קוראים לזה..

זה לא אותו מחזיר שמן. המחזיר שמן שהחליפו לך הוא של הציריות, ואם הוא לא תקין, אז יינזל שמן גיר, ולא שמן מנוע. מה שהחליפו לאביתר הוא מחזיר שמן מנוע, שלא ניתן להגיע אליו ללא הוצאת הגיר.

אגב אביתר, לא עדיף שתרשום כמה עלה לך והחברים יגידו אם יקר או לא ? מה אתה מפחד לצאת פרייאר ? אגב מבירור שערכתי, קלאצ' של לוק עולה לבדו כמעט 1000 ש"ח, לגולף דור שני.

לא אחי לא מפחד לצאת פרייאר זה לא הקטע פשוט אני רוצה לדעת עם בעל המוסך הוא איש אמין

טוב אז ככה עלה לי כל הסיפור 1600

הקלאץ של LUK עולה 900 ש"ח לאיביזה

הפירוק והרכבה של הגיר הוא רוצה עוד 700

ועל המחזיר שמן אני לא יודע אם הוא לקח בכלל..

אז איך המחיר נשמע לכם עכשיו?

פורסם

טוב אני כבר די רגוע מהמחיר של הטיפול..

יש לי עוד שאלה אחת.

מה יכולים להיות סיבות לאי סחיבה של האוטו שרוצים להאיץ?

בהתחלה חשבתי שזה הקלאץ אבל הוא הוחלף ועדיין ניראה כאילו האוטו זוחל לעומת כמה שנים

בטוח יש איזה חלק לא תקין

הוחלפו גם הפלאגים לפני 500 ק"מ בערך

נעשה כיוון הצתה.

מה עוד יכול להיות?

פורסם

מחיר סביר ביותר , אני שילמתי 1200 להחלפת קלאץ וכל המחזירי שמן בגיר והאחורי של המנוע בסובארו לאונה.

אולי החוסר סחיבה נובע ממזרקים מלוכלכים או כיוון הצתה לקוי.

פורסם
מחיר סביר ביותר , אני שילמתי 1200 להחלפת קלאץ וכל המחזירי שמן בגיר והאחורי של המנוע בסובארו לאונה.

אולי החוסר סחיבה נובע ממזרקים מלוכלכים או כיוון הצתה לקוי.

מזרקים אני לא יודע

כיוון הצתה נעשה והכיוון טוב

פורסם

מישהו?? תגובה פליזזז...

יכול להיות שבגלל מנוע צעדים האוטו יגמגם לפעמים בנסיעה?

אני יודע שהמנוע צעדים זה לסרק אבל גם בסרק הטורים קצת זזים כמה מלימטרים למעלה ולמטה.

האם יש גם השפעה על הנסיעה עצמה?

או שחוטי ההצתה פגומים ? (לא הוחלפו מאז שיש לי את האוטו)

• תוכן חדש...