Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברכבי מותקנת הזעקת MVP מזה שבוע.

ביום הראשון שלה השלט שלח(פתיחה\סגירה) ממרחק די גדול(300 מטר בערך), לעומת זאת לאחר יום היא פשוט שולחת מ10- מטר בקושי.

הדבר המעניין פה הוא , כשהיא דרוכה ומשהוא מפעיל אותה היא שולחת לשלט עדיין ממרחק גדול(300מטר).

כלומר רק כיוון אחד התחיל לעבוד לא טוב.

האם זאת בעיה? אולי משהוא בתכנות שלה? מה לעשות?

תודה מראש

ג'ניה

:king:

פורסם

לי הייתה בעיה דומה ברכב הקודם שלי, ממש יומיים אחרי שהאזעקה הייתה מותקנת לא יכולתי לדרוך אותה ממרחק של יותר משני מטר מהרכב, בסוף זו הייתה היחידה של המקלט/משדר שהוחלפה במסגרת האחריות.

איציק.

פורסם

הבחור ממש צודק תחליף סוללות בשלט גם לי יש BIPER של DRAGON וגם לי היתה אותה הבעיה ופשוט החלפתי סוללות והכל התחיל לעבוד כמו שצריך.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

כן כן

גם לי בזמנו הצג הראה סוללה מלאה

וכל פעם שהייתי לוחץ על השלט , השלט היה מתאפס לי

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

זה שהסוללה מלאה לא מכפר על כך שהיא אולי חלשה (מבחינת מיליאמפרים).

אולי הסוללה לא מזרימה מספיק זרם, ולא מתאימה לצריכת השלט...

גולף...כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו אחת כזאת :wink:

פורסם

אבל זאת סוללה שבאה בסט (TOSHIBA לצורך העניין).

היום נתקלתי בבעיה חדשה: ההזעקה סירבה להדרך 5 דקות, ניסיתי עם שני השלטים וזה לא עזר.

אחרי 5 דקות היא נדרכה כאילו כלום לא קרה.

נמאס לי אני הולך להחליף אותה.

מתוסכל.

:king:

• תוכן חדש...