Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי שברולט ספארק 2017

יש לי בעיה בקמשפט בדקתי עם כמה מכונאים האם אמרו שלא כדי להחילף קמשפט רק להחליף מנוע הרכב עם 175000קמ

מה עלות של החלפת מנוע?

מאיפה כדי לקנות מנוע ראתי את מוטור סנטר בחולון ויש את שלמה נאור בבית שמש יש עוד מקומות מומלצים?

אגב להבנתי צריך כל 80אק"מ להחליף שמן גיר לא החליפו שמן גיר ברכב( מכונאים שטיפלו ברכב טענו שלא צריך) כמה לדעתכם הגיר יחזיק? האם כדי עכשיו להחליף שמן גיר או שלא כדאי עכשיו לגעת,?

תודה🙏

פורסם

תחשוב האם שווה לך להחליף מנוע או להתקדם הלאה לרכב אחר ולמכור לסוחר את הנוכחי [אני לדוגמא מעדיף רכב עם מנוע מקורי כל חייו, מנסיון עם רכבים אחרים]

אם כן עלות ריאלית לדעתי סביבות 8 אש''ח כולל הכל, שלמה נאור בהחלט נחשב למומלץ מייבא מחו''ל.

[לגבי שמן גיר- יש מכונאים שמבצעים החלפה חלקית וזה משפר את הצמיגות, ויש כאלו שמחליפים הכל כולל פילטר.]

משתדל לעזור

פורסם

שני נושאים שונים.

1. אם המנוע טוב אז מכאנית אין סיבה להחליף הכל במקום קמשאפט חדש. הבעיה שהחלפת קמשאפט היא הרבה עבודה, כמהט כמו שיפוץ מנוע, אז כלכלית זה לא משתלם בד"כ.

השאלה כמובן איזה מנוע אתה מקבל במקום. קמשאפט חדש לא יהיה שם...

2. יש המון דיונים כאן על החלפת שמן גיר עם דעות לכאן ולכאן. קרא שירשורים קודמים.

אם לנסות לתמצת לך: ברור ששום נוזל סיכה לא שורד לנצח. הבעיה בגירים ישנים שהטינופת והשבבים דווקא עוזרים ב"החזקה" של קלאצ'ים שחוקים, ושמן גיר חדש שינקה וינקז יגרום להחלקות. אז ההמלצה הקצת מוזרה היא, שאם השמן נראה טרי וסביר, אפשר להחליף. ואם הוא שחור ומסריח, עזוב...

הפיתרון שלי ברכב ישן שקצת משך הילוכים היה להחליף חלקית, כלומר לתת לשמן להתנקז בגראביטציה ולא לעשות פלאשינג. בינתיים מחזיק, אבל זה לא בחזקת המלצה.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...