Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדירוג הוא בחסות אתר שמחבר בין קונים לדילרים, כלומר לא חף מאינטרסים כלכליים וכבר לא ה-Bild שהיה פעם. 

אז תודה על השיתוף, אבל כדאי לקחת את זה בערבון מוגבל. 

• אהבתי 1
  • מעניין 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אני לא יודע מה הכוונה בטובים?

אין פה פונקציה של כסף? ברור שמרצדס עדיפה או טובה מפיאט טיפו 

אגב... שכרתי במשך שבועיים את ה a6 קוטרו טורבו דיזל... ממש, אבל ממש... לא נפלתי 

לא מהביצועים, לא המרווח הפנימי (מאחור ממש צפוף) לא מגודל ת"א המטען (השמשה האחורית בזוית שהופכת את הנפח שניתן לניצול לקטן). מה שכן... הבהמה עושה 1:20 סולר בקלילות

אבל מכאן ועד אחת מעשרת המכוניות הטובות? באימש׳כם?

• אהבתי 2
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

גם לי היו שתי תהיות - 

למה רק חשמליות?

למה רק יקרות?

מסתבר שהכתבה עונה על שתי השאלות - לא רק אני חשבתי על זה (בתרגום אוטומטי מגרמנית לאנגלית):

Electric cars have several technical advantages over comparable cars with combustion engines. Power delivery is linear and immediate, noise emissions are significantly lower, and interruptions in traction are generally eliminated entirely due to their design. The overall very quiet, low-vibration operation of the motor also underscores the technical difference from a conventional combustion engine. Of course, these characteristics evoke emotions in cars with combustion engines – but objectively speaking, they are technical disadvantages.

Many of the top models are also high-priced luxury cars. Manufacturers invest a great deal of development and technology in these flagship vehicles. Everything simply has to be perfect – from seating comfort to noise insulation.

Typical buyers of such top-of-the-line cars:

• frequent driver
  • Tech fans
  • Private customers in the premium segment

The only catch? The price. And in the city, the larger models aren't always the most practical.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

אני מניח שהאאודי TDI וה-BMW 525D אינן חשמליות, אבל כן, המגמתיות ברורה. אפשר לחשוב שלא נמכרו מכוניות מוצלחות אחרות השנה, במיוחד היברידיות ובתקציב יותר עממי.

שעשע אותי במיוחד שהמובילה היא מרצדס EQS - צלוחית פטרי מפורסמת של באגים ובעיות תוכנה, ובאמצע הרשימה ה-CLA החשמלית - שהבלימה האוטונומית שלה גרמה להתנגשות במהלך מבחן השוואתי של WhatCar משום שזיהתה את הצלם היושב בבגאז' של הרכב מלפניה כהולך רגל. 

• מצחיק 2
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...