Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לקסוס ct 200h

Eli vahaba

פוסטים מומלצים

פורסם

עם כל הכבוד לתדמית האמינות של לקסוס

מדובר ברכב בן 15 שנה.

לא רשמת,

כמה ידיים הוא עבר וכמה קילומטרים יש עליו?

האחזקה תהיה במחירי לקסוס, לא במחירי טויוטה מקבילה. (זהה מיכנית).

בגדול, מדובר בכרטיס הכניסה למועדון לקסוס.

כלומר, "יוקרה עממית".

ב2011 בהחלט הייתה הרגשת feel good בכניסה לסאלון של הרכב הזה.

כמה נשאר מההרגשה הטובה הזאת נשאר כיום?

קשה לומר.

האינטיריור של כמעט כל סינית חדישה, מרגיש לי לא פחות. אולי אף יותר.

פורסם

אני חולק על @IsraCar אחזקה במוסך כללי לא תהיה יקרה יותר משמעותית מטויוטה מקבילה.

הבעיה ברכב הברידי בן 15 היא שאם צריך להחליף סוללה הברידית זה עולה סכום של חמש ספרות, וככל שהרכב מזדקן הסיכוי שזה יקרה גדל.

אם הסוללה ההברידית הוחלפה זה לא מכבר - שווה לשקול רכישה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היתה לי כזאת עד לא מזמן. 

מוזמן להסתכל בפרופיל שלי, סיכמתי את האחזקה שלה. 

בקיצור, מנוע ותיבת הילוכים די bulletproof, התיבת הילוכים חלקה מאוד, והמנוע להבנתי אם טופל כהלכה ודאגו להחלפת נוזל קירור ושמן לפי התקן לא אמור להדאיג. 

תא נוסעים איכותי מאוד שמחזיק יפה עם השנים ומזגן עוצמתי במיוחד שנראה שהרכב נבנה סביבו  :)

יש לרכב שתי נקודות תורפה:

1. סוללה היברידית - בעלת אורך חיים של כעשר שנים, לפעמים קצת יותר או פחות, אישית לא הייתי קונה רכב כזה עם סוללה מקורית - אלא אם העניין משוקלל במחיר הקנייה

2. משאבת ABS - פה מדובר במחלה של רוב הרכבים ההיברידיים של טויוטה / לקסוס מהשנים האלה, ככל הנראה ניתן למנוע את התופעה עם החלפת נוזל בלמים תדירה, אבל ברכבים רבים המשאבה לא מצליחה להחזיק לחץ, ולא ניתן לשפץ אותה.

אני קניתי את שלי עם התקלה הזאת ביודעין, יש מעט אנשים שמטפלים בבעיה הזאת בארץ שהם לא היבואן - שם עלות התיקון תהיה באלפים הרבים.

לסיכום - אם מצאת CT שמורה תהנה מהרכב מאוד נוח, חלק, עם תא נוסעים נהדר, חסכוני מאוד בדלק 1/20 בקלות מאוד ואמין למדי. 

אני ממליץ, אבל כדאי להיות מודעים לעניין המשאבה והסוללה. חוץ מזה לתדלק ולנסוע 

• אהבתי 2
  • מעניין 1
 MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם
לפני 3 שעות, Eli vahaba כתב:

בסוף בדקתי כמה רכבים כאלה ומצאתי תוך כדי טויוטה אוריס 2012 היברידי שנראה על פניו שחולקים אותם מכלולים.

אולי כדאי לוותר על ההיברד אני מניח שהנסועה לא גבוהה

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...