Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אין לי ארגז כלים קשיח אפילו אחד, יש לי 3 כאלה מעליאקספרס:

image.png.a0cd09f1c8758a73cf0d4757631ad182.png

אני מחפש ארגז קשיח סביב 25-35 ליטרים ואז אחד מאלה ישמש אותי לדברים של מחשב, כמובן שתיק אחד כזה קבוע ברכב עם ציוד.

לא אכפת לי מאיפה לרכוש, עדיפות KSP או אמזון אם יש משלוח חינם

תודה

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
  • תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחד מיצרני הארגזים המובילים בעולם (כתר פלסטיק) נמצא בארץ ומחזיק רשת של חנויות מפעל, ואתה מחפש לינקים לאמאזון או KSP? 

תסביר מה הצרכים והתקציב, בהתאם לכך נוכל להמליץ על משהו. בינתיים מה שהבנתי זה שאתה רוצה ארגז קשיח פשוט כי אין לך כזה.

הבקשה שלך נשמעת כמו סוף של שיחה ארוכה שניהלת עם עצמך, אבל אנחנו לא היינו בחדר כדי לשמוע את ההתחלה או האמצע שלה. 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

גש לחנות האספקה הטכנית החביבה עליך ובדוק את המבחר שם. אם מדובר בחנות רצינית תמצא את מבוקשך בקלות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני שנים עם ארגז של BOSCH משהו דומה לזה:
https://www.brandtools.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=30227&gad_source=1&gad_campaignid=21230268193&gbraid=0AAAAAC9U9yPK8I73OA9pkNP_8lctCn6Cf&gclid=Cj0KCQiAhaHMBhD2ARIsAPAU_D4CH3yUhGeuvoVrhXXR0v3w5E6FiSFXKVwEeMr86TbZVEVjc4ff29saAmrLEALw_wcB.

ומאוד מרוצה, יש חברה שמייצרת את הארגזים האלו לבוש ויחד איתם מערכת מידוף לרכבי עבודה אבל שכחתי את שמה :).

ל- DEWALT יש משהו דומה:

https://www.brandtools.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=30306&catId=163

וגם זה נראה מאוד איכותי

פורסם (נערך)

בדרום אין אפשרות לאסוף ארגז כלים של כתר, זה משלוח ב 40 ש"ח

תקציב גג 200 ש"ח דוב המערות תודה קצת יקר לי (אני צריך משהו גג 35 ליטר, אפילו 30 יספיק)

לגבי צרכים,

הארגז ישמש לפטיש סטנדרטי, פטיש קטן, מפתח שוודי גדול, מברגים, ביטים, מסמרים וברגים

תודה

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם

זה אומר גם פתרון לאבזרים הקטנים, יתכן שתזקק לארגז נוסף עם תאים קטנים לברגים.

• רעיון טוב! 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הסוג שיש לי כמה ממנו כבר לא קיים, אני חושב, אחרת היית מקבל המלצה עליו ספציפית. אלו מחזיקים כבר לא מעט שנים, מעל 20 לדעתי. 

העצה שנתן לך ספריאל היא הנכונה- לך להציץ ולהטריד מינית במישוש את הארגזים בחנויות הקרובות לביתך, גם בהום סנטר יש ארגזים, רק ככה תוכל להבין מה בדיוק אתה צריך ולפי זה לבחור. קח בחשבון שהמוצרים של ימינו כנראה לא יחזיקו לך עשורים כמו ה"טנקים" של פעם. רובם הגדול של הארגזים בימינו מגיע עם פתרון כלשהו לברגים וחלקים קטנים, אבל זה החלק הכי פחות מומלץ מבחינתי לשימוש בארגז.

אני ממליץ לך בחום לבחור ארגונית קטנה יותר, ואיכותית, לברגים בנפרד. אני אישית הכנתי לעצמי "ערכת כלבו" מתוך ארגונית כזו- ברגים במידות הכי שמישות, דיבלים, עפרונות סימון, יפנית, קטר, מקדחי טיפה וכדומה (כל מה שאני עשוי להזדקק לו "בשטח", במקום לרוץ לסדנה לחפש משהו ששכחתי לקחת איתי). לכל אחד הערכה תהיה שונה קצת... אבל עדיין מומלצת מאד. יהיה קל מאד להבין למה אחרי הפעם הראשונה שיתפזרו לך ברגים בתוך הארגז ותידקר בניסיון להוציא משם פטיש למשל. 

שוב ושוב. ואז גם תכניס לארגז פלסטרים (רעיון, תאכל'ס). 

אל תשאל אותי איך אני יודע. 

גם אל תשאל את נהג לילה... כשחושבים על זה.

• אהבתי 2

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ארגז לאחסון הכלים או כזה שיזוז איתך ממקום למקום?

אם זה כזה שיזוז איתך

הייתי שוקל בדיקה של ארגזים שניתנים לחבר בערימה ולשים על עגלה יעודית

סטייל כזה (אני לא מכיר אותו אישית, לשם הדוגמה בלבד)

https://ksp.co.il/web/item/322173?utm_source=google&utm_campaign=shopping_campaign&utm_medium=cpc&appkey=1006&gad_source=1&gad_campaignid=15031877908&gbraid=0AAAAAD2DLMo8bwTRzVwraYsNjaBIRuZ-b&gclid=CjwKCAiAqKbMBhBmEiwAZ3UboHM5Al1gwuCMoueaBvbrhVZgz2C5iuzAfqvkcvtlWSF60OVhnPQIehoCxJsQAvD_BwE

יקר יותר

תופס יותר מקום

אבל מקצר משמעותית את זמן פריקת הכלים למיקום

והוא גם מאפשר להוסיף עוד כלים/ארגזים עם הזמן

אם זה סתם ארגז לארגן את הכלים בפנים ולשים בבית

כל ארגז כלים יעשה את העבודה

לך לחנות אספקת טכנית גדולה 

ותבחר מה שלדעתך הכי מתאים לך

• אהבתי 1

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

טוב שלא הצעת לו :

Lista to showcase a new line of tool storage at IMTS 2012

בשביל:

לפני 8 שעות, גולדן191 כתב:

לגבי צרכים,

הארגז ישמש לפטיש סטנדרטי, פטיש קטן, מפתח שוודי גדול, מברגים, ביטים, מסמרים וברגים

שכיום נכנס בתוך תיק :lol:

יש גם כאלו עם גלגלים שלא כחלק מערכה מתחברת, כמו:

ארגז כלים הרקולס על גלגלים STANLEY

אוברקיל מטורף ומוחלט עבור פות"ש. מסורבל יותר ממועיל במקרה שלו. 

אם תשאל אותי איך אני יודע, אענה שמניסיון עם האחד כזה שיש לי. 

על העלות הגבוהה יותר מהתקציב שלו אני כבר לא מדבר. 

• מצחיק 2

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני לא מתנייד עם הארגז כלים, אני רק רוצה לאחסן. הריצ'רץ' של ה Tool bags מעליאקספרס מעצבן אותי, זה אחלה דבר אבל רוצה גם ארגז כלים קשיח.

ברכב זה בכלל פצצה, לא תופס את הנפח המיותר. מאחסן שם מפתחות ראצ'ט וכל מיני דברים שאני צריך עם הזמן (כמובן 10mm מברג ו T20 וכל מה שצריך)

ככה שכנראה אלך על אחד מארגזי הכלים ב100 ש"ח מ KSP

פורסם

תקפוץ לחנויות סטוק, לרוב יש להם ארגזי פלסטיק, אומנם לא שיא האיכות אבל יכול לספק והעלות תהיה נמוכה.

• מעניין 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 31 דקות, DareDevil כתב:

תקפוץ לחנויות סטוק, לרוב יש להם ארגזי פלסטיק, אומנם לא שיא האיכות אבל יכול לספק והעלות תהיה נמוכה.

מעניין, אבל אני מחפש משהו שלא יהרסו לי הקליפסים שאיתם פותחים וסוגרים את הארגז. לך תדע מה יש בסטוק? לכן אני מעדיף מ KSP כי אני מניח שהיבואן שהם קונים ממנו בוחן לעומק יותר את החומרים והקליפסים, העדיפות שלי הייתה לקנות את ארגז הכלים שהיה בהנחה ב 130 ש"ח ועכשיו סביב 150 ש"ח ופספסתי תמבצע:

https://ksp.co.il/web/item/337482

יש קופון KSP ? :)

• רעיון טוב! 1
פורסם

קנה ארגז עם מספיק מקום להתרחבות. זו הוצאה לא גדולה, והכמה עשרות.ד"ח (או טיפה יותר) שתשקיע עכשיו יחזרו אליך בריבית דריבית במהלך השנים.

ארגז או סדרן אבזרים קנה בנפרד. עולה פרוטות.

לפני 10 שעות, ברווז כתב:

גם אל תשאל את נהג לילה... כשחושבים על זה.

חוסם עורקים? מיותר.

• מצחיק 1

פורסם
לפני 8 דקות, sperial כתב:

קנה ארגז עם מספיק מקום להתרחבות. זו הוצאה לא גדולה, והכמה עשרות.ד"ח (או טיפה יותר) שתשקיע עכשיו יחזרו אליך בריבית דריבית במהלך השנים.

אז עדיף כבר משהו רציני אה? הטיפולים העצמיים ברכב גורמים לאגור מלא ציוד

פורסם

אני החלפתי במהחל השנים כמה וכמה ארגזי כלים, כל פעם גדלו.

וזה לא כולל ארגזים למברגה, מקדחה ופטישון, וארון שמכיל כל מיני חומרים, משפכטלים עד פחיות צבע.

• מעניין 1

• תוכן חדש...