Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעליים Knock off מ DHGate - יש מציאות?

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בעצם הכל התחיל מזה שראיתי מישהו מבוגר וותיק במפעל שעבדתי בו עם נעליי HOKA והוא אמר שהן מעליאקספרס, נוחות מאד וכנראה מקוריות

הוא סיפר שרצו בחנות סביב 700 ש"ח והוא קנה ב 50$.

אז הלכתי על משהו דומה,

קניתי HOKA מ DHGate וזה היה מעולה, עד היום משתמש בהן. הקטע הוא שהלינק לא קיים יותר.

לדעתי מקורי, אבל אין לדעת בוודאות. עלה 65$ כולל המשלוח.

בכל מקרה הרבה מוכרים לא שולחים יותר לארץ, אבל יש New Balance 740 סביב 60$ עד הבית, ועוד כמה, עם ביקורות ממש טובות.

הנה הלינק למה שזמין בכללי, הרוב לא נשלח לארץ, ההוקה לא נשלח וגם הג'ורדן לא:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1OzGsNvC5EGLMHgDlIGjqTvWSfZMWKVHfIe1117Yuosg/edit?gid=0#gid=0

למישהו יש נסיון עם נעליים כאלה? מ DHGate או עליאקספרס?

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם

למען הסר ספק וכדי להזהיר אחרים - הנעליים האלו לא מקוריות בשום צורה. בסין קיימת תעשיית זיופים. לישראלים דוחפים את זה בשלל תירוצים כגון נפל ממשאית, מיוצר באותו מפעל של המקורי, וכו'. 

אם אתה מעוניין לרכוש מזוייף זה שלך, אבל לא לערבב את זה עם מקורי.

לשאלה - חפש בטלגרם "מותגים מאליאקספרס", יש כמה ערוצים כאלה עם לינקים

• אהבתי 2

Miata ND2

פורסם (נערך)

מבין, אם תסתכל על הביקורות של NB 740 הרוב אמריקאים, הם פשוט יעדיפו לקנות חיקוי מושקע בחצי מחיר נכון? לא ראיתי שיש אפשרות ל NB 740 באמזון פחות מ 120$

אבל לא שיניתי כתובת לזה של רד בוקס, אולי יש ביותר זול

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם (נערך)

אל תשווה מחירי נעליים עם המחירים בארץ "שבע מאות שקל" וכו' - קח ממוצע של אתרים אמינים בדולרים/יורו, זה המחיר הסביר.

אין שום בעיה לקנות מוצרים מקוריים (לא נעליים) בעליאקספרס, הסימן הכי ברור הוא מחיר. אם המחיר הוא 10-20 אחוז נמוך יותר מאותו ממוצע שהזכרתי - סביר שזה מקורי. כשזה גולש ל-40 אחוז ומעלה - לא סביר.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 10 שעות, גולדן191 כתב:

מבין, אם תסתכל על הביקורות של NB 740 הרוב אמריקאים, הם פשוט יעדיפו לקנות חיקוי מושקע בחצי מחיר נכון? לא ראיתי שיש אפשרות ל NB 740 באמזון פחות מ 120$

אבל לא שיניתי כתובת לזה של רד בוקס, אולי יש ביותר זול

היית בארה"ב ? מחירי הניו בלאנס המקוריים כמעט זהים למחירים באליאקספרס. בקר ב slickdeals לצורך בדיקה, הביקורות מזוייפות, בטח כאלו מארה"ב

• מעניין 1

Miata ND2

פורסם

יש הרבה מאד זיופים בשוק שמצריכים עין מאד, מאד, מאד! מיומנת כדי להבחין בזה שהם זיופים. לא קל בכלל. 

כחלק מתחביבי של איסוף סכינים, בחנתי לא מעט מוצרים כאלו שעלתה שאלה לגבי המקוריות שלהם. 

יש לפעמים הבדלים קלים מאד שיכולים לומר שזה זיוף. מאתר כמו עלי, קל מאד ליפול על משהו מזוייף. 

יש שם בין היתר קליברים של "מיטוטויו" בפחות מחצי מחיר ממה שאחד אמור לעלות בחו"ל. מן הסתם זה זיוף... ולא צריך עין בוחנת עבור זה. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 3 שעות, ברווז כתב:

יש הרבה מאד זיופים בשוק שמצריכים עין מאד, מאד, מאד! מיומנת כדי להבחין בזה שהם זיופים. לא קל בכלל. 

כחלק מתחביבי של איסוף סכינים, בחנתי לא מעט מוצרים כאלו שעלתה שאלה לגבי המקוריות שלהם. 

יש לפעמים הבדלים קלים מאד שיכולים לומר שזה זיוף. מאתר כמו עלי, קל מאד ליפול על משהו מזוייף. 

יש שם בין היתר קליברים של "מיטוטויו" בפחות מחצי מחיר ממה שאחד אמור לעלות בחו"ל. מן הסתם זה זיוף... ולא צריך עין בוחנת עבור זה. 

ההוקה שלי שוקלת בדיוק כמו הוקה מקורית

זה נוח ממש

פורסם

יש בסין גם את השוק השחור של מוצרים ממותגים שמייצרים מהם עוד כמה חתיכות (או עודפי ייצור) ונמכרים במחיר מופחת בהרבה (כי עלות הייצור עצמה היא לא המרכיב עלות העיקרי במחיר לצרכן).

מכיר מישהי שמייבאת כל מיני גוצ'ים למיניהם בדיוק ככה, וגם מותגיסטיות מומחיות לא מצליחות לזהות אותם כמזוייפים. 

אז הזוגה מסתובבת בזוג מגפיים של פראדה בקפה השכונתי... ולא תראה הבדל מהמקור.

אז האם יכול להיות שמדובר במקוריות בחצי מחיר... יכול להיות. 

אבל לך תדע...

לפני 13 שעות, גולדן191 כתב:

איך בעצם אתה מסביר שהנעל שוקלת בדיוק כמו נעל של הוקה מאותו דגם, ונוחה ממש? 

לא סיפור מאומת, אבל טכנאי מזגנים סיפר לי פעם שיבואן מקומי היה שוקל את המזגנים שהיה מקבל מהיצרן מסין, לוודא שהם במפרט הנכון (במקום לפתוח כל אחד...).

עד שפתחו פעם וגילו שם משקולות...

(לא באמת רלוונטי לשרשור, סתם קוריוז).

• מצחיק 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...