Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית עד 60 אלף

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי החלטתי להיפרד מהאימפרזה 2006 שלי ולהתקדם קצת,

מחפש רכב משפחתי עם מקום לבוסטר ועגלה, באזור ה50-55, אני יכול לחסוך ולעלות אבל לא רואה הצדקה

בשבילי רכב זה להגיע מA לB צריך אמינות, טיפולים זולים, ותחזוקה קלה

חשבתי על קורולה (שוק יד 2 יקר), סיוויק (פחות התחברתי לצורה נראה מצועצע), סוזוקי ויטרה (לא אוהב סוזוקי וגם הטיפולים יקרים יותר ממשפחתיות)

נוסע 13 אלף בשנה

עריכה אחרונה על ידי Son goku
פורסם

אחזקת סוזוקי הרבה יותר זולה מטויוטה - הן ברכישה (וכנגזר מכך פחות ירידת ערך), ובביטוח (הפרש של עשרות אחוזים). גם הטיפולים בסוזוקי אינם יקרים. לטויוטה - אם היברידית - צריכת דלק יותר טובה, בנסועה שלך זה לא משמעותי.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 49 דקות, Son goku כתב:

בשבילי רכב זה להגיע מA לB צריך אמינות, טיפולים זולים, ותחזוקה קלה

פעם שנייה היום שאני ממליץ להחליף סובארו בסובארו (אז לא... אין לי מניות או אחוזים)

אבל אמינות יפנית עם מכניקה לא מסובכת במחיר סביר, יחד עם עלויות תחזוקה וביטוח לא יקרות

עונים באופן די מלא על הדרישות שהצבת.

XV2.0 יכול להיות אופציה טובה,

ואם זה באמת מ-A ל-B עבורך, דגם ה-1.6 יהיה זול יותר לרכישה (או שנתון מתקדם יותר)

דוגמה אקראית מיד2: https://www.yad2.co.il/vehicles/item/wl8b3kpe

עוד אפשרות מאותו בית - אימפרזה משנתון מתקדם עוד יותר, 

לדוגמה: https://www.yad2.co.il/vehicles/item/f28klc5o

פורסם

חפש יפנית / קוריאנית בלי שוק.

בנסועה שנתית נמוכה כמו שלך לא שווה "להשקיע" ברכב היברידי.

מעבר לאימפרזה שכבר הוצעה - חפש יונדאי אלנטרה / קיה פורטה / מיצובישי לנסר

פורסם
לפני 47 דקות, sperial כתב:

אחזקת סוזוקי הרבה יותר זולה מטויוטה - הן ברכישה (וכנגזר מכך פחות ירידת ערך), ובביטוח (הפרש של עשרות אחוזים). גם הטיפולים בסוזוקי אינם יקרים. לטויוטה - אם היברידית - צריכת דלק יותר טובה, בנסועה שלך זה לא משמעותי.

איך? טויוטה שומר טוב על הערך עובדה שהרכבים מעל המחירון, טיפולים ברכבי SUV כמו ויטרה וקרוסאובר הבנתי יקרים יותר כי צמיגים יותר גדולים, מתלים יותר חזקים, מרכז כובד יותר גבוהה --> בלמים עובדים יותר

היברידי ב50 אלף לא נשמע רעיון טוב

לפני 32 דקות, PASHUT כתב:

הקורולה סטיישן זולה ביחס לסדאן, ואמינה מאוד

כך גם אוריס סטיישן

לא אכפת לי מה שיותר זול

לפני 29 דקות, BoazB11 כתב:

פעם שנייה היום שאני ממליץ להחליף סובארו בסובארו (אז לא... אין לי מניות או אחוזים)

אבל אמינות יפנית עם מכניקה לא מסובכת במחיר סביר, יחד עם עלויות תחזוקה וביטוח לא יקרות

עונים באופן די מלא על הדרישות שהצבת.

XV2.0 יכול להיות אופציה טובה,

ואם זה באמת מ-A ל-B עבורך, דגם ה-1.6 יהיה זול יותר לרכישה (או שנתון מתקדם יותר)

דוגמה אקראית מיד2: https://www.yad2.co.il/vehicles/item/wl8b3kpe

עוד אפשרות מאותו בית - אימפרזה משנתון מתקדם עוד יותר, 

לדוגמה: https://www.yad2.co.il/vehicles/item/f28klc5o

אנחנו הולכים קדימה נגמר העידן של הסובארו

לפני 3 דקות, mottis כתב:

חפש יפנית / קוריאנית בלי שוק.

בנסועה שנתית נמוכה כמו שלך לא שווה "להשקיע" ברכב היברידי.

מעבר לאימפרזה שכבר הוצעה - חפש יונדאי אלנטרה / קיה פורטה / מיצובישי לנסר

למה עדיף אלנטרה/פורטה/לנסר על מאזדה3/סיוויק/קורולה?
13-14 זאת נסועה נמוכה?

איזה שנתון אני יכול לקנות ב55 אלף?

כל האלנטרות שיש ב50-60 מגיעים מליסניג עם 150~ אלף לא נשמע קנייה טובה

פורסם

הקרוסאובר והויטארה (לא הגרנד ויטארה מלפני 20 שנה) הם משפחתיות קטנות סטנדרטיות (מבחינת הגודל הויטארה על גבול ה- SUV+B), ממש לא רכבי שטח. התחזוקה שלהן ממש לא יקרה.

מבחינתך, עם מושב בטיחות ועגלה, רכב גבוה מהווה יתרון בנוחות בטיפול בילד במושב האחורי, ודלת אחורית (ולא תא מטען נפרד) נוחה יותר לטעיה ופריקה של העגלה ושאר הציוד.

שמירת ערך - לא טרחתי לבדוק סוזוקי מול טויוטה. מכל מקום, אתה רוכש רכב משומש, ובמצב זה רכב שפחות שומר על ערכו הוא יתרון, כי תוכל, באותו תקציב, לרכוש רכב יותר חדש. אבל, כאמור, לא השוויתי סוזוקי קרוסאובר לקורולה. והביטוח של הקורולה יקר מזה של הסוזוקי, ומדובר באלפי שקלים בשנה.

אגב, בין הסוזוקי קרוסאובר לויטארה בתנאים שלך אני מעדיף את הקרוסאובר - אותה מערכת הנעה, אבל הרבה יותר שימושית מבחינת מקום (במחיר של תוספת 15 ס״מ לאורך). בתקציב שלך מדובר על ה-1.4 טורבו שנחשב רכב אמין. 

לגבי הנסועה - 13,000 ק״מ בשנה זו נסועה ממש לא גבוהה. הממוצע לרכב פרטי בישראל הוא כ-16,000 ק״מ בשנה.

• רעיון טוב! 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 18 דקות, sperial כתב:

הקרוסאובר והויטארה (לא הגרנד ויטארה מלפני 20 שנה) הם משפחתיות קטנות סטנדרטיות (מבחינת הגודל הויטארה על גבול ה- SUV+B), ממש לא רכבי שטח. התחזוקה שלהן ממש לא יקרה.

מבחינתך, עם מושב בטיחות ועגלה, רכב גבוה מהווה יתרון בנוחות בטיפול בילד במושב האחורי, ודלת אחורית (ולא תא מטען נפרד) נוחה יותר לטעיה ופריקה של העגלה ושאר הציוד.

שמירת ערך - לא טרחתי לבדוק סוזוקי מול טויוטה. מכל מקום, אתה רוכש רכב משומש, ובמצב זה רכב שפחות שומר על ערכו הוא יתרון, כי תוכל, באותו תקציב, לרכוש רכב יותר חדש. אבל, כאמור, לא השוויתי סוזוקי קרוסאובר לקורולה. והביטוח של הקורולה יקר מזה של הסוזוקי, ומדובר באלפי שקלים בשנה.

אגב, בין הסוזוקי קרוסאובר לויטארה בתנאים שלך אני מעדיף את הקרוסאובר - אותה מערכת הנעה, אבל הרבה יותר שימושית מבחינת מקום (במחיר של תוספת 15 ס״מ לאורך). בתקציב שלך מדובר על ה-1.4 טורבו שנחשב רכב אמין. 

לגבי הנסועה - 13,000 ק״מ בשנה זו נסועה ממש לא גבוהה. הממוצע לרכב פרטי בישראל הוא כ-16,000 ק״מ בשנה.

ואין בעיה עם כל הטורבו הזה?
למה להסתבך יש מנוע אטמוספרי גיר רציף למה כל הטכנולוגיה/חיישנים זה בסוף מה שגורם לי ללכת למוסך

פורסם
לפני 39 דקות, Son goku כתב:

איך? טויוטה שומר טוב על הערך עובדה שהרכבים מעל המחירון, טיפולים ברכבי SUV כמו ויטרה וקרוסאובר הבנתי יקרים יותר כי צמיגים יותר גדולים, מתלים יותר חזקים, מרכז כובד יותר גבוהה --> בלמים עובדים יותר

היברידי ב50 אלף לא נשמע רעיון טוב

לא אכפת לי מה שיותר זול

אנחנו הולכים קדימה נגמר העידן של הסובארו

למה עדיף אלנטרה/פורטה/לנסר על מאזדה3/סיוויק/קורולה?
13-14 זאת נסועה נמוכה?

איזה שנתון אני יכול לקנות ב55 אלף?

כל האלנטרות שיש ב50-60 מגיעים מליסניג עם 150~ אלף לא נשמע קנייה טובה

אלנטרה לדוגמא... בסכום העומד לרשותך - אתה צריך להתפשר על שנתון או ק"מ...

פורסם (נערך)

יש לא מעט מנועי טורבו אמינים, למשל כאלה של פולקסוואגן/סיאט/סקודה או אלה של סוזוקי.

מנוע ה-1.4 טורבו של סוזוקי משודך לתיבה פלנטרית 6 מצבים (התיבה הרציפה החתה רק בקרוסאובר 1.6 ליטר. הויטארה 1.6 ליטר עשתה שימוש בתיבה פלנטרית)

חיישנים ומחשבים - כבר 30 שנה ויותר הם קיימים בכל רכב. 

עריכה אחרונה על ידי sperial

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...