Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך נפלו גיבורים :-) S11 מכשיר מעולה, אישית אני עם טלפון אנדרואיד כי אני לא סובל iOS אבל מרבית המכשירים האחרים הם של אפל כי עבורי הם מספקים תמורה מעולה למחיר. אני לדוגמה עדיין עם M1 PRO ומבחינת הצורך לשדרג אעשה את זה רק כאשר יצא עיצוב מעודכן למקבוק. 

מסך "11 הוא אכן איזון נכון ביןמשקל, גודל וניידות. תתחדש!

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 דקות, ברווז כתב:

תתחדש, ו- מה אפשר לומר?

תצפה בסרטים טובים.

:lol::wink:

רק סרטים של טראויס פסטרנה, בשביל זה קניתי 2K

פורסם
לפני 12 שעות, גולדן191 כתב:

אבל במקרה שאתה מתאר גם אפשר להביא טבלט סיני של חברה נורמלית סביב 100$ לא?

זה כבר עניין של העדפה אישית. 

פורסם
לפני 6 דקות, Michazzz כתב:

ב 3.5.2008 נסעתי לארה"ב לקנות את האייפון הראשון שלי.

קניתי מחשב נייד בבסט ביי יום לפני, צרבתי דיסק עוד בארץ עם כל מה שצריך ל JAILBREAK  והייתי אחד הראשונים שהשתמש באייפון בארה"ב כשבני המשפחה לא האמינו איך הוא פועל בלי החברה AT&T שרק בה היה ניתן להשתמש בזמנו.

כשהגעתי איתו לארץ, לא היתה חנות אפליקציות והכל היה פיראטי, המכשיר נמכר בסכום כפול כעבור חודש.

אין תיאור זמין לתמונה.

אין תיאור זמין לתמונה.

שתבין כמה זה הקדים את זמנו ביחס לארץ, בשנת 2009 בעמדות שמירה בצבא עדיין היה לאנשים (לכל מי ששמר הרבה בבסיס ג'ובניקים) דיוידי נייד וכשקצין תורן עלה לעמדה הם היו מכניסים אותו לפח, גם אם הפח היה מזוהם. איך דברים השתנו. 

• מצחיק 1
פורסם

אני צלם אז השימושים שלי קצת יותר שונים מהמשתמש הממוצע אבל משתמש בו לרוב לצפייה ביוטיוב/נטפליקס אבל כשצריך הוא כלי מעולה לעריכת תמונות ווידאו.

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

עם 128 אי אפשר לעשות *כלום* חוץ מלצפות בווידאו שמוזרם למכשיר. תתחדש על הצעצוע ותשתדל מאוד לא להתקין שום דבר ולא להוריד שום דבר. אני רציני.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 8 דקות, hans כתב:

עם 128 אי אפשר לעשות *כלום* חוץ מלצפות בווידאו שמוזרם למכשיר. תתחדש על הצעצוע ותשתדל מאוד לא להתקין שום דבר ולא להוריד שום דבר. אני רציני.

תודה.

מה אני ארצה להוריד לשם?

פורסם

אפליקציות ומדיה. אני, למשל, מוריד חומרי קריאה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 16 שעות, DareDevil כתב:

פורנו

לקח 2 עמודים יותר מידי עד שזה נכתב :lol:

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 22 שעות, GTאי כתב:

חולה על ג'אדגטים. מחלה אמיתית.

שנים שאני רוצה לקנות טאבלט ופשוט לא מצליח למצוא סיבה אחת טובה לרכישה כזו.

יכולים לעזור לי?

מה עושים איתו שלא עושים בנייד\מחשב נייד? (ולא, אני לא משתמש בתוכנות שרטוט)

תתחדש על המייקרוסופט סרפייס גו/פרו

או על איזה chuwi 10/12

בקיצור לא טאבלט אלא לפטופ עם מקלדת נתיקה ומסך דק!

קנית סרפייס פרו 3 מוחדש מאיביי....  800 שקלים לפני כמה שנים

טיולים בארץ ולחול

בתי מלון

המתנה בבתי חולים או מוסדות

נסיעות רכבת

אפילו מולטימדיה לרכב 

או למשל המתנה במוסך ואחכ העברת כספים ישר מחשבון הבנק בשביל לתקן את הצרפתיה ולפשוט רגל... זה נוח יותר עם סרפייס.

בצימוד bt לאזניות anc.

ואם לא זה אז טלפון fold, אם ממש בא לך להתפרע לך על חוואווי מייט או הגלאקסי סמסונג שנפתחים למסך 10 אינטש אבל גם 8 זה מספיק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

@GTאי - אולי פספסתי, לא הבנתי מה התקציב.

@lanosforce נראה שהמיקרוסופט גדול מידי.

@גולדן191 ב-2009 הקונסולידציה של טלפון,סמכשיר מדיה ומצלמה עדיין לא היתה לגמרי בשלה. לחייל היה היגיון רב להפריד בין הטלפון לאייפוד/MP3 ולו מבחינת שימור סוללה. גם ״מטען נייד״ עוד לא היה מוצר נפוץ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, GTאי כתב:

רק סרטים של טראויס פסטרנה, בשביל זה קניתי 2K

אני מעדיף פסטרמה, אבל 2 קילו זה הרבה.

• מצחיק 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הpro הם 12.3

הgo הם 10.1 בדכ

יש לי את שניהם, מה שאפשר למצוא היום ביד2 זה פשוט מדהים.

יש לי גם hp 612x2 pro הוא 12 אבל המסך בפועל קטן יותר.... בשביל 500 שקלים הtiny10 שאני מריץ עליו תמורה מפגרת.

לפני 1 דקה, ברווז כתב:

אני מעדיף פסטרמה, אבל 2 קילו זה הרבה.

אל תשכח לקנח אחרי זה בליידי מרמלדה

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני 20 דקות, sperial כתב:

@GTאי - אולי פספסתי, לא הבנתי מה התקציב.

@lanosforce נראה שהמיקרוסופט גדול מידי.

@גולדן191 ב-2009 הקונסולידציה של טלפון,סמכשיר מדיה ומצלמה עדיין לא היתה לגמרי בשלה. לחייל היה היגיון רב להפריד בין הטלפון לאייפוד/MP3 ולו מבחינת שימור סוללה. גם ״מטען נייד״ עוד לא היה מוצר נפוץ.

לא היה לי סמרטפון עד 2012......

• תוכן חדש...