Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, saar5555 כתב:

לדעתי, הצנועה, החולצות פשוט מדיפות ריח זיעה אחרי שעה או שעתיים. לא מבין איך אנשים הולכים עם חולצות כאלה. 

לא מצאתי חוקיות בדבר הזה, כנראה שיש אבל יש לי מספיק תחביבים, לא בא לי להיות מומחה למיקרוביולוגיה של בדים.

יש מנדפות טובות שאתה מסריח בהן רק אחרי ארבע שעות (קולומביה), יש כאלה שתוך דקות כבר מדיפות ריח, ועם חצי סינתטיות לי אישית אין לי סיפורי הצלחה. אולי זה השתנה.

• מעניין 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא קראתי את כל השרשור. אבל רק יוניקלו. כל פעם שאני או מישהו מהמשפחה בחו״ל במדינה שמוכרת יוניקלו אנחנו קונים בגדים לכל המשפחה. אין איכות כזו בארץ.

• אהבתי 2

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
לפני 20 שעות, beresford כתב:

תודה על התגובות

הבעיה לא במייבש (miele) בעל תכניות רבות והחולצות מיובשות על תכנית סופר עדינה שמוציאה אותן מעט לחות ומשתמשת בחום נמוך, הבעיה באיכות הבדים שרוב החברות בוחרות להשתמש בהן

זה מייבש מודרני עם משאבת חום (HEAT PUMP)?

או הישנים שנתנו מכת חום?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה במייבש. כבר 28 שנה לא תליתי בגדים לייבוש והבגדים מחזיקים שנים גם בשימוש אינטנסיבי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 16 שעות, saar5555 כתב:

כאן למשל

בחרתי 3 חולצות במחיר רגיל. זה 57 דולר. מנסה בעקבות השרשור.

חולצות ה- T הכי טובות שקניתי באינטרנט אי פעם, וכנראה בכללי גם. הם לא מתיימרים להיות הכי זולים אבל האיכות גבוהה מאד.

• מעניין 1
פורסם
בתאריך 21.11.2025 בשעה 07:21, saar5555 כתב:

לדעתי, הצנועה, החולצות פשוט מדיפות ריח זיעה אחרי שעה או שעתיים. לא מבין איך אנשים הולכים עם חולצות כאלה. 

הפוך. הן לא. הן הכי פחות מסריחות. 

פשוט צריך לקנות טובות. 

הסדרות הגבוהות של קולומביה, למשל. מרגישות כמו משי, מחזיקות שנים, מקררות, מתייבשות מהר, וכמובן, לא מריחות. 

רק צריך לקנות בחול, כי בארץ עולות כפול

• אהבתי 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני כשעה, falou כתב:

הפוך. הן לא. הן הכי פחות מסריחות. 

פשוט צריך לקנות טובות. 

אשמח לאיזה קישור. פשוט כי הניסיון שלי מראה שסיב טבעי בסוף הכי פחות מדיף ריח.

יש לי חולצה של טימברלנד עם מרכיב סינטטי, שבאמת נעים ללכת עם זה, ולא מסריח, אלא רק בסוף יום. 

ועכשיו אני מגלה שזה 

Fabric type

50% Cotton, 50% Polyester

בתאריך 21.11.2025 בשעה 10:37, hans כתב:

יש מנדפות טובות שאתה מסריח בהן רק אחרי ארבע שעות (קולומביה), יש כאלה שתוך דקות כבר מדיפות ריח, ועם חצי סינתטיות לי אישית אין לי סיפורי הצלחה.

גם אני ככה. אין לי המלצה. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

משהו כזה (אלו שיש לי הן כבר בנות כמה שנים טובות)

https://www.polstor.pl/en/men-s-columbia-zero-rules-light-ss-crew-city-grey,5049?v=19422

https://www.columbia.com/p/mens-cirque-river-pro-short-sleeve-graphic-crew-shirt-2126221.html?color=262

לפני 8 דקות, saar5555 כתב:

אשמח לאיזה קישור. פשוט כי הניסיון שלי מראה שסיב טבעי בסוף הכי פחות מדיף ריח.

הבעיה היא עם dri-fit זולות, שלמעשה לא כ״כ מנדפות, רק לא סופגות.

• מעניין 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

https://www.amazon.com/Columbia-Mens-Hike-Crew-Large/dp/B096DQY25P

נדמה לי שהזמנתי בהמלצת falou - משתמש בהן לרכיבות וטיולים, הכי מנדפות שיש ולא מגרדות כמו dryfit זולות.

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

משתמש בפולו מנדפות של קולומביה או the north face, וגם במכנסיים שלהם. 

אחרי שמכירים את זה, לא מוכן ללבוש בכלל משהו אחר. למה להגביל לרכיבה וטיולים? לובש בכל יום. הם מחזיקות לי שנים. מכבס לפי הכללים - בלי מרכך, ייבוש בתליה בלבד.

משום מה דווקא מתקשה למצוא אותם באמזון, וכן קונה בארץ. יש הרבה פעמים מבצעים. וגם אני יכול להגיש פעם בשנה חשבונית על ביגוד לעבודה.

• מעניין 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
בתאריך 20.11.2025 בשעה 15:52, flytomars כתב:

אגב אם אני זוכר נכון, רוב החולצות הן של FRUIT OF THE LOOM ומחזיקות לא רע בכלל.

בחייאת. 

הלוגו של הפרוט. 

יש שם את הקרן או שאין שם? 

(אפקט מנדלה, למי שלא מכיר)

בתאריך 20.11.2025 בשעה 19:12, saar5555 כתב:

אז לדעתי, המייבש כביסה אולי משפיע על הבגדים.. ולא לטובה.

גם אני הייתי בטוח שהמייבש שלי גורם לחולצות שלי להתכווץ, לקח לי לא מעט זמן להבין שהגורם הוא בכלל המקרר.

בתאריך 20.11.2025 בשעה 21:48, Night Driver כתב:

ו @ברווז תבדוק עם סריגי ירושלים.

תודה על הטיפ, מנסה להפסיק לקנות בחנויות של בגדי עבודה... 

• מצחיק 4

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני מזמין מקסטרו, חולצות צווארון V או רגיל והן מחזיקות יפה מאוד ועוברות מייבש אצלי ברגיל... דוהות אחרי שנה וחצי וכל כמה זמן מזמין חדשות, פעם ב 4 חודשים.

חולצות כהות  בעיקר שחור.   שורדות נהדר ולא מחליף אותן... לידיעה כללית הן לא רק כותנה, זה שילוב ויסקוזי נמתח אבל לא מתכווצות.

פורסם
לפני שעתיים, bigmik כתב:

אני מזמין מקסטרו

אני חושב שזה פשוט חולצות סיניות באיכות סבירה שקסטרו מייבאים, אבל לא סגור על זה, ככה הבנתי

לפני שעתיים, bigmik כתב:

זה שילוב ויסקוזי נמתח אבל לא מתכווצות.

זה לא ויסקוזי אני די בטוח בזה, ויסקוזי זה כינוי יפה למען השיווק, זה שילוב של כותנה:פוליאסטר שמקנה את היתרונות של 2 החומרים.

פורסם

לילדים אנחנו מזמינים בדרך כלל חולצות בית ספר מנקסט, 100% כותנה שמגיעות במארזים של מספר צבעים. הן עוברות כביסה פעם בשבוע, מתייבשות רק במייבש ואחרי שנתיים שהילד גדל עדיין במצב מעולה. חלקן גם עברו סייקל אצל שני הילדים ומצבן לא הורע. לא יודע אם יש דגם מקביל למבוגרים אבל שווה בדיקה.

• אהבתי 1

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
לפני 2 דקות, שי כתב:

לילדים אנחנו מזמינים בדרך כלל חולצות בית ספר מנקסט, 100% כותנה שמגיעות במארזים של מספר צבעים. הן עוברות כביסה פעם בשבוע, מתייבשות רק במייבש ואחרי שנתיים שהילד גדל עדיין במצב מעולה. חלקן גם עברו סייקל אצל שני הילדים ומצבן לא הורע. לא יודע אם יש דגם מקביל למבוגרים אבל שווה בדיקה.

מעניין, המכנסיי אימונים הקצרים שלי משם והם ממש טובות, תוכל לבדוק ממה החולצות עשויות? 100 אחוז כותנה או 60:40 פוליאסטר?

• תוכן חדש...