Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש דרך לאמת נסועה (ק"מ) שעשה רכב (שנת 2010 עם 55,000 ק"מ - מחשיד)?

מעבר לפיתרון נפתר ע"י חד אופן,

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון. 

ראיתי את הרכב.  הרכב מוזנח. חיצונית - קיבל קצת. פנימית - שחוק למדי. 

אבל זה לא מטריד אותי. מכנית - מזה אני חושש. 

בעל הרכב כיום הוא "בבעלות סוחר", שהינו מכונאי רכב (הייתי אצלו במוסך, היה מלא). בתל אביב. 

לטענתו, בעלי הרכב הגיע עם בעיה ב"דוד" (כלומר, להבנתי, החלק באגזוז אחרי הממיר, לפני הפליטה, אם אני מבין נכון) (זה נקרא muffler, לא?). 

מכיוון שלא היה לו כח להתעסק עם זה, ולא לשלם, העביר לטובתו את הרכב (לא יודע איזה עסקה בדיוק הם סגרו). 

בכל מקרה, יצאתי לסיבוב. 

על פניו הרכב נוסע בסדר. מה שאבל הטריד אותי - וכאן אשמח לקבל את דעתכם - הם שני דברים:

1. מכניס לראשון, מרים קלאטצ', כל הרכב "דזזזזזזזזזזזז" (כן, - zzzzzzz). זה נשמע שמגיע מהאגזוז באמת, אלא שכל הדשבורד גם כן מקבל חלק מהתהודה כנראה, זה נשמע כאילו זה מגיע מקדימה. 

שאלתי את הבחור (הוא הבן של המכונאי, לא מבין יותר מידי), ואמר שנראה לו זה מהתיבת האוויר (airbox). 

לא נראה לי. נראה לי אגזוז. 

2. כאשר מרימים מהר את הקלאטצ' בנסיעה (זורק קלאטצ') (כאמור, אני מכיר את הרכב, נהגתי על כזה שנים) החיבור בין המנוע לגיר מרגיש אלים. בראשון. 

אולי הקלאטצ' גמור?

אני מבין שצריך להיות פה עם ראש של AI כדי לפענח. 

אבל מה דעתכם? לוותר על הרכב? או ששווה להסתכן בגלל שהרכב רק עם 55,000 ק"מ (על פניו)?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גבר, דבר עם מוסך גבע בתל אביב שאל אותם אם הם יכולים לעזור לך תמורת תשלום סמלי

אם זה צרפתיה

או אולי הם ידעו לעזור לך גם אם לא צרפתיה

אתה צריך מישהו אמין שם במרכז שיעזור לך 

בפורום קשה ככה

פורסם
לפני 3 שעות, פיגו107שנת2010 כתב:

מה דעתכם? לוותר על הרכב?

אחרי כל מה שתארת אתה עדיין שואל?

מזמן לא קראתי כל כך הרבה אורות אדומים. 

אף אחד לא יקנה את הרכב הזה ומדהים שקנית את הסיפור על ה"דוד" (כי זו באמת סיבה לנטוש רכב). 

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
לפני 12 שעות, פיגו107שנת2010 כתב:

אבל מה דעתכם? לוותר על הרכב? או ששווה להסתכן בגלל שהרכב רק עם 55,000 ק"מ (על פניו)?

כשאומרים "רכב עם 55 אלף ק"מ" משנה כזאת, מתכוונים לרכב במצב קרוב לחדש שהיה בשימוש מינימלי עם פנים שמור, כל החלקים מקוריים ועבדים תקין, עבר רק טיפולים שותפים כי שום דבר אחר לא אמור להתבלות ב 50 אלף ק"מ, זה מה שמושך אותנו במכוניות כאלה. 

אין לך שם משהו שדומה לזה אז מה זה רלוונטי מה רשום על האודומטר?

רכב מוזנח עם סיפור לא ברור מאחוריו.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 5 דקות, orankohn כתב:

בחיפוש קליל מצאתי את הצילום של ה"מציאה".... נראה שנפלה ספרה 1 שמאלית באודומטר. 

568708836_849428837748159_6834341167914756385_n.thumb.jpg.a9b0f480522c4f67e774a84ca6a36b9b.jpg

רגע, אתה אומר שאתה יודע בוודאות שמדובר ברכב עם 155?

אני מנסה להבין, כי ראיתי את הרכב - המחוג מראה 55 אלף. 

אשמח אם תסביר. 

תודה!!!

פורסם
לפני 1 דקה, פיגו107שנת2010 כתב:

רגע, אתה אומר שאתה יודע בוודאות שמדובר ברכב עם 155?

אני מנסה להבין, כי ראיתי את הרכב - המחוג מראה 55 אלף. 

אשמח אם תסביר. 

תודה!!!

בתאוריה, אני מאמין שסוחר אם הוא מספיק אסרטיבי, ולא אכפת לו מהלקוח (לא מדבר על מקרה ספיציפי בכלל)

הוא יכול לשלם למישהו שישנה לו את הק"מ לא?

מזומן, ולשמור על פה סגור?

לא מדבר על המקרה פה בכלל

• רעיון טוב! 1
פורסם

התופעות שאתה מתאר לא מתאימות לק"מ הזה.

שלי עם 100 אלף ומרגישה כמו חדשה כולל התנהגות הקלאצ וההילוכים 

לסוחרים אני לא מאמין בשיט ללא יוצא מהכלל

אם זה מריח כמו דג, נראה כמו דג ובטעם של דג... יש מצב שזה משהו גס שאסור לכתוב, אבל רוב הסיכויים שזה דג ולפי הסיפור שלך לאקרדה גדולה

• מצחיק 2
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 12 שעות, גולדן191 כתב:

בדיוק, אם היה משהו טוב הסוחר היה משאיר לעצמו או למשפחה או לחברים

זה לא תמיד נכון. 

יש לפעמים מכוניות מצויינת אצל הסוחרים רק שהם מוכרים אותן במחיר גבוה. אין "מציאות" אצל הסוחרים.

מכיר כמה מקרים בהם מכוניות שמורות יד ראשונה עם קילומטרז'ים  נמוכים נמכרו לסוחרים 5 דקות אחרי פרסום המודעה וכמובן נמכרו על ידי הסוחרים האלה במחיר גבוה. 

• אהבתי 1

פורסם
לפני 11 שעות, Buki כתב:

זה לא תמיד נכון. 

יש לפעמים מכוניות מצויינת אצל הסוחרים רק שהם מוכרים אותן במחיר גבוה. אין "מציאות" אצל הסוחרים.

מכיר כמה מקרים בהם מכוניות שמורות יד ראשונה עם קילומטרז'ים  נמוכים נמכרו לסוחרים 5 דקות אחרי פרסום המודעה וכמובן נמכרו על ידי הסוחרים האלה במחיר גבוה. 

חידשת לי תודה

והסוחר רשום כבעלים בפועל? כאילו הייתי יד 1 והסוחר מוכר למישהו שיהיה יד 3?

פורסם
לפני 16 דקות, גולדן191 כתב:

והסוחר רשום כבעלים בפועל?

יש דבר כזה "תו סוחר", אצל סוחרים מורשים. 

במכירה לסוחר מורשה הבעלות עוברת ל"תו סוחר", ברכב שרשום על תן סוחר בעיקרון אסור לעשות שימוש למעט שימוש שקשור למכירתו כמו נסיעת הדגמה לקונה, נסיעה למוסך לתיקון, העברה בין מגרשים וכו'. 

תו סוחר לא נספר כיד זאת אומרת לדוגמא האוטו שלי היה יד ראשונה, מכרתי לסחור והסוחר מכר לך, אתה תהיה יד שניה. הסוחר לא נספר.

אבל בטופס פירוט בעליות כן מופיע שהרכב היה אצל סוחר בין לבין.

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...