Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לעזרה 

רכשתי מאזדה 6 עם הציוד שמפורט למטה

ואני מעונין לשדרג את המסך

כרגע יש ברכב 

מסך זאטה 12 

רמקולים קדמים Pioneer אין לי מושג איזה דגם

מגבר HELIX D FOUR

באס Pioneer TS-WX306B 1,300W

הסיבה שאני רוצה להחליף את המסך כיון שהבלוטוס לא עובד טוב

והיתי שמח לצליל יותר נקי

התקציב  2000+- לא כולל התקנה 

תודה מראש

פורסם

teyes cc3

duduauto 7

שני מכשירים מעולים עם מערכות הפעלה טובות, יציאות RAC לא רעות בכלל.
צריך לצאת דגם חדש של הteyes שנקרא cc4 אך הוא יהיה כנראה מעל התקציב, בכל מקרה ניתן למצוא את שני המכשירים האלו בעלי אקספרס מתחת לתקציב שציינת.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ניסית לברר מול היבואן/מפיץ (לה סינקופה אודיו אאל"ט) של הזטה אם יש אולי עדכון למכשיר שעשוי לטפל בבעיה?

ובכלל, מה הבעיה שאתה חווה עם ה-BT?

לגבי צליל יותר נקי, נסה לתאר יותר מדויק את הבעיה.

יעזור מאוד לדעת אילו רמקולים קיימים בפועל, כולל אם קומפוננט או קואקסלים, ואם קומפוננט היכן הטוויטרים מותקנים ומכוונים פיזית?

יעזור לדעת גם מה מקור השמע שאתה מאזין לו והאם אתה שומע הבדלים בין מקורות שונים?

עוד יעזור לדעת לגבי כיוונים דרך יחידת הראש והמגבר.

פורסם (נערך)

לגבי הBT יש מכשירים שהוא לא מזהה וחלק מהמכשירים המכשיר מתנתק באמצע השימוש

לגבי הצליל 

הצליל לא נקי ברמה שצורם   במיוחד בווליום קצת גבוה -סטנדרט לא חזק שכל הרחוב שומע

כשאני מעביר את השמע אחורה (רמקול מקורי) + בס  השמע הרבה יותר טוב אבל לא יותר מזה

מה שידוע לי שהוחלף הרמקולים שעל הדשבורד ובדלתות הקדמיות

אם אני יפרק את הפלסטיק של הדלת כתוב על הרמקול את הסוג?

לגבי מקור השמע BT /USB  ואין הבדל 

לגבי כיון יוסי אלפיין כיוון את המגבר

ולדעתו אמר שהבעיה ביחידת ראש הסינית

תודה מראש

עריכה אחרונה על ידי רמי יו
פורסם

אם אתה גמור בדעתך להחליף את המערכת, אינך צריך להרגיש מחויב לענות על הדברים הבאים. פשוט המשך את השרשור אם יש צורך לגבי המלצות נוספות לתחליף.

לענין ה-BT (מעבר לעדכון מערכת אם קיים), ניסית למחוק כל זכרון של מכשירים מחוברים (גם מצד ה-HU וגם מצד המכשירים) ולחבר מחדש?

ניסית לעשות למכשיר ריסט (כדאי לרשום כל כיוון של אודיו/רדיו דרכו ושאר הגדרות, כי עשוי להימחק בתהליך)?

אם יוסי אלפיין כיוון את המערכת (גם התקין?), אני מניח שמה שאפשר היה לבצע, בוצע. כיוון המגבר בוצע כאשר הרכב כבר היה אצלך או כך סיפר המוכר? אם האחרון, אולי נגע בכיוונים מאז.

אתה יודע אם ה-HU מחובר דרך RCA למגבר או שחיברו במקרה יציאות רמקולים למנחת וממנו למגבר?

לגבי הרמקולים, לדעתי יהיה כתוב עליהם רק מאחור, אבל אולי תמונה ברורה שלהם (אם אפשר גם בדלת וגם בדש וגם אם תמצא איפה ממוקם הקרוסאובר שלהם אם יש) תוביל לדגם ממי שמכיר/חיפוש בעדשת גוגל.

לגבי זה שהרמקולים המקוריים נשמעים יותר טוב זה מענין. אני תוהה אם המגבר לא מחובר אליהם במקרה והקדמיים ישירות ל-HU.

האם יודע אם יש בידוד בדלתות?

אם יכול, תעלה גם תמונות של הכיוונים בגבר וב-HU.

פורסם

יוסי אלפין לא התקין את המערכת הגעתי עליו לאחר קנית הרכב

הוא גם טען שהחיבורים בוצאו ביציאות פחות איכותיות ויותר חזקות (העוצמה פחות מענינת אותי)

הרמקולים האחורים לא עוברים דרך המגבר

לגבי המסך אני חושב חושב להחליף כיון שמדי פעם הוא הבהירות משתנה -מהבהב פחות מפריע  אבל בגלל הבעיות של

הBT והאיכות שמע חשבתי להחליף

השאלה עם זה נחשב מסך איכותי מה שיש לי כרגע  ממפרט כתוב TS10S 4GB 

שגם אם אני יחליף אני לא ירגיש שינוי

לגבי בידוד אין לי מושג

בHU אני כיונתי ודי מרוצה יחסית למה שהיה אבל זה לא זה

ויוסי אלפין אמר שאין  הרבה משמעות לכיון  HU שלי

דרך הגב הסט הזה שווה משהו ?

או שזה זבל לכן הבעלים של הרכב מכר את הסט עם הרכב ולא טרח לפרק

פורסם (נערך)
לפני 11 שעות, רמי יו כתב:

הוא גם טען שהחיבורים בוצעו ביציאות פחות איכותיות ויותר חזקות (העוצמה פחות מעניינת אותי)

אם אני זוכר נכון, בעבר יוסי @alpine טען בפורום שיציאות ה-RCA (קדם-מגבר) פחות איכותיות במכשירים סינים זולים ולכן המליץ לחבר מנחת ליציאות הרמקולים. ומצד שני היציאות היותר חזקות טכנית (מתח גבוה יותר) הן יציאות הרמקולים והן בכלליות (מעבר לטענה הקודמת) נחשבות לפחות איכותיות בשל המעבר דרך המגבר הפנימי שבדר"כ מוגבל ביכולותיו.  אז מהמשפט שלך אני לא מצליח להבין לאן זה מחובר 🙃 

ובכל מקרה, אין קשר בעיקרון בין החיבור הזה לבין העוצמה שמתקבלת לאחר המגבר החיצוני.

אבל לענין איכות הסאונד, כן חשוב להבין מה תוואי הדרך שהסיגנל עובר, ובאיזה שלב העיוות דרכו נהיה שמיע.

לגבי המסך אני חושב חושב להחליף כיון ש

תראה, אם יש עוד בעיות איתו, אז כנראה שהגיע הזמן בכל מקרה. ללא תלות אם הוא "שווה" או לא. הרי יש בעיות ברורות איתו.

יש עוד כמה חברות מוכרות יותר אצל הסינים כמו Atoto, Joying, ועוד.

גם בהקשר הזה, לרוב you get what you pay for (במחירי חו"ל, לא בארץ שמנופחים לעיתים בהקשר זה).

דרך הגב הסט הזה שווה משהו ?

איזה סט?!

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם (נערך)
לפני כשעה, Tom_22 כתב:

אם אני זוכר נכון, בעבר יוסי @alpine טען בפורום שיציאות ה-RCA (קדם-מגבר) פחות איכותיות במכשירים סינים זולים ולכן המליץ לחבר מנחת ליציאות הרמקולים. ומצד שני היציאות היותר חזקות טכנית (מתח גבוה יותר) הן יציאות הרמקולים והן בכלליות (מעבר לטענה הקודמת) נחשבות לפחות איכותיות בשל המעבר דרך המגבר הפנימי שבדר"כ מוגבל ביכולותיו.  אז מהמשפט שלך אני לא מצליח להבין לאן זה מחובר 🙃 

ובכל מקרה, אין קשר בעיקרון בין החיבור הזה לבין העוצמה שמתקבלת לאחר המגבר החיצוני.

אבל לענין איכות הסאונד, כן חשוב להבין מה תוואי הדרך שהסיגנל עובר, ובאיזה שלב העיוות דרכו נהיה שמיע.

יש אפשרות לדעת בלי להיות מומחה -אין לי ידע בזה

תראה, אם יש עוד בעיות איתו, אז כנראה שהגיע הזמן בכל מקרה. ללא תלות אם הוא "שווה" או לא. הרי יש בעיות ברורות איתו.

יש עוד כמה חברות מוכרות יותר אצל הסינים כמו Atoto, Joying, ועוד.

גם בהקשר הזה, לרוב you get what you pay for (במחירי חו"ל, לא בארץ שמנופחים לעיתים בהקשר זה).

יש לי אפשרות להביא ארהב בקניה מקומית ולהביא פיזית לארץ 

יש המלצה כלשהו -אין לי מידי ידע 

איזה סט?!

מסך זאטה 12 

רמקולים קדמים Pioneer אין לי מושג איזה דגם

מגבר HELIX D FOUR

באס Pioneer TS-WX306B 1,300W

עריכה אחרונה על ידי רמי יו
פורסם

אם שולפים את ה-HU החוצה ומחוברים אליו כבלי RCA, אז זה זה. אם לא ורק החיווט של הרמקולים נראים בשימוש, ואולי ניתן למצוא גם את המנחת (עוד קופסה בדרך שממירה מחיווט "פשוט" לכבלי RCA) אליהם הם מחוברים או אפילו שלמגבר עצמו נכנס רק חיווט רגיל (Hi Level In, מנחת מובנה), אז זה האחר.

להביא מכשיר מארה"ב זה בעייתי בגלל תדרי הרדיו שאינם תואמים (לא נורא אם לא משתמש בכלל/חלופה בדמות אפליקציה עם התחנות). אבל יש מכשירים שמאפשרים שינוי ל"תצורה אירופאית". מעבר לכך יש להם לעיתים פונקציות כמו רדיו לוויני וכד' שלא רלוונטיים לארץ. אם מארה"ב, הייתי מתמקד במכשירים של חברות מוכרות (אלפיין, קנווד, JVC, סוני, פיוניר). צריך לחפש לפי קריטריונים שאתה מחפש ולצמצם אפשרויות. עיין באתרים כמו Crutchfield ו-Sonicelectronix. שווה לבדוק במקביל אם אין חלופות שניתן לייבא מאירופה או אפילו משהו בתמחור הגיוני בארץ.

לגבי "הסט".

מסך - אנחנו יודעים שבעייתי.

רמקולים - לא יודעים באיזה סט מדובר. לפיוניר יש דגמים טובים יותר ופחות. לפי שאר הציוד, כנראה שלא מדובר באחד מדגמי הקצה שלהם. 

מגבר - הליקס חברה איכותית מאוד. המגבר מסדרה בסיסית/כניסה שלהם אבל הנתונים שלו נאים בסה"כ.

סאב - דגם בסיסי.

פורסם

תצלם את מסך הבית של המסך

תצלם את אפלקציה הdsp

תצלם את ההתקנה של המגבר

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...