Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היו לי כאלה בחיפושית אספנות לפני כ 20 שנה, לא אני שמתי אלא בעל הרכב הקודם. 

הייתה הזעה מזערית של הגריז בתפר אבל חוץ מזה תפקדו מצויין. 

יותר מזה לא נסיתי. אבל מבחינתי זו בהחלט "אופציה שעל השולחן" בהנחה שזה רכב שאתה מטפל בו בעמוך ומעדיף לא לעבוד קשה בשביל לפרק ציריה אבל כן יכול הבטיח ניקוי המפרק מגריז ישן ולדאוד שבעת ההדבקה, התפר יהיה נקי לחלוטין ללא שום שאריות גריז, אחרת הדבק לא יחזיק. 

ולאחר ההררבה תדאג אחת לכמה זמן להעיף מבט ולוודא שאין בריחת גריז. 

למה לא משתמשים בכאלה במוסכים והאם זה מוצר שמתאים לשימוש מקצועי מחוץ לחוג  חובבי DIY, אין לי משוג. 

בכל מקרה, יש כאלה גומיות גם של יצרנים יפניים כמו זה, מגיע קיט עם כל מה שצריך כולל דבק.

i-img1200x900-1611736721kilwr83019.thumb.jpg.4ea2055827dbde4514e0d53d9641b015.jpg

פורסם

אישית, לא מוצא סיבה להשתמש במוצר כזה.

גומיה מקורית מחזיקה בין 8-10 שנים. בהנחה שנקרעה שמים שוב מקורית שתחזיק עוד 8-10 שנים.

בשביל עבודה שעושים פעם בכמה שנים לא הייתי שם גומיה שעלולה להפתח.  

• אהבתי 2
פורסם

הגומיות האלו זה דבר מצויין לעבודת DIY שעושים ללא ליפט, חוסך הרבה מאוד זמן ומאמץ. 

בתור איש DIY אם כבר החלטתי להשתמש בגומייה מפוצלת הייתי מזמין את הכי איכותית שאפשר להזמין, מבצע הדבקה נקייה ויפה עד כמה שאפשר וגם מביין את ההשלכות, זאת אומרת הייתי דואג להעיף מבט אחת לכמה זמן לוודא שאין בריחת גריז. 

זה מצויין גם לרכבי אספנות שנוסעים מעט ומטופלים לא פעם בבית. 

למוסך שיש לו ליפט וללקוח שרוצה לשלם פעם אחת ולשכוח מזה להרבה זמן זה אכן פחות מתאים. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...