Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה צודק 100 לגבי ההגנה למצבר.

מה שקצת מדאיג אותי זה שברכב יש כבל עם חיישן מיוחד שמתחבר למצבר battety sensor  והוא כל הזמן מנטר למחשב הרכב את מצב האלטרנטור והמצבר. באם תחובר מצלמה זה כמובן יטעה את החיישן ולא מומלץ....

מה מציע לעשות ???

המצלמה a500 70mail

תודה רבה

פורסם

למצלמת ה70mai שלי, יש חיבור עם כבל הזנה מקורי שמחובר גם לסויצ וגם לפלוס קבוע. היא מנטרת את מתח המצבר ונכבית כשהמתח נמוך מידי. לא מפריע לחיישן המצבר המקורי של הרכב. 

אם אתה לא משתמש בכבל מקורי של המצלמה ואתה מחבר למעגלים של הרכב, חיישן המצבר ייכנס לפעולה. אם תחבר למעגל שהוא מחשיב "לא חיוני", החיישן מנתק את כל המעגלים הלא חיוניים כשיש ירידה משמעותית במתח המצבר. אם תחבר ישירות למצבר חיישן המצבר לא יוכל לנתק את המצלמה והמצבר יתרוקן בסופו של דבר.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

עמוס תודה רבה קודם כל.

יש אופציה להגדיר עד איזה רמת מתח המצלמה יכולה לפעול?

אתה צודק 100 לגבי ההגנה למצבר.

מה שקצת מדאיג אותי זה שברכב יש כבל עם חיישן מיוחד שמתחבר למצבר battety sensor  והוא כל הזמן מנטר למחשב הרכב את מצב האלטרנטור והמצבר. באם תחובר מצלמה זה כמובן יטעה את החיישן ולא מומלץ....

מה מציע לעשות ???

המצלמה a500 70mail

תודה רבה

פורסם

עניתי לך, זה לא מטעה את החיישן. גם ברכב שלי יש כזה. יירד המתח, אם החיישן יכול לנתק את המצלמה, הוא ינתק. אם חיברת ישירות, הוא לא יכול לנתק.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• פיתרון
פורסם

הזכרתי גם את זה בתשובה שלי.

• אהבתי 1

עמוס

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...