Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי סוזוקי קרוסאובר 2021, אף אחד לא ינהג ברכב במשך 30 ימים.

מה אני צריך לנתק כדי שיהיה לי מצבר טעון כשאחזור? (פלוס, מינוס, את שניהם)

האם זה בטוח לנתק את המצבר? (מצד שני אם לא אנתק סיכוי גבוה שיתרוקן)

אותה שאלה לגבי עוד רכב שיש לי, הונדה סיוויק 2009.

אולי כדאי לי לנתק רק את ההונדה וכשאחזור להניע את הסוזורי ממנה?

תודה

פורסם

ובלי קשר, נראה שכדאי להצטייד בבוסטר

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לנתק מינוס בלבד.

• רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אם יש לך גישה למקור חשמל ואופציה שאף אחד לא ישחק או יגנוב לך אז פשוט לחבר את המצבר למטען חכם. כזה מטען יודע להטעין את המצבר, להפסיק ושהוא יורד במתח להתחיל להטעין שוב. אם אין לך אופציה כזאת אז אפשרות נוספת היא לפרק את המצבר מהרכב ולשים אותו במקום בטוח שהוא מחובר למטען החכם. גם אופציה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

הבנאדם כבר חזר מחו"ל, הצליח להניע את האוטו ומתכנן את הטיסה הבאה שלו.

• אהבתי 1
  • מצחיק 2

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

מצלמת דרך? מרוקנת מצבר תוך שעות.

• אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
בתאריך 18.11.2025 בשעה 12:45, amosbmw כתב:

הבנאדם כבר חזר מחו"ל, הצליח להניע את האוטו ומתכנן את הטיסה הבאה שלו.

אוקיי ו..? האם זה אומר שהנושא עצמו כבר לא רלוונטי? יבוא יום בעתיד ומישהו יתהה לגבי אותו העניין. אני בכל אופן מבצע חיפוש לפני פתיחת פוסט חדש ולכן ככל הנראה זה שירצה לשאול את אותה השאלה יבצע חיפוש גם כן ואז הוא יגיע לפוסט כאן. ולכן ככל שאנשים נותנים הערות נכונות ובונות זה יכול להועיל בעתיד לבוא.

עריכה אחרונה על ידי Cerebral Cortex
  • אהבתי 1

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
בתאריך 18.11.2025 בשעה 14:13, sperial כתב:

מצלמת דרך? מרוקנת מצבר תוך שעות.

למצלמות כמו Z40 Z50 אני מבין שיש אלגוריתם שלא מצלם אלא אם כן יש תזוזה, לא לתפוס אותי במילה אבל, לפי צריכת חשמל אני מדבר.. צורך רק 400mAh

(אפשר להתניע 4-5 ימים כשזה עובד ככה)

פורסם

אתה צריך הגנה על המצבר שמכבה את המצלמה אם מתח המצבר חורד מתחת למינימום שנקבע.

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...