Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה.

הזמנתי דיל לחו"ל לי ולמשפחה לאמצע חודש יוני דרך סוכנות פה בארץ, (טיסה בישראייר + מלון).

בסוף אפריל ביטלו לנו את החופשה בגלל שהמטוס היה ממש ריק כנראה, הובטח החזר כספי מלא בין 60-90 יום, ניחא העיקר שיגיע.

אממה, לא הגיע.

מתקשר כל יום ואומרים עדיין לא הגיע ההחזר מישראייר ושאר התירוצים.

אני מבין שכל ההתנהלות אמורה להיות מול הסוכנות ולא ישראייר, לא בעיה שלי, מה שלב הבא? מכתב לפני תביעה של הסוכנו? פנייה לרשות להגנת הצרכן?

מעוניין רק לקבל את הכסף ולהמשיך הלאה

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

הגשת תביעה כנגד הסוכנות וכנגד ישראייר מאחר ולא החזירו את הכסף תוך 21 יום מהגשת הבקשה.

ראה בקישור המצ"ב כותרת פניה אל החברה בבקשה לפיצוי  (בערך באמצע הדף).

https://www.kolzchut.org.il/he/פיצוי_במקרה_של_טיסה_שהתבטלה

(אני כרגע בעבודה, אז לא יכול להתעמק ולחפש את המקור החוקי לכך)

פורסם

בגלל שאתה מבקש את כל הכסף של החופשה ולא רק את עלות הטיסה (להבנתי החופשה לא קשורה לישראייר), לא הייתי ממהר להסלים לתביעה. 90 יום מסוף אפריל עדיין לא עברו. שלח מכתב אסרטיבי אך מנומס ובקש את הסכום ששילמת.

לגבי פיצוי, בדוק את זכויותיך (תלוי כמה זמן לפני הודיעו לך)

פורסם

מה עם דספיוט בחברת האשראי? כשל תמורה מלא...

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
בתאריך 22.7.2025 בשעה 14:27, Shaike.Zam כתב:

הובטח החזר כספי מלא בין 60-90 יום, ניחא העיקר שיגיע.

בתאריך 23.7.2025 בשעה 11:53, אלעדית כתב:

בגלל שאתה מבקש את כל הכסף של החופשה ולא רק את עלות הטיסה (להבנתי החופשה לא קשורה לישראייר), לא הייתי ממהר להסלים לתביעה. 90 יום מסוף אפריל עדיין לא עברו

ציטוט מתוך אתר כל זכות :

אם התבקש החזר כספי - על החברה להשיב לנוסע את הסכום ששילם עבור הטיסה בתוך 21 ימים מהיום שפנה אליה בכתב

• תוכן חדש...