Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מחר בבוקר אני צפוי לבדוק רכב באזור חיפה, ואשמח לקבלת המלצה למכון בדיקה יסודי וטוב בעיר מחבריי הפורום הצפוניים.

ניסיתי לבצע חיפוש בפורום אך הגעתי בעיקר לשרשורים ישנים יחסית בני כמה שנים שאני מניח שההמלצות שם כבר פחות רלוונטיות.

שיהיה ערב טוב ותודה מראש לעוזרים🙏🏻

פורסם

את הרכב הנוכחי שלי בדקתי לפני כמעט 4 שנים בטכנוטסט טירת הכרמל. בסה"כ אפשר לומר שיש לו ציון חיובי למדי בגוגל.

המקום לא היה עמוס (אמצ"ש בשעות הבוקר הלא מאוד מוקדמות), קיבלו אותי ואת הבעלים של הרכב יפה מאוד, והכניסו את הרכב לבדיקה מאוד מהר (פחות מ- 10 דקות לדעתי).

עשו בדיקה חיצונית ומכאנית מקיפה מאוד של סביבות החצי שעה, אולי אפילו קצת יותר, ואז ישבו איתנו יפה ובסבלנות לתוצאות ומסקנות.

אני אולי טועה, אבל נדמה לי שיש להם מישהו ייעודי ורציני שעושה את הבדיקות האלו ולא כל אחד. עשו עבודה לגמרי על הכיפאק ועלו על כל הבעיות שעד היום נתקלתי בהן ברכב.

אני יצאתי מאוד מרוצה ובדיעבד שמח על ההחלטה להגיע לשם.

יש להם אפילו קופון של 10% הנחה ככה שבמקום 500 ש"ח משלמים 450 ש"ח (הקופון לכאורה לא בתוקף, תתקשר ותשאל).

פורסם

תודה רבה חברים, עשיתי בדיקה בסוף בצ׳ק פוינט בחיפה, קבלה מהירה ועשו רושם חיובי גם בהסבר על הבדיקה ומחלות של הדגם הספציפי, אולם בדיקה יחסית קצרה (באורך כעשרים-עשרים וחמש דקות).

בסה״כ חוויה טובה, שיהיה שבוע טוב לכולם🙏🏻

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...