Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משכורת (סקר שוק) איש דיאגנוסטיקה

חשמלאי1

פוסטים מומלצים

‏אשמח לשמוע פלוס מינוס על ציפיות שכר אני עובד כבר כחצי שנה כאיש דיאגנוסטיקה חשמלאי. ברשותי תעודות מכונאי סוג 2 חשמלאי סוג 1 רכב .ניסיון  שלוש שנים בצבא. כעת אחרי שש חודשים במוסך יבואן בלי שמות יכול להגיד שזה בצפון ..רוצה שיעלו לי את השכר לכן רוצה לדעת מה השכר בשוק כרגע תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זאת בדיוק הבעיה בענף הזה.

אתה יכול להיות עילוי, תותח על חלל ובעלי המוסכים פשוט משלמים גרושים ביחס לתמורה.

ואני בכלל לא מדבר על כמות שעות העבודה ותנאי העבודה ביחס למשכורת.

בעברי גם הייתי מאבחן תקלות ומנהל עבודה/מנהל טכני. המשכורת היו בדיחה ברמה של ניצול.

אהבתי כל דקה שעבדתי במוסך אבל הרגשתי שפשוט מנצלים אותי וזאת הסיבה שעשיתי הסבה לקצין בטיחות בתעבורה ( שגם פה מתחיל להיות קשה למתחילים מבחינת שכר).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

‏תודה על התשובות חברים .עכשיו אני מבין למה אבא שלי בעבר אמר לי ללכת להיות קצין תעבורה… תאמת אוהב את הענף ולא רוצה לעזוב.. בסדר נחיה ונראה מה שפחות נראה לי זה לנסוע למרכז מהצפון בעיה עדיף לי כאן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה אוהב את התחום, תשקול להיות עצמאי בו בהמשך. נראה שיש לו עתיד לא רע עם כל המערכות האלקטרוניות. נדמה לי שחבר הפורום קיורטוש אוטומוטיב גם עצמאי ועובד בתחום.

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

12-13 ברוטו נראה לי סביר, אתה הרי עם ניסיון אמיתי של חצי שנה בסך הכל. אחרי שנה ועם קבלות אולי יותר.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 21.6.2025 בשעה 18:07, MadCat_LE כתב:

13 ברוטו נראה לי סביר

אני בספק גדול שהוא מרוויח כרגע במוסך יבואן בצפון משכורת כזאת.

לפני 17 שעות, חשמלאי1 כתב:

חברים אבל כמה שכר שעתי בצפון? בממוצע.. לוותק שלי

משהו שבין 40-50₪ לשעה ברוטו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...