Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 שעות, BassDriver כתב:

לא רק החום הישראלי
העור לא גמיש כמו הבד, ולא ניתן למתיחה.
כתוצאה - הנוחות פחות טובה, במיוחד בגב.

אני חושב שנוחות זה תלוי במשתמש. 

אני מעדיף ריפודי עור והם נוחים לי יותר. 

פורסם

רוב מה שקרוי ״עור״ היום הוא לא באמת עור של רכבי היוקרה של פעם -- זה מאד מייקר ייצור סידרתי -- אלא שילוב של עור וסיבים מלאכותיים.
אישית -- לא אוהב לא את זה ולא את העור המקורי. אם אתה נכנס בבגדים קצרים לרכב כזה בקיץ הישראלי, כל הגוף נדבר למושבף וייקח 5-10 דק׳ עד שהמיזוג יפתור את הבעיה.
יש סוגי בד שקלים לניקוי וכאלה שפחות -- אלה עדיפים.

פורסם

בבונבוניירה שלי היו לי מושבי עור.

ברגע שאתה.משתמש במושבי עור, להשתמש במושב אחר, זה די מאכזב.

לגור במרכז או בצפון עם מושבי עור, אני לא רואה בעיה גדולה בכך בעיקר שאתה יכול לפתוח את החלונות מרחןק ולאוורר את הרכב לפני הכניסה.

גרתי בעין גדי, שם זה 102.5 מעלות חום, בצל.

כמה פעמים נכנסתי לרכב, בזמן שלבשתי מכנס קצר וכאשר התכופפתי לשבת המכנס התרומם קצת ואשכרה זה היה כמו כוויה, איזה חום.

אבל היה מזגן מדהים, כך שאתה לא מרגיש.

מושבי עור זה מדהים.

• אהבתי 3

פרנקופיל מושבע!

פורסם

מאזדה 6 שהיתה לי, רכב אפור עם ריפודי עור אדומים נוחים ונעימים, אוורור מעולה, עדיף על ריפודי בד ללא אוורור ברכבים אחרים שהיו לי, במאזדה מזגן קצת רועש במקסימום.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...