Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול בהזעת יתר

פוסטים מומלצים

פורסם

קרוב משפחה סובל מהזעת יתר, בעיקר בכפות הידיים ובבית השחי.

הוא שוקל לרכוש מכשיר Palmadry, Dermadry או לעשות טיפול במכון שמתמחה בנושא. 

לא הצלחנו למצוא מידע מועיל בנושא והטיפולים או המכשירים יקרים למדי (כמה אלפי שקלים). 

רגע לפני שהולכים לקנות שמן נחשים או אבקת חשמל, יש למישהו מידע מועיל בנושא? 

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

צעיר. כ-25

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

יש נסיון עם זה, הרגיש שזה עוזר אבל משום מה זה במחסן כבר מעל 5 שנים אם זה בכלל עבר איתנו דירה.

גרנו במרכז ועכשיו בירושלים אז אולי בגלל זה הזיעה פחתה.

בכל אופן נכון לזמן השימוש היה שיפור ממה שזכור לי. (הזעה בכפות הידיים)

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

אשמח לשמוע עם איזה מכשיר יש לכם נסיון. 

פורסם

Drionic

האתר שלהם גם לפני 10 שנים היה נראה כאילו הוא משנות ה90 וקצת חששתי להזמין ממנו, אבל עבר בסדר, או שאולי זה היה בכלל דרך אמאזון - בכל מקרה זה המותג.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

סבלתי מזה רבות בילדותי (בכפות הידים). היה איזה ניתוח חדשני, לא ביצעתי.

הבעיה פחתה בצורה משמעותית סביב גיל 18.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם (נערך)

אני סבלתי מהזעת יתר בבית שחי (בבית שחי בלבד, בלי כפות ידיים), פגע בי בעיקר פסיכולוגית (לא מרים ידיים, לובש רק חולצות שחורות)

עשיתי טיפול בשם מירה דריי  והיום אני לא מזיע בבית שחי למעט במקרי קיצון.

אני כמעט 7 שנים אחרי ואצלי אין הזעה מפצה במקומות אחרים.

הטיפול עצמו לא כואב, ההתאוששות לא נעימה בכלל בימים שאחרי, אבל לא משהו בלתי נסבל.

עריכה אחרונה על ידי superb
פורסם

רוב תודות לכל העונים. 

כנראה שיעשה טיפול מירה דריי. 

פורסם

קודם כל, לפנות לרופא משפחה. לבצע בדיקת דם (לכל הפחות, רמת הורמוני טירואיד). לשלול שזה תופעת לוואי של בעיה רפואית אחרת.

פורסם

רופא משפחה, בדיקות דם ורופאי עור כבר היו בתמונה.

• תוכן חדש...