Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אוטומטי רציף/טיפטרוניק (לא רובוטי דו מצמדי ולא מקבוצת PSA).רכב שיהיה יחסית מרווח. אשמח לעזרתכם. 

עריכה אחרונה על ידי amirnat
פורסם

cx3 זה גיפון.

הייתי בודק את יאריס היברדית, אמינה וחסכונית אם כי רועשת במאמץ ומעט נוקשה, דווקא הביצועים לא רעים וטובים מדור הקודם.

במגזין אוטו השוו את הmg3 למזדה 2 ויאריס והיא ניצחה בזכות הביצועים,בידוד, אבזור ולדעתי גם הסלון בצע בז ניראה הרבה יותר טוב, בנוסף היא חסכונית, יציאות מיזוג מאחור ויש גם שליטה על המזגן מההגה שזה משהו שאהבתי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 44 דקות, yulianx כתב:

cx3 זה גיפון.

הייתי בודק את יאריס היברדית, אמינה וחסכונית אם כי רועשת במאמץ ומעט נוקשה, דווקא הביצועים לא רעים וטובים מדור הקודם.

במגזין אוטו השוו את הmg3 למזדה 2 ויאריס והיא ניצחה בזכות הביצועים,בידוד, אבזור ולדעתי גם הסלון בצע בז ניראה הרבה יותר טוב, בנוסף היא חסכונית, יציאות מיזוג מאחור ויש גם שליטה על המזגן מההגה שזה משהו שאהבתי.

מה הופך את ה cx3 לגיפון חוץ מהמיתוג?

Cx3 וסטוניק זה לחלוטין סופר מיניז

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

הם לא.

הם נחשבים לגיפון קטן בגלל גובה גחון גבוה יותר,

תראה לי מקור אחד לזה שהם סופר מיני.

• רעיון טוב! 1

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, `Infinity כתב:

מה הופך את ה cx3 לגיפון חוץ מהמיתוג?

Cx3 וסטוניק זה לחלוטין סופר מיניז

זה לא סופר מיני בהגדרה המדויקת. 

ההגדרות באירופה לפי מידות בין A-D  כאשר מכונית מיני זה A ,סופר מיני  B וכן הלאה. 

ג'יפון מוגדר כ SUV. וגם שם זה A-D

מאזדה 2 שעליה מתבסס ה CX-3 מוגדרת כסופר מיני (B-Segment)

CX-3 מוגדרת כ B-SUV.

ברמה הלא מדויקת, לא הייתי שולל CX-3 למי שמחפש סופר מיני.  אותו גודל, יציבות, ביצועים, עם בונוס של מרווח גחון.

זה רכב מהנה לנהיגה יחסית לסגמנט עם ישיבה מצוינת על הכביש ביחס לג'יפון.

מעלה סרטון של הגרסה החלשה (1.5) במבחן דרכים וטיפוס הר. מרשים למדי גם לסגמנט של סופר מיני.

עריכה אחרונה על ידי נירו72
  • אהבתי 1
פורסם

cx3 נחשבת לגיפון מתבטא גם במחיר, הוא מתחילה מאזור 144 אלף, למעט היאריס היא יקרה מרכבו הסופר מיני באופן משמעותי.

Mg3 מתחילה מ 120 אלף למשל.

פורסם

גם לאחרים יכולים להיות מבצעים, אך גם במבצע הזה היא יקרה יותר וזה עוד למנוע ה 1.5.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, yulianx כתב:

גם לאחרים יכולים להיות מבצעים, אך גם במבצע הזה היא יקרה יותר וזה עוד למנוע ה 1.5.

היא במחיר של פיג'ו 208 חדשה ולא מהדגם הכי יקר עם מנוע קטן וטורבו. מה היית מעדיף?

טויוטה יאריס יותר יקרה. כך שהיא נכנסת בתקציב  של מכוניות סופר מיני.

מנוע 2.0 כבר רחוק מאוד מקטגוריית הסופר מיני הסטנדרטית ברמת ביצועים  כך שהוא לא בר השוואה. 1.5 זו הגרסה שכן.

עריכה אחרונה על ידי נירו72
פורסם

לא הייתי רוכש יאריס, ולא cx3 1.5

הייתי מעדיף mg3.

• רעיון גרוע 1

פורסם
לפני שעתיים, yulianx כתב:

לא הייתי רוכש יאריס, ולא cx3 1.5

הייתי מעדיף mg3.

עניין של העדפה אישית. אני בינתיים לא אגע בסיני גם אם יחתכו את המחירים בחצי. הייתי לוקח MG3 אולי אם הייתה עולה 10,000 ש"ח

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...