Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב לתקופה קצרה

פוקס

פוסטים מומלצים

אני נשוי + 1 גר בעיר ומשתמש בעיקר בתח"צ

בתקופה הקרובה אני אמור לבצע שיפוץ בבית שקניתי ואח"כ לעבור אליו (מתכנן להעביר לבד בלי הובלה)

חשבתי לקנות רכב לתקופה הזו (חצי שנה +-)

כיון שזה לתקופה קצרה ואח"כ אני מתכנן למכור הנתונים שבעיקר מענינים אותי זה:

א.שהרכב יהיה סחיר שאני יוכל למכור אותו בלי הפסד עוד חצי שנה

ב.לא צריך רכב מדי אמין לטווח הארוך העיקר שבטווח הקצר לא אמורות להיות בעיות כנ"ל צריכת הדלק לא כזה מענינת אותי לא מתכוין לנסוע מאד הרבה

ג. היות שאני מתכוין להעביר איתו את החפצים שלי לדירה החדשה צריך שיהיה רכב בגודל יפה ולא מיני

התקציב שלי הוא בערך 35k (אבל ממש לא הייתי מתנגד לשלם פחות אם הרכב עומד בנתונים שחשובים לי)

אשמח לעצות והצעות מהחברים איזה רכב לדעתכם מתאים לי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה אתה אומר על יונדאי I30?

רכב מרווח ששומר על הערך עם בגאז' גדול  (מתאים למי שמתכוון להעביר את הדירה לבד...), במחיר הרבה יותר נמוך ממה שתכננת, באזור ה 23000 ש"ח לרכב עם נתונים טובים. ובתקציב שלך תוכל למצוא רכב עם נתונים נדירים יותר (שנתון וק"מ).

הרכב לא שתיין גדול אך לא חסכוני מידי, באמצע כזה.

ראיתי בדיוק רכב כזה ביד 2 (אני לא מוכר ואין לי שום קשר למוכר) רק שם פה כדי שתוכל לדעת למה אני מתכוון.

נ.ב. רכב בן 10 כבר ספג את רוב ירידת הערך כך שתוכל למכור כמעט באותו מחיר שקנית ובפרט אם תיסע מעט ק"מ.

https://www.yad2.co.il/vehicles/item/jzgqt30l?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=17&pagination=1

עריכה אחרונה על ידי המגיב
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובה

באמת נראה שה i30 זו האופציה הכי מתאימה לנתונים

השאלה אם לא יהיה קשה למכור אותה אח"כ כי נראה לי יש היצע מאד גדול שלהם

או שחשבתי לנסות למצוא במחיר טוב ואח"כ למכור במחיר טוב ולהעיף מהר

מה אומרים? אולי יש אופציה אחרת לכן אני מסכים לשלם יותר כדי לקנות דגם יותר מבוקש שיהיה אח"כ קל למכור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

א. כל רכב כמעט שתקנה ימכר בהפסד כי אתה מוסיף יד וגם העובדה שאתה מתכוון להחזיק זמן קצר מעוררת חשדות.

ב. בתקציבך אין ממש הבטחה שלא יהיו תקלות, גם ברכב הכי אמין.

ג. תשקול שכירת רכב לטווח ארוך. זה יכול להיות הפתרון הכי כלכלי לך.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 3

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתרגל לנוחות של רכב שצמוד לבית ולא תרצה למכור. לכן חשוב לטווח ארוך.

בכל מקרה אתה מדבר על רכב בן 10 ויותר, כך שצפה את הבלתי צפוי.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל רכב שתבחר יהיה הימור. ובכל רכב שתבחר אתה תאבד כסף בקנייה, חוץ מלנדקרוזר אולי :)

סעיף ג בכלל מקשה על כל הסיפור אם תבדוק את נושא ההשכרה.

אם אתה ממש, אבל ממש צריך רכב פשוט תקנה רכב שמתאים לך וזהו, עזוב את הקטע הכספי. תניח שתיהיה ירידת ערך פלוס איזה תיקון מעצבן באמצע, ותכניס לתמונה הכוללת של החישוב הכלכלי.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אאוטבק הוא הדגם הפחות מבוקש של סובארו, ויהיה קשה למכור בהמשך, במיוחד עם ק"מ נושק ל-300K.

ה-XV והפורסטר מבוקשים יותר וגם יקרים בהתאם.

את צריכת הדלק לא הייתי מגדיר "גבוהה", אלא סבירה.

10 קמ"ל לרכב גדול 4X4 עם מנוע 2.5L אטמוספרי זה נתון סביר מאוד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני עוקב אחר הלוח ביד שתיים, הם נמכרים יפה, אלה שקשה למכור אלה שהוסבו לגז, ממש נחתכים במחיר.

אכן צריכת הדלק סבירה ביחס לרכב עצמו אבל לא ביחס לסטיישן אחרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, הרקוליטו כתב:

הם נמכרים יפה

לפני כשנה וחצי פרסמתי את האאוטבק שלי למכירה (2012 עם פחות מ-200K ק"מ אז).

קיבלתי שיחות בודדות מלא רציניים, ועוד לא רציני אחד שבא לראות,

ואפילו לא נתן הצעה נגדית למחיר שפרסמתי שהיה נמוך מהמחירון.

אחרי חודשיים שהמודעה עמדה בלוח, החלטתי להישאר איתו, ואני מברך על ההחלטה הזו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מניח שכשאתם זוג צעיר עם ילד במושב בטיחות, ואתה מציין הרבה הובלות עצמיות לצורך מעבר דירה.

לכן הייתי מקפיד על שתי תכונות:

1. גישה נוחה למושב האחורי - כאן יש יתרון לרכבים יותר גבוהים.

2. אפשרות לשימוש בתא המטען והנוסעים כחלל אחד על ידי קיפול המושבים האחוריים. לכן הייתי מחפש משפחתית בגרסת סטיישן, וכיוון שאלה נדירות במקומותינו אז מינימום האצ׳בק מרווחת או ג׳יפון עם תא מטען נוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תבדוק סיטרואן גרנד פיקאסו. בתקציב שלך תוכל לקנות 2016,2017. רכב חסכוני לגילו, בטיחותי ודי אמין. המון מקום העמסה כאשר מקפלים את כל המושבים ( העברתי בו 2 ארונות גדולים של איקאה בנגלה אחת). תוכל למכור יחסית מהר, כי חרדים ודתיים עפים עליו

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...