Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פסיכולוגית מומלצת לילדים, בCF מכירים הכל

Shaike.Zam

פוסטים מומלצים

שלום

בתמצית, הגשתי בקשה לשנת הישארות לילד שלי לעוד שנה בגן חובה, השירות הפסיכולוגי של העירייה, המליץ לשלילה, קבעו שיעלה לכיתה א.

אני יכול להגיש ערעור למנהלת מחוז של משרד החינוך עד ה 15.6, אבל ללא המלצת פסיכולוגית, כמעט בוודאות אקבל תשובה שלילית שוב.

מישהו מכיר פסיכולוגית ילדים שעוסקת בזה? זמינות מיידית, כמובן באופן פרטי ובכל סכום.

אם צריך, אשמח גם פרטים בפרטי.

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה באזור ירושלים, אז יש פסיכולוגית ילדים. אפילו די מפורסמת. ברמה עולמית. אוהבת לדבר על כך שיש לה MA וגם BA... 

עכשיו ברצינות - מה אזור מגוריך ?

• אהבתי 1
  • מצחיק 4
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה מחשבות בעניין (אני אחפש לך גם המלצה קונקרטית).

1. אם אתה הולך לאיש מקצוע, אל תלך למי שנועד לחזק את דעתך, קח אחד שייבחן את הילד ויגיש מסקנה לפי מיטב שיפוטו. תביא בחשבון שאולי אתה טועה. 

2. חשוב לבחור פסיכולוג ילדים מאסכולה רלוונטית. למשל,  לא הייתי הולך לפסיכולוג מהאסכולה של לקאן, לדוגמא (פוסט מודרניסט אידיוט, לדעתי) אלא לפסיכולוג ילדים שבא מאסכולה יותר פרקטית. כלומר, ראיין את הפסיכולוג לגבי האופן בו הוא עובד ותראה מה התוכנית שלו לבדוק את מה שאתה רוצה.

• מעניין 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השאלה אם אתה מחפש פסיכולוגית רק לצורך אבחון והמלצה, או גם לצורך טיפול ארוך טווח.

בניגוד לעופר, אני אגיד לך, שאם אתה נעול על זה שאתה רוצה המלצה שתתמוך בבקשה שלך, אז כן תחפש מי שזורם איתך, ועדיף למישהי כמה שיותר מדופלמת ובכירה, שיהיה קשה לנפנף את ההמלצה שלה. וזה גם יעלה בהתאם.

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, falou כתב:

אם אתה הולך לאיש מקצוע, אל תלך למי שנועד לחזק את דעתך, קח אחד שייבחן את הילד ויגיש מסקנה לפי מיטב שיפוטו. תביא בחשבון שאולי אתה טועה. 

מדובר על הישארות עוד שנה בגן. הנזק מטעות שבהשארה יותר קטן מהנזק של להעלות ילד שלא מוכן לזה.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה נכון, ועדיין... להורה יכולת שיפוט די מחורבנת כשזה מגיע לילד שלו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מכיר את הילד שלי יותר טוב מכולם, ועדיין, לא ארצה שהדיון יגרר מעבר להמלצות, אם אפשר.

• רעיון טוב! 1

KIA Cerato 08' LX 122 HP

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מניסיוני עם אחד הילדים, אמנם לפני שנים - צריך לחפש פסיכולוגית שעובדת הרבה עם העירייה שלכם. תברר עם הגננת/הורים אחרים וכד'.

בדרך כלל, מחלקות חינוך פחות מפשפשות בחוות הדעת כאשר מדובר באיש מקצוע שהם מעריכים ומכירים.

כאשר חוות הדעת תגיע מפסיכולוג (טוב ככל שיהיה) שהם לא מכירים - הם יעברו על זה בעשר עיניים והתהליך יתמהמה יותר.

אני לא מדבר פה על חוות דעת קנויות/לא מקצועיות - אלא פשוט מאיך שהסבירו לי את התהליך בזמנו (ע"י הצוות החינוכי של הגן).

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בול! ^^^

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קבעתי עם כמה פסיכולוגיות חינוכיות 

קבעתי במקביל עם מכונים שמאבחנים חוסר בשלות (גם אבחון של פסכולוגית חינוכית)

המכונים האלו שווים משהו? הבנתי שמה שמעניין את הוועדות ערעור זה העיקר שזה יהיה חתום ע"י פסיכולוגית חינוכית

KIA Cerato 08' LX 122 HP

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...