Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כמה אתם משלמים ?

שמעתי על אופציה לרכוש נתב פרטי, מה שמוריד מחיר.

ואין לי מושג עד כמה זה מורכב וקשה לביצוע (יש לי רקע טוב בחשמל ואלקטרוניקה)?

עריכה אחרונה על ידי URSH
פורסם

לא ציינת באיזה מהירות.

אני משתמש בנתב שלי מהיום הראשון עם סיבים (סלקום על תשתית בזק), ההגדרה לא ניתה מסובכת.

מתאם הסיב מסופק על ידי סלקום, כלול בחבילה.

תביא בחשבון שהנתב עולה כמה מאות ש״ח, כנראה יקח כמה שנים להחזיר את ההשקעה. במקרה שלי הוא נרכש עוד בימי הנחושת כחלק ממערכת mesh, לא משיקולי עלות החיבור לספק.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

49 "לכל החיים" ב... הוט

או 89 עם "השכרת" ציוד.

לכל החיים של הוט זה בערך 6 שבועות מהזמן שהעלו מ39 ל49...

אם יש לך רקע הקושי הוא בעיקר מציאת ציוד ONT  שנתמך מהרשימה הזו  https://www.hot.net.il/heb/internet/private-equipment/

אתה מחבר את הONT לנתב שלך מצד אחד, ולסיב מצד שני, ואז בעזרת התמיכה המהוללת של הוט רושם אותו במערכת שלהם.

אם אתה הולך על שכירת ציוד הם אולי מספקים גם יחידת מש, תבדוק איתם.

• אהבתי 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

אם הבניין מחובר לתשתית של פרטנר תוכל לקבל מהם 1גיגה כולל ראוטר ב75שח.

חידשתי שבוע שעבר.

לא רואה שום סיבה לרכוש במאות שקלים ראוטר פרטי. ככה לנציגים הטכנים תמיד יהיה תירוץ למה לא לתת שרות כי תמיד הראוטר שלך יהיה אשם.

מניסיון, הראוטרים של פרטנר ושל סלקום מצוינים. אצלי הראוטר של פרטנר נתן כיסוי יותר טוב (טווח ומהירות) מראוטר של אסוס שעלה יותר מאלף שח.

תמיד עדיף לקחת את הראוטר של הספקית, לקבל שרות טכני מלא ללא תירוצים, ולנסות להוריד את המחיר דרך השימור לקוחות בהמשך.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 שעות, sperial כתב:

לא ציינת באיזה מהירות.

אני משתמש בנתב שלי מהיום הראשון עם סיבים (סלקום על תשתית בזק), ההגדרה לא ניתה מסובכת.

מתאם הסיב מסופק על ידי סלקום, כלול בחבילה.

תביא בחשבון שהנתב עולה כמה מאות ש״ח, כנראה יקח כמה שנים להחזיר את ההשקעה. במקרה שלי הוא נרכש עוד בימי הנחושת כחלק ממערכת mesh, לא משיקולי עלות החיבור לספק.

נתב איכותי עולה היום בערך 300 שקל, בהתחשב בכך שזה עולה אצל חברות התקשורת בערך 25 שקל לחודש ההשקעה חוזרת תוך שנה.

אני בסלקום עם ראוטר של אסוס, אפס תקלות במשך 3 שנים.

• אהבתי 1
פורסם

גם אני עם mesh  של אסוס (4 תחנות), התקלה המשמעותית האחת היתה כשסלקום שינו לי משהו בסיסמה, ולקח יומיים להבין שהכתיבו לי n במקום N.

• אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 23 דקות, יובל .מ. כתב:

נתב איכותי עולה היום בערך 300 שקל, בהתחשב בכך שזה עולה אצל חברות התקשורת בערך 25 שקל לחודש ההשקעה חוזרת תוך שנה.

אני בסלקום עם ראוטר של אסוס, אפס תקלות במשך 3 שנים.

נתב איכותי שמתקרב לראוטרים של הספקיות עולה יותר מ400שח

https://ksp.co.il/mob/item/208648?utm_source=google&utm_campaign=shopping_campaign&utm_medium=cpc&appkey=1006&gad_source=1&gad_campaignid=22367957510&gbraid=0AAAAAD2DLMo0zlD5mkqrTQ6M0uHhq7Sai&gclid=Cj0KCQjwlMfABhCWARIsADGXdy9DwVXkSUmkcGWD9ZUmtlCpXqsnC4wqt0-rNrsRFq2THHaJ2F5Z1PQaApE9EALw_wcB

• אהבתי 1
פורסם
לפני 17 דקות, דניאל1983 כתב:

https://tnage.co.il/product/ראוטר-asus-rt-ac58u-802-11ac-ac1300-gigabit-1300mbps/?srsltid=AfmBOooXvsdhGm4k1OwwRZ3NPseJ_4mUG9k5WlHDDyBahJtf_yaa8glC

זה הראוטר שלי, 3 שנים עם אפס תקלות. אפס.

אומנם דירה 70 מטר בערך, אבל קליטה מצוינת בכל החדרים.

וגם אם תצטרך לשים 400 שקל - בסדר, עוד 4 חודשים להחזיר את ההשקעה.

בינתיים כל פעם שהיה לי ראוטר של הספקית היו לי תקלות, כנל בכל בית שאני מכיר שהשתמש בראוטר של ספק. אני לא מדבר בכלל עם סלקום למעט שיחה פעם בחצי שנה להאריך הנחות וחבילת ספורט בחינם.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 29 דקות, יובל .מ. כתב:

https://tnage.co.il/product/ראוטר-asus-rt-ac58u-802-11ac-ac1300-gigabit-1300mbps/?srsltid=AfmBOooXvsdhGm4k1OwwRZ3NPseJ_4mUG9k5WlHDDyBahJtf_yaa8glC

זה הראוטר שלי, 3 שנים עם אפס תקלות. אפס.

אומנם דירה 70 מטר בערך, אבל קליטה מצוינת בכל החדרים.

וגם אם תצטרך לשים 400 שקל - בסדר, עוד 4 חודשים להחזיר את ההשקעה.

בינתיים כל פעם שהיה לי ראוטר של הספקית היו לי תקלות, כנל בכל בית שאני מכיר שהשתמש בראוטר של ספק. אני לא מדבר בכלל עם סלקום למעט שיחה פעם בחצי שנה להאריך הנחות וחבילת ספורט בחינם.

אולי לדירה קטנה הוא בסדר אבל לדירת 4 חדרים 100מ ויותר הוא לא יתאים.

אצלי יש בדיוק ניסיון הפוך, עשיתי כמה פעמים נסיונות לעבור לראוטר פרטי ותמיד זה עבד פחות טוב מראוטר של הספקית.

הראוטר היחיד של הספקית שבאמת גרוע מכול הבחינות זה הbe של בזק. 

• אהבתי 1
פורסם

במקרה שלי שום ראוטר לא יכסה את הדירה, אז אני מעדיף את מערכת ה-mesh שמחייבת נתבים תואמים זה לזה, והאסוסים (אאל״ט rt-ac56u ו-rt-ac52u) עושים עבודה מצויינת.

• אהבתי 1

פורסם
לפני שעתיים, דניאל1983 כתב:

אם הבניין מחובר לתשתית של פרטנר תוכל לקבל מהם 1גיגה כולל ראוטר ב75שח.

חידשתי שבוע שעבר.

לא רואה שום סיבה לרכוש במאות שקלים ראוטר פרטי. ככה לנציגים הטכנים תמיד יהיה תירוץ למה לא לתת שרות כי תמיד הראוטר שלך יהיה אשם.

מניסיון, הראוטרים של פרטנר ושל סלקום מצוינים. אצלי הראוטר של פרטנר נתן כיסוי יותר טוב (טווח ומהירות) מראוטר של אסוס שעלה יותר מאלף שח.

תמיד עדיף לקחת את הראוטר של הספקית, לקבל שרות טכני מלא ללא תירוצים, ולנסות להוריד את המחיר דרך השימור לקוחות בהמשך.

תודה. לאיזו תקופה?

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, דניאל1983 כתב:

אולי לדירה קטנה הוא בסדר אבל לדירת 4 חדרים 100מ ויותר הוא לא יתאים.

אצלי יש בדיוק ניסיון הפוך, עשיתי כמה פעמים נסיונות לעבור לראוטר פרטי ותמיד זה עבד פחות טוב מראוטר של הספקית.

הראוטר היחיד של הספקית שבאמת גרוע מכול הבחינות זה הbe של בזק. 

כמו שאמר ספריאל - תבנה רשת mesh איכותית ויהיה לך כיסוי גם ב150 מטר.

מקסימום ייקח לך שנתיים לכסות.

• אהבתי 1
פורסם

האמת שאת הבסיס שלי בניתי כששיפצתי את הדירה לפני למעלה מעשור והכנתי כבילת רשת בכל חדר, ויש לי גם תשתית שמאפשרת נקודה נוספת (כרגע מושחלים קואקסים שאינם בשימוש, אבל אפשר להחליף את הכבילה די בקלות,כי המירכזות באותו מקום).

• אהבתי 1

פורסם
לפני 3 שעות, דניאל1983 כתב:

מחובר לתשתית של פרטנר

תלוי איזו תשתית. אם p2p של פרטנר הם לארג'ים יותר במחיר. אם תשתית של בזק, המחיר גבוה יותר.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 13 דקות, avngas כתב:

תלוי איזו תשתית. אם p2p של פרטנר הם לארג'ים יותר במחיר. אם תשתית של בזק, המחיר גבוה יותר.

צודק, אני מחובר לp2p.

הורידו מחיר מ110 ל75 בקלות

לפני 39 דקות, Johnathan כתב:

תודה. לאיזו תקופה?

שנה

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...