Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Mazda CX-30 executive 2021

Mr 44

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב חברים.

לאחרונה פתחתי אשכול ייעוץ לפני קניה.

וחכמי הפורום המליצו לי על cx30, הלכתי לראות והתרשמתי לטובה.

לנושא-

מצאתי בפריסבי cx30 שנת 2021 עם 25 אלף קילומטר יד 2 פרטית ליסינג.

נמוך מאוד לשנה, מאוד מידי.

הרכב לא היה במגרש והוא עתיד להגיע מחרתיים (שריינתי אותו).

מה שמטריד אותי מלבד הנתון המלהיב של הקילומטר הוא שאין ברשותם היסטוריית טיפולים. מדובר ברכב שהלקוח ביצע טרייד אין אך לא נמסרה היסטוריה.

האם ישנה דרך שאוכל לבדוק את היסטוריית הטיפולים? נאמר לי מאיש הצוות שם שקשה לו מאוד להאמין שלא בוצעו טיפולים כי לרוב כאשר מדובר בליסינג חדש באחריות, הם דואגים ליצור קשר עם הלקוח ולהגיע לקחת את הרכב לטיפול. הוא בספק שבעל הרכב ויתר על טיפולים ... 

מה דעתכם? 

מה עליי לבדוק במידה ואחליט לקחת לבדיקה מטעמי? 

תודה לכם ולילה טוב.

פורסם (נערך)

פריסבי שייכת לקרסו מוטורס. חברה שמגלגלת מיליארדים, מייבאת רכבים, מקושרת, וקנתה רכב בלי לבדוק אותו ולהוציא היסטוריית טיפולים.

אבל "הם" מאמינים שבוצעו טיפולים ועל סמך זה קנו רכב ששווה מעל 100,000 ש"ח בלי לבצע בדיקה מקצועית. אמין סה"כ.

ועם השילוב של הקילומטראז' הנמוך אתה צודק, נשמע תמוה לכל הפחות.

אם נצא מתוך נקודת הנחה שהם כן יודעים מה היסטוריית הרכב ומצבו, ומנסים להסתיר אותה, זה מטריד.

תקרא ותחליט

https://thecar.co.il/קרסו-מוטורס-מציגים-כך-מרמים-לקוח-נאמן-ו/?fbclid=IwY2xjawJqWQ5leHRuA2FlbQIxMAABHm3fzM6n2WRIHPTM-IQg6CzhA0U99D7VaxY2Hm2iDt3QY072MGnrCz4RI1Ri_aem_xiO5Dx1dvQG7WSy4q6S5kA

https://www.facebook.com/share/1T46TuBsuP/

עריכה אחרונה על ידי נירו72
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 20 שעות, נירו72 כתב:

פריסבי שייכת לקרסו מוטורס. חברה שמגלגלת מיליארדים, מייבאת רכבים, מקושרת, וקנתה רכב בלי לבדוק אותו ולהוציא היסטוריית טיפולים.

אבל "הם" מאמינים שבוצעו טיפולים ועל סמך זה קנו רכב ששווה מעל 100,000 ש"ח בלי לבצע בדיקה מקצועית. אמין סה"כ.

ועם השילוב של הקילומטראז' הנמוך אתה צודק, נשמע תמוה לכל הפחות.

אם נצא מתוך נקודת הנחה שהם כן יודעים מה היסטוריית הרכב ומצבו, ומנסים להסתיר אותה, זה מטריד.

תקרא ותחליט

https://thecar.co.il/קרסו-מוטורס-מציגים-כך-מרמים-לקוח-נאמן-ו/?fbclid=IwY2xjawJqWQ5leHRuA2FlbQIxMAABHm3fzM6n2WRIHPTM-IQg6CzhA0U99D7VaxY2Hm2iDt3QY072MGnrCz4RI1Ri_aem_xiO5Dx1dvQG7WSy4q6S5kA

https://www.facebook.com/share/1T46TuBsuP/

תודה על התגובה חבר.

קראתי את הכתבה והפוסט.

נראה שהביקורות הולכות לכאן ולכאן.

ראיתי היום את הרכב.

כמה דברים שקצת ביאסו אותי ואני תוהה כמה להתעכב על זה..

* ניקל שהצהיב שם על אחד הכפתורים, הבנתי שזו מחלה.

*חגורה אחת מאחורה לא חוזרת - יתוקן

* שפשוף קל במראה של הרכב

*טמבון קדמי שצד אחד נראה קצת בחוץ

מעבר לזה הרכב נוסע מצוין, מפלסי הנוזלים ברכב נראים בסדר.

אמרתי למוכר שאני לא רגוע בנוגע להיסטורית טיפולים והוא הרים טלפון ליד הקודמת של הרכב (הבנתי שזה לא חוקי) 

ושאל מה ההיסטוריה .. 

מסתבר שהרכב טופל לפני חצי שנה ובדכ נציג מהחברה הגיע ולקח את הרכב לטיפולים .. כנראה זו הסיבה שלא תועד שום דבר. חבל לא שאלתי היכן טופל.

החלטתי לקחת את הרכב מחר לבדיקה כי אם זה לא חתול בשק אז זו יכולה להיות אחלה של מציאה.

נ.ב - מדובר בעצם ברכב שנקנה בליסינג על ידי חברה כלשהיא בשביל מישהו והמישהו הזה קנה את הרכב אחרי 3 שנים לכן שני הידיים בעצם זה אותו אדם.

אשמח לדעות, מה עליי לשים לב בבדיקה?

האם ניתן לתקן ניקלים מתקלפים בפנים הרכב?

עריכה: 

ממצאים של דוח בלקר לרכב שביצעתי בזה הרגע -

image.thumb.png.9ef0317a139fdf4ad22664f88700e73c.png

להתרחק? מה זה אומר בעצם שולמו תגמולים על תביעה צד ג'? 

עריכה אחרונה על ידי Mr 44
פורסם

כן. להתרחק. אחוז ירידת הערך גבוה לטעמי. בנוסף, היעדר ספר טיפולים מדליק נורה אדומה. לדעתי חבל על הכסף של הבדיקה.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 7 דקות, yahaga כתב:

כן. להתרחק. אחוז ירידת הערך גבוה לטעמי. בנוסף, היעדר ספר טיפולים מדליק נורה אדומה. לדעתי חבל על הכסף של הבדיקה.

אתה יודע להסביר לי מה הממצאים מהדוח?

מזא שולמו תגמולים מחברת הביטוח בגין תביעה ניזוק צד ג?

ולאחר מכן יש עוד סכום של 6.5K ששולם בגין ירידת ערך.

מה ההבדל בין שני הסכומים האלה בעצם?

פורסם

למיטב הבנתי מדובר בשני אירועי ביטוח שונים. אחד בלי ירידת ערך ואחד עם ירידת ערך. בשביל לדעת את היקפה צריך לקבל דו''ח שמאי. בינתיים, התשובות שאתה מקבל מפריסבי לא מוסיפות מידע. לדעתי עדיף למקד את החיפוש בשוק הפרטי ולא בליסינג. בהצלחה.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 16 דקות, yahaga כתב:

למיטב הבנתי מדובר בשני אירועי ביטוח שונים. אחד בלי ירידת ערך ואחד עם ירידת ערך. בשביל לדעת את היקפה צריך לקבל דו''ח שמאי. בינתיים, התשובות שאתה מקבל מפריסבי לא מוסיפות מידע. לדעתי עדיף למקד את החיפוש בשוק הפרטי ולא בליסינג. בהצלחה.

תודה על המענה ידידי.

לצערי אין ברשותי את האפשרות לנהל את האופרציה הזו בשוק הפרטי גם מהסיבה שאני לא נייד כל כך וגם כי אין באפשרותי להיעדר מהעבודה כרגע.

לכן פניתי לחברה.

זו בהחלט אופציה עדיפה אך פחות ריאלית כרגע.

מהמאזדה הזו אני ארד בטוח.

אבדוק רכב שהיה בבעלות פרטית אצלם.

אם אראה שאני מתחיל להוציא יותר מידי כסף על דוחות בלקר למינהם כנראה לא תהיה ברירה אחרת אלא לצאת לשוק הפרטי ולהסתמך על תחבורה ציבורית

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

אל תוציא מיד דוח בלקר אלא תתחיל מלבקש מהמוכר / להוציא לבד דוח סליקה של חברות הביטוח, זה עולה 10₪.

https://infocar.co.il/

תקבל היסטוריה ביטוחית, כולל סכומים ששולמו,  כולל ירידת ערך.

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • אהבתי 3

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, vladclar כתב:

אל תוציא מיד דוח בלקר אלא תתחיל מלבקש מהמוכר / להוציא לבד דוח סליקה של חברות הביטוח, זה עולה 10₪.

מחזק לגבי הדוח - הוא גם מפרט את ירידת הערך באופן מדויק .

לפות"ש בעניין הרכב,  אם אני מבין מהדוח (שפחות ברור מזה של אתר הסליקה) שולמו 26 אלף על תיקון נזק , ו6.5 אלף בנפרד על ירידת הערך של הרכב. זה די הרבה. דבר מדאיג מלבד זאת זה אופן הטיפולים והעמימות בנושא, אם הרכב טופל לא באופן סדיר או בשמנים ברמה נמוכה אז לדעתי זה רכב לא מספיק שמור. לדעתי עדיף להתקדם לרכב הבא ועדיף מהשוק הפרטי או מניסיוני ממקום יותר קטן שמחזיק מלאי רכבים שמורים 

עריכה אחרונה על ידי nissan1211
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 41 דקות, vladclar כתב:

ניסיתי לפני כן אבל לא הצלחתי, זה רשם שהנתונים לא נכונים ואז הוצאתי דוח בלקר.

לקחתי לתשומת ליבי את ההמלצה, תודה.

לפני 33 דקות, nissan1211 כתב:

מחזק לגבי הדוח - הוא גם מפרט את ירידת הערך באופן מדויק .

לפות"ש בעניין הרכב,  אם אני מבין מהדוח (שפחות ברור מזה של אתר הסליקה) שולמו 26 אלף על תיקון נזק , ו6.5 אלף בנפרד על ירידת הערך של הרכב. זה די הרבה. דבר מדאיג מלבד זאת זה אופן הטיפולים והעמימות בנושא, אם הרכב טופל לא באופן סדיר או בשמנים ברמה נמוכה אז לדעתי זה רכב לא מספיק שמור. לדעתי עדיף להתקדם לרכב הבא ועדיף מהשוק הפרטי או מניסיוני ממקום יותר קטן שמחזיק מלאי רכבים שמורים 

תודה.

אשמח לקבל המלצה למקום כזה באיזור אשקלון/אשדוד/יבנה/גדרה

היו עוד אופציות מעניינות בפריסבי, לא אשקר .. 

אנ אתן להם צאנס נוסף לפני שאתקדם, זו כרגע האפשרות הנוחה ביותר עבורי לצערי.

תודה לכולם על התגובות

פורסם
לפני 21 דקות, Mr 44 כתב:

אשמח לקבל המלצה למקום כזה באיזור אשקלון/אשדוד/יבנה/גדרה

היו עוד אופציות מעניינות בפריסבי, לא אשקר .. 

אנ אתן להם צאנס נוסף לפני שאתקדם, זו כרגע האפשרות הנוחה ביותר עבורי לצערי.

תודה לכולם על התגובות

אישית אני לא מכיר ספציפית מקום להמליץ עליו מאחר ואת הרכב האחרון שקניתי היה לפני מספר שנים, לכן חכה לתגובות נוספות. כשהייתי בחיפוש אחר רכב ביקרתי ברוב מגרשי הרכב הגדולים, ורובם בדרך זו או אחרת היו לא ישרים לרבות פגיעות פח וצבע ותמחור גבוה בצורה לא הגיונית. הטריידם של היבואנים היו אלה עם הכי הרבה רכבים שמורים. 

בכל מקרה , טיפ נוסף, ממליץ להיצמד למותג הרכב שהיבואן ממנו אתה קונה מתמחה בו, במקרה הזה רנו ניסאן, ככה לפעמים ההיסטוריית טיפולים מתועדת והרכב מטופל בצורה טובה יותר, או לחלופין מותג שבו הליסינג מטפל במורשה. לדוגמה יש חברות שמטפלות במוסכים "רגילים" וכאלה ששולחות למורשה יבואן לטיפול. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 8 שעות, nissan1211 כתב:

אישית אני לא מכיר ספציפית מקום להמליץ עליו מאחר ואת הרכב האחרון שקניתי היה לפני מספר שנים, לכן חכה לתגובות נוספות. כשהייתי בחיפוש אחר רכב ביקרתי ברוב מגרשי הרכב הגדולים, ורובם בדרך זו או אחרת היו לא ישרים לרבות פגיעות פח וצבע ותמחור גבוה בצורה לא הגיונית. הטריידם של היבואנים היו אלה עם הכי הרבה רכבים שמורים. 

בכל מקרה , טיפ נוסף, ממליץ להיצמד למותג הרכב שהיבואן ממנו אתה קונה מתמחה בו, במקרה הזה רנו ניסאן, ככה לפעמים ההיסטוריית טיפולים מתועדת והרכב מטופל בצורה טובה יותר, או לחלופין מותג שבו הליסינג מטפל במורשה. לדוגמה יש חברות שמטפלות במוסכים "רגילים" וכאלה ששולחות למורשה יבואן לטיפול. 

תודה רבה.

פורסם

היות ואתה סגור על סוג הרכב, ממליץ לפנות לטרייד שעובד עם היבואן הספציפי. לצערי לא מכיר בדיוק לגבי מאזדה. אל תשכח את הכלל שרכב לא קונים בלחץ.

פורסם

לפני שאתה הולך על הסנטרה תעשה חיפוש בפורום לגבי הרכב. נראה לי שתתאכזב. לגבי הבדיקה, תלוי מי עשה אותה. אם זה הטרייד או מי מטעמו, היא לא שווה את הנייר עליה היא כתובה. 

הערה חשובה. אני לא יודע איך הגעת לסנטרה אבל המאזדה שרצית לקנות והסנטרה הם שני רכבים שונים בתכלית. אולי כדאי שתחליט קודם מה הצרכים שלך?

אני חוזר ואומר - רכב לא קונים בלחץ. זה יעלה לך ביוקר לאחר מכן.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...