Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Mazda CX-30 executive 2021

Mr 44

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, Mr 44 כתב:

היי לכולם.

ירדתי מהמאזדה והלכתי על הסנטרה. 

אשמח לחווד על הבדיקה

Screenshot_20250416_123115_Gallery.jpg

הבדיקה טובה אם אתה זה שהזמין אותה , שים לב שיכול להיות שנעשו תיקוני מרכב אז תבדוק עבר ביטוחי כפי שכתבו . מכנית הרכב במצב טוב לפי הבדיקה.

לגבי הרכב עצמו אין יותר מדי איפה ליפול , בסנטרה בצורה החדשה יש מנוע אמין ופשוט , וגיר רציף משופר הרבה יותר אמין מבעבר (אגב כדאי להקפיד בו על החלפות שמן) 

והרכב עצמו מאובזר טוב , אם לטעמך היא יכולה להתאים לך. 

פורסם
בתאריך 16.4.2025 בשעה 13:31, yahaga כתב:

לפני שאתה הולך על הסנטרה תעשה חיפוש בפורום לגבי הרכב. נראה לי שתתאכזב. לגבי הבדיקה, תלוי מי עשה אותה. אם זה הטרייד או מי מטעמו, היא לא שווה את הנייר עליה היא כתובה. 

הערה חשובה. אני לא יודע איך הגעת לסנטרה אבל המאזדה שרצית לקנות והסנטרה הם שני רכבים שונים בתכלית. אולי כדאי שתחליט קודם מה הצרכים שלך?

אני חוזר ואומר - רכב לא קונים בלחץ. זה יעלה לך ביוקר לאחר מכן.

חג שמח ושבת שלום, תודה על המענה.

הבדיקה בוצעה על ידי.

גם הסנטרה וגם ה cx30 עונות לצרכים שלי, הייתי יותר בכיוון של מאזדה אך לצערי זו לא התקופה שלה במגרשים וביד 2 זה חרג מהתקציב. לא היה לי זמן לחכות ולהתעסק עם השוק הפרטי.

בתאריך 16.4.2025 בשעה 13:48, nissan1211 כתב:

הבדיקה טובה אם אתה זה שהזמין אותה , שים לב שיכול להיות שנעשו תיקוני מרכב אז תבדוק עבר ביטוחי כפי שכתבו . מכנית הרכב במצב טוב לפי הבדיקה.

לגבי הרכב עצמו אין יותר מדי איפה ליפול , בסנטרה בצורה החדשה יש מנוע אמין ופשוט , וגיר רציף משופר הרבה יותר אמין מבעבר (אגב כדאי להקפיד בו על החלפות שמן) 

והרכב עצמו מאובזר טוב , אם לטעמך היא יכולה להתאים לך. 

חג שמח ושבת שלום.

תודה לך.

פורסם

כל מה שנאמר על סנטרה ואמינות רלוונטי אולי לדגם הקודם שלחלק מהרכבים הייתה בעיה עם הגיר, בחדש המצב הזה נראה כלא רלוונטי יותר, ומציג אמינות טובה בחמש שנים שהוא על הכביש. 

פורסם
בתאריך 19.4.2025 בשעה 09:36, dorw85 כתב:

כל מה שנאמר על סנטרה ואמינות רלוונטי אולי לדגם הקודם שלחלק מהרכבים הייתה בעיה עם הגיר, בחדש המצב הזה נראה כלא רלוונטי יותר, ומציג אמינות טובה בחמש שנים שהוא על הכביש. 

תודה.

אני עד כה מרוצה מאוד! 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...