Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

frv מזדקנת, שרשור החזקה

system_x

פוסטים מומלצים

מה עשית לשחרר את המוצר ממשרד התקשורת?
אני בשוק!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

א. פות"ש, אתה פדנט רציני. סחטיין.

ב. FRV זה אוטו די גאוני. וגם אמין, כי הונדה.

ג. אם וכאשר תחליט למכור, שלח ה"פ..😉

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, system_x כתב:

כלום, זה היה תקוע שם שבועיים +-

אבל מה גרם לזה להשתחרר? אצלי הם ביקשו אישורים ותעודות שאפילו לסינים אין... שגעו אותי

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתיישן!

דרך אגב, עיניי נחו מייד על המגב האחורי. נראה לי מועד לפורענות. במקומך הייתי דואג לארגן אחד ספייר שיישב על המדף. 

חזיר דיזל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 11 שעות, system_x כתב:

אדום זה לפרארי לא לרכב משפחתי מזדקן שחונה בים המלח תחת השמש הקופחת.

בהגיון הזה גם אם תצבע בלבן עדיין תצטרך להשאיר עיגול אדום... 😉

הפנים עדיין יותר משפיע ובכל מקרה תצטרך כיסוי לשמשות למנוע התחממות.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכל נראה יפה וטוב תתחדש. רק לגבי איזופיקס לכיסאות בטיחות. לפי מה שאני בדקתי חיבור כיסאות לאיזופיקס זה עד 18 ק''ג. ילד + כיסא. תבדוק את זה אצלך... סע לשלום. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

עדכון קטן?

אז מה היה לנו?

מבחינת נסיעות לא הרבה, מאז נסיעה אחת מים המלח לאזור נס הרים והיום מים המלח למישור אדומים.

בדרך חזרה מירושלים התחלתי להרגיש רעידות חזקות בהגה בזמן בלימה, היה לי מוזר כי הבלמים מקדימה נבדקו במוסך והיו עם הרבה בשר, כשהגעתי הביתה ואמרתי שאשתי לא תיסע על האוטו עד שאחליף הלכתי גם לראות אולי אראה משהו חריג והאמת שהיה פס מוזר על הדיסק שבחיים לא ראיתי כזה, לדעתי פשוט היו צלחות מאיכות ירודה או עם פגם בייצור.

המערכת שהוזמנה - נדרשתי לשלם מכס דיי בקטנה והיום בשעה טובה היא הגיעה.

המראה שהכיסוי פלסטיק שלה שבור עם האיתות, הוזמנה מראה מאיביי אך כשנכנסתי לאחרונה לראות איפה היא ראיתי שפשוט זיכו אותי על ההזמנה וזהו, לא התעמקתי בסיבה ופשוט הזמנתי אחרת שזה יצא אפילו פחות כסף בתקווה וזה יגיע. בארץ בדקתי ומצאתי אחת ב 350 אך ללא הכיסוי ששבור אצלי ואחת ב 1000 שזה מחיר קיצוני מאוד!

היום בדרך מלילה בעבודה גיליתי שאשתי לקחה את הרכב לעבודה, בגלל זה מפה לשם כבר מצאתי את עצמי נוסע לתקן את הבלמים, הוחלפו דיסקים ורפידות, לצערי לסיני כי לא היה שום דבר אחר במלאי, אך זה עם אחריות מבחינת המוסך (סומך עליו, עד כה יצא איתי הוגן מעל ומעבר ברמה שהיום צחקתי שפעם הבאה שאצא ממנו כנראה הוא יביא לי כסף שבאתי אליו 🤦🏻).

מפה לשם על הדרך כבר נכנסתי להשחרת חלונות בחלק האחורי של הרכב שלצערי יצא סביר ולא כמו שרציתי (אני בשלב של להכיר את האזור מבחינת בעלי מקצוע וזה ספציפית יצא פחות טוב) + ליטוש פנסים (יש לי הכל בבית אבל אין לי זמן להגיע לזה).

הגעתי הביתה ולקראת הערב התקנתי את המולטימדיה, יש לי פינישים לעשות כי הפסקתי בגלל שנהיה חושך, להוציא את הג'י פי אס לשמשה, למצוא מקום טוב ולהעביר את הכבל של המיקרופון ואולי עוד משהו בקטנה אבל בגדול הותקן ועובד, המערכת מפתיעה ממש לטובה, סאונד איכותי ודיי חזק, לפחות למה שאני רגיל שזה המערכת של ה mg4 שגם היא מבחינתי דיי טובה.

מה הלאה?

קפיצים אחורה, לא דחוף אבל ניסיתי למצוא, מרגיש לי שהרכב נמוך ממה שאמור להיות, רובם ככה ולדעתי זה לא המצב התקין. בדקתי בארץ עם כמה חנויות חלפים שאחד מהם זה משה חלפים שתמיד עזרו אבל גם מהם קיבלתי שזה לא קיים. כנראה אצטרך להזמין מחו''ל.

פחחות וצבע, בדקתי מחירים, לא מחפש עבודה של שיפוץ רכב אספנות, היום אשתי זרקה לי שחבל על הכסף ונשאיר כבר ככה, אמרתי לה שכשקניתי את הרכב היה ברור לי שלא ישאר ככה כי זה זוועה, לאט לאט אני מתרגל לזוועה ונראה מה יהיה בסוף. אם זה היה רק מכות עוד מילא אבל זה הכל, פגושים שמעט יצאו מהמקום, מכות פח וצבע דהוי ברמה קיצונית, קשה לי עם הרעיון של להשאיר את זה ככה. נראה מה יסתיים עם זה.

מצרך תמונות בקטנה:

Screenshot_20250402-221444.png

Screenshot_20250402-221416.png

Screenshot_20250402-221335.png

Screenshot_20250402-221316.png

• אהבתי 4

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 23.3.2025 בשעה 19:06, אליה כתב:

א. פות"ש, אתה פדנט רציני. סחטיין.

ב. FRV זה אוטו די גאוני. וגם אמין, כי הונדה.

ג. אם וכאשר תחליט למכור, שלח ה"פ..😉

ההונדה הזאת בעיניי, זה לקחת את הרעיון של פיאט מולטיפלה ולהוסיף לו אמינות יפנית.

לשישה נוסעים זה יכול להיות רכב טוב, בגלל העובדה שלא צריך לקפל כלום בשביל מקום בתא מטען, והמושבים מאוד מרווחים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 23.3.2025 בשעה 11:46, סולל הדרך כתב:

ברור לך שהסיכוי לשחרר את המערכת מהמכס יותר גבוה מהסיכוי שהשנה לא תוגדר כשנת בצורת

דווקא לי הגיעה מערכת בלי שום בעיות

@system_x תתחדש. נשמע מעניין. מחכים לעוד תמונות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, EliC25 כתב:

דווקא לי הגיעה מערכת בלי שום בעיות

@system_x תתחדש. נשמע מעניין. מחכים לעוד תמונות

אני נפלתי חזק עם המערכת.

יש בקבוצת נפגעי דואר ישראל בפייסבוק המון תלונות על אנשים שנפלו עם מערכות לרכב. כנראה שזה מזל אבל בגדול קיימת החמרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתחדש יש לחבר שלי מהעבודה אחד כזה, גם עם 4 ילדים בגיל דומה לשלך.

מאוד מרוצה, וזו משפחה בלי הרבה כסף להשקיע בתחזוקה.

אני מניח ששלך שנת 2007? 2009?

בכל מקרה לא הייתי צובע בלבן, פה אשתך צודקת.

לצבוע את כל הרכב ללבן+עבודה לתקן את המכות וכו..תהיה הוצאה 10000 וצפונה בשקט. עדיף לשמור לצד המכני.

גם אני שחררתי ברכב שלי, צובע ומתקן פעם ב בצד החיצוני. ודואג יותר למכניקה

תתחדש

• רעיון טוב! 1

כריזמה אייר 2002 יד ראשונה

יאריס 2005, כמו חדשה

?Is it just me, or is it getting crazier out there

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, itsik170 כתב:

ההונדה הזאת בעיניי, זה לקחת את הרעיון של פיאט מולטיפלה ולהוסיף לו אמינות יפנית.

לשישה נוסעים זה יכול להיות רכב טוב, בגלל העובדה שלא צריך לקפל כלום בשביל מקום בתא מטען, והמושבים מאוד מרווחים.

1. דומה אולי בתפישה, אבל לא ביישום. המולטיפלה מבחינה זו היא יצירה גאונית, אין דומה לה במרחב לנוסעים עם מרכב כל כך קצר. תוסיפו לזה חלונות ענקיים, תחושה אורירית וראות חסרי תחרות, גם לא מההונדה דנן.

2. המולטיפלה היתה לזכרוני אמינה למדי, נהדרת בגירסת הדיזל ידנית שהיתה שנים אצל קרוב משפחה ונהנתה מאמינות מרשימה עד שנספתה בטוטאל לוס. ואגב, עד היום ניתן לראות מולטיפלות באיטליה הורתן, אפילו מוניות כאלו.

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

בעניין הצבע, לא כדאי לך לעשות צבע שונה כי האדום ישאר בכל מקום שלא יצבעו בו, כמו למשל בפנים הדלתות, במכסה המנוע ותא המטען. זה יראה מגוחך. אם כבר מחליטים לתקן את הצבע, עדיף בצבע המקורי.

תתחדש ותהנה מהרכב!

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...