Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

frv מזדקנת, שרשור החזקה

system_x

פוסטים מומלצים

הרכב עם אחוז הישרדות הכי גבוה למיטב ידיעתי 

מאחל לך להנות מהרכב לאורך זמן, והאמינות שלו תעזור שזה יהיה בזול. 

• אהבתי 1

"בלי סיכון אין סיכוי"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תראה, אדום קל מאוד לאתר בחנייה כי זה לא צבע שכיח, אז תחשוב על החלפת הצבע :-)  מה שכן קשה לראות מהתמונות אם הוא בר הצלה או לא. וכמובן, תתחדש. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתחדש, רכב מיוחד שאני מתחבר אליו.

מה עלול הישור קו?

ביטוח?

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בחשבונית של המוסך נשאר עודף מ 3000 ש''ח (יצא 2850 בערך). קפיצים וזרועות מאמין יעלו כולל עבודה עוד כ 1000 ש''ח ואולי טיפה יותר.

מבחינת חלפים כמובן לא זבל סיני, הבולמים שהוחלפו של kyb.

ביטוח עלה 3000 חובה + צד ג' לשני נהגים בני 36 ו 37 עם ותק מכובד.

המערכת אנדרויד שבדרך כ 600 ש''ח, מראה שבדרך כ 400 ש''ח.

הרכבים שראיתי שהיו רעננים בהרבה מבחינת שנתון כנראה היו מצריכים יישור קו בעלות כפולה כדי להיות לשביעות רצוני בהיבט המכאני.

החסרון המהותי שאני דיי פדנט ויש דברים שמפריעים לי שאני לא אטפל בהם כמו גומיות יבשות בצד החיצוני של החלונות צד, אם בטעות יזדמן לי כזה לא סדוק במחיר זול אקנה אבל לא הולך להתאמץ לחפש, סתם מציק לי במראה הכולל.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם תתישן (-:

בכל מקרה המחיר במוסך נשמע זול איפה אתה מטפל?

אני רוצה להחליף קפיצים ובולמים קידמיים ברנו ומשום מה נראה לי שזה הולך להיות סיפור יקר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשנתיים עברנו לקיבוץ בים המלח ומאז

בפיאט שכעת למכירה ובהונדה הנוכחית מטפל במוסך דוקטור מוטורס במישור אדומים, אחלה מקום סה''כ, אין לי משהו רע לומר עליו.

הבולמים עצמם אגב עולים 370 ש''ח ליחידה אצל משה חלפים (בדקתי כי חשבתי לרכוש לבד).

עריכה אחרונה על ידי system_x

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 9 שעות, system_x כתב:

הגיר האוטומט מעט הלחיץ אותי בגלל הגיל, המנוע 1.8 ויטק מהאמינים שקיימים ממה שיצא לי לברר ואני רואה רכבים כאלה למכירה גם עם 450 אלף ק''מ

בעניין הגיר אתה יכול להיות רגוע. השילוב מנוע+גיר הזה עמיד כמו טנק. כמו שאמרת, יש גם רכבים שמגיעים ל-400 אלף קילומטר עם גיר ומנוע ללא שיפוץ(הייתי עד לכזה בעצמי) 

עריכה אחרונה על ידי davemustaine87
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אדום זה לפרארי לא לרכב משפחתי מזדקן שחונה בים המלח תחת השמש הקופחת.

עדיין חושב על זה, אולי לשנות גוון מעט לבורדו דובדבן שאני אוהב אבל לא סגור על זה, מבחינתי הכי פשוט לבן וזהו, כמובן שישאר סימנים לאדום בחלקים הפנימיים וזה פחות מרגש אותי, החלק היפה גם שעניין המכירה בעתיד לא ממש מעניין פה.

יש שני גווני לבן מקוריים שאגב לא הגיעו לארץ, אחד שנהב ואחד רגיל.

BR628888_0ed8e4c8.jpg

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברור לך שהסיכוי לשחרר את המערכת מהמכס יותר גבוה מהסיכוי שהשנה לא תוגדר כשנת בצורת

מישהו הכריז מלחמת חורמה על היבוא האיש

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...