Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות רכב.

RS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפאסאט מהממת! כל הסדנאות האלה עושות ל-VAG-ים רק טוב.

ובנוסף, אני שונא את המילה facelift. איזה ליפט ואיזה פייס? השינוי היחיד שראיתי בכל התמונות היה הפגוש הקדמי החדש ב-E-Class. הבימרים נראים זהים!! שינוי העיצוב של המאפרה לא אומר שזה facelift.

• תגובות 3.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Mercedes Sl Facelift.

מנועים:

3.5 V6, המספק 272 כ"ס.

5.5 V8, המספק 388 כ"ס.

V12 ביטורבו, המספק 517 כ"ס.

Mercedes Sl Facelift 1.jpg

Mercedes Sl Facelift 2.jpg

Mercedes Sl Facelift 3.jpg

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
Mercedes Sl Facelift.

מנועים:

3.5 V6, המספק 272 כ"ס.

5.5 V8, המספק 388 כ"ס.

V12 ביטורבו, המספק 517 כ"ס.

יש גם SL65

האלפא זקוקה להנעה אחורית והיא מסודרת.

ברק

עם 400 כ"ס עדיף 4X4

עוד עיצוב מוצלח של Giorgetto Giugiaro

Molten GL7

molten_gl7.jpg

אייל

פורסם
לאו דווקא.

אין שום בעיה להעביר 400 כ"ס לקרקע עם הגלגלים האחוריים בלבד, הבעיה מתחילה באיזור ה-700 כ"ס בגלל מגבלות הקונספט.

מוטי

זאת הרי שילדה של GM שהם מנסים להוציא ממנה משהו נורמלי.

כמו יגואר X שמנסים להצדיק את המחיר הכפול ביחס לפורד מונדאו הזהה לה מכנית.

אייל

פורסם
יש גם SL65

עם 400 כ"ס עדיף 4X4

1. לגבי ה-SL המתוחה - בינתיים מרצדס מדברת רק על שלושת המנועים שהוזכרו לעיל.

2. הנעה אחורית עדיף, תמיד...

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
1. לגבי ה-SL המתוחה - בינתיים מרצדס מדברת רק על שלושת המנועים שהוזכרו לעיל.

2. הנעה אחורית עדיף, תמיד...

טל

1.יש שמועות על 63 SL

2. בשם Lamborghini Murcielago,אימפרזה STI וסדרת EVO של מיצובישי אני מאוד נעלב(הם מאוד נעלבים)

הענה אחורית יותר כיף-שזה מה שאנחנו מחפשים.

אלפא ויגואר קיבלו שילדות מוכנות עם הנעה קידמית והם בחרו באותה אופציה לשיפור.

אייל

פורסם

Mitsubishi Colt CZC

מה לעזעזל מיצובישי חשבו לעצמם כשהם הדביקו חלקים של לאנסר-פג'ו -אלפא ביחד? מישהו מוכן באמת להראות יושב/שוכב/מת/ליד הדבר הזה?

mitsubishi-colt-czc-6091.jpg

mitsubishi-colt-czc-6092.jpg

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
1.יש שמועות על 63 SL

ולכן אמרתי "בינתיים..." וכו'. וזה הרבה יותר משמועות, אגב.

2. בשם Lamborghini Murcielago,אימפרזה STI וסדרת EVO של מיצובישי אני מאוד נעלב(הם מאוד נעלבים)

אם המורצ'י רוצה לשחק במשחקי כבוד ולהעלב, שיהיה לה לבריאות ואני אקח את הזונדה עם ההנעה האחורית וזהו. את האבו-אסתי אני משאיר בשמחה לאלו שחייבים ספוילרים וכונסים בחיים שלהם, ובאותו כסף רץ לקנות בוקסטר משומשת (טוב, בעצם הבוקר אני לא אספיק, יש לי סידורים).

הענה אחורית יותר כיף-שזה מה שאנחנו מחפשים.

ב-ד-י-ו-ק!

שבת שלום. לא לשכוח הדלקת נרות ב-16:28.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

• תוכן חדש...