Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות רכב.

RS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 3.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הג'טה פשוט פצצה!

מתי VW מתכננים ליבא את הג'טה הרגילה לארץ?

לאון.

אותי למען האמת יותר מעניין מתי מישהו בעולם יעשה טסט דרייב ל-Jetta R GT.. למרות שהיא קונספט, אולי איזה בר מזל מטונף ישיג את ידיו ורגליו על הדבר האלוהי הזה.

מעניין אותי מאוד איך מנוע 3 ליטר V6 עם זוג שבלולים מסתדר עם 550 סוסים, ואיך הרכב בכלל מעביר את כל הכוח הזה מהמנוע הקטנצ'יק לכביש..

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

מנוע 3 ליטר ושישה צילינדרים שמוציא 550 סוסים נחשב למשהו בעייתי מבחינתך?

מה יגידו בעלי טויוטה סופרה שיצאה כבר בתחילת שנות ה-90 עם מנוע ה-JZ שלה שלהוציא ממנו פחות מ-550 כ"ס זה כמעט מצחיק?

אם היית מכיר את מועדון הסופרה המקומי היית מתפחלץ, חצי מהמכוניות הן בין 700 ל-850 כ"ס ויש אפילו כמה מביניהן עם מעל ל-1000 כ"ס.

מוטי

פורסם

בוקר טוב,

הטרנזיט החדשה מזכירה את המסחרית החדשה של פולקס' (LT?)... :|

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לגבי מה שמוטי אמר אני מסכים בהחלט. ה-1JZ היה מוציא 200 כ"ס ללא מגדש וה-2JZ-GTE היה מוציא 320 כ"ס עם צמד מגדשים ועם הפופולריות בקרב המשפרים היה מוציא אפילו 1000 כ"ס. אפילו שהג'טה היא קונספט, המנוע של טויוטה כבר כיכב ב-1992!

הטרנזיט אגב, נראה כמו פורד קונקט מוטנטי.

פורסם

גם אני מתקשה להבחין בהבדל

וכנ"ל לגבי ה-SS קאמרו: למעט שינוי צבע בפוטושופ מכסוף לכחול ותוספת של שני פסים לבנים,לא נראה לי שטרחו יותר מידי

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם
2007 Ford Transit

זאת לא מכונית אבל צריך לתת כבוד לטרנזיט.

פעם לא היה משהו אחר

תאמין לי שיש לה כבוד, כל בן מיעוטים שרוצה להסיע את חבריו בבוקר לעבודה מכבד את עצמו ומארגן לו אחת.

עכשיו הכי קטעים נראה לכם שמישהו כזה תהיה לו טרנזיט כזאת???

היא תהיה יותר מדי מודרנית בשבילו. עדיין לא ראיתי אחד עם הטרנזיט הנוכחית.

Polo 2012

• תוכן חדש...