Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הבן שלי, בן 9,  אוכל קש בתחבורה ציבורית עמוסה לעייפה בסוף יום הלימודים.

בשביל ה"חינוך" סיפרתי לו שאפשר להגיש תלונה. לעיונכם (ומיותר לציין שכל פעם הוא יורד בסוף מהדלת הקדמית כי פיזית אי אפשר להגיע לאחורית)

הפניה היתה על כך שהנהג צועק עליהם ללכת אחורה עד כדי שהם לא מצליחים לרדת מהאוטובוס בתחנה הנכונה מהפחד ממנו  + לא עוצר במפרץ אלא במרכז הכביש.

image.png.f057109cf2ccd33ced162a9b2a548a68.png

עריכה אחרונה על ידי GTאי
פורסם

התגובה היא "פרווה" (לא חלב לא בשר).

משהו לצאת לידי חובה.

(ואם כבר - אז טר"ש, לא תר"ש 🫠).

יחד עם זאת, במרבית האוטובוסים (לפחות אילו העירוניים - לא ציינת משהו בקשר לזה), מאז תקופת הקורונה, הירידה או העלייה אפשרית מכל הדלתות .

• אהבתי 2

alfa 156 2.5.

פורסם

כבר מזמן אין הפרדת כניסה ויציאה בין הדלתות.

@חולגי בהחלט תר״ש. תוכנית רב שנתית לעינויים.

• רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם כבר תחב"צ - שמעו סיפור אמיתי מהיום.

הבן שלי מספר, שחיכה בשעות הצהריים לאוטובוס. עצר בתחנה קו 267 של דן. הנהג אמר: "יש לי דלק רק לתחנה אחת...".

המלצתי לבני להבא, להציץ במד הדלק של האוטובוס 😅

• מצחיק 4
  • מבאס 2

alfa 156 2.5.

פורסם

אוטובוס חשמלי?

נגמרו האלקטרונים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, חולגי כתב:

אם כבר תחב"צ - שמעו סיפור אמיתי מהיום.

הבן שלי מספר, שחיכה בשעות הצהריים לאוטובוס. עצר בתחנה קו 267 של דן. הנהג אמר: "יש לי דלק רק לתחנה אחת...".

המלצתי לבני להבא, להציץ במד הדלק של האוטובוס 😅

עד כמה שידוע לי זה עבירה על תקנות תעבורת נוסעים, לצאת לקו ללא מספיק דלק (או להכנס עם האוטובוס לתדלק עם נוסעים)

פורסם

מזל שיש על זה חוק, אחרת במדינה כמו שלנו היה את השרשור הבא:

"המסלול של האוטובוס עובר דרך הטסט, מישהו יודע אם האוטובוס לא יעבור  - אם יהיה אפשרי שהנהג יסיים את המסלול"

• מצחיק 1
פורסם

צוחק? החוויה הראשונה שלי במנהרת שטיפה היתה בטיול שנתי בכיתה ח׳ או ט׳. כיוון שהיה מדובר בטייגר עם החלונות האנכיים שבקושי זזו והיה קשה לסגור השטיפה כללה בונוס - שטיפה של תלמיד או שניים.

• מצחיק 1

פורסם

אותי נהג אגד הכה. האיתי אז נער. בגיל 14 או 15. היה לנו הסעות מבית הספר. נהג אחר. רץ והדף אותו. 

לא זוכר. אבל נקראתי למנהלת. והיא שאלה אם אני רוצה להגיש תלונה במשטרה.  החלטתי שלו. הוא יצא מהסעות  בית הספר.

האיתי עד. שהוא הכה תלמיד אחר. באחת הפעמים שירדתי בתחנה. מאז לא ראיתי אותו גם בקו המקביל. כנראה שינו לו מסלול.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

עצוב, התחבורה הציבורית בישראל במצב קטסטרופלי.

נסיעה באוטובוסים בישראל לא עולה בשום פרמטר על שימוש ברכב פרטי אלא אם כן אין לך רכב פרטי מלכתחילה, לא בנוחות, לא בעלות (כרטיס מול הוצאות דלק), לא בזמינות, ולא בחווית נסיעה, ואז אנשים מתפלאים שיש פקקים.

המדינה צריכה להבין שתחבורה ציבורית היא לא מערכת רווחה לאנשים בלי יכולת להחזיק רכב.

פורסם

יש ויש.

יש מקומות שה.חבורה ציבורית עדיפה על רכב פרטי, אבל כרגע זה בעיקר במרכז.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

שאל אותם איזה הנחיות משרד התחבורה?

אולי יש, לא יודע. לפחות הדבר הבא אין התייחסות:

"הנחיות לתכנון ותפעול שירות תחבורה ציבורית", מ-2016-2017.

https://www.gov.il/he/pages/guidelines_for_public_transport_planning

עריכה אחרונה על ידי elera

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...