Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונת קפה (קפסולות)

Mr.Hybrid

פוסטים מומלצים

שלום לכל החברים ,

חשקה נפשי במכונת קפה לבית 

כדי לחסוך זמן הכנת קפה נמס של מורות

ושתיית קפה שחור של פועלים.

לכבוד יום ההולדת קיבלתי פינוק מאחד ההורים - מכונה במתנה

נשאר רק למצוא אחת.

דרישות:

1. שתדע להכין קפה

2. שיהיה מקום לחלב (לא מעוניין באביזר שעולה 250 ש"ח ויודע להפיק מנת אספרסו מקפסולה)

3. עדיפות לשימוש בקפסולות אונברסליות (לפי מה שהבנתי אספרסו קלאב לא מקבלת קפסולה של נספרסו)

4. שתהיה מודרנית ככל האפשר (אפליקציה, מסך מגע וכ'ו)

תודה רבה לכל העונים

ליעד

2007 TOYOTA Corolla 1.6L Runx

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע מה זה ״קפה נמס של מורות״ - זמן ההכנה בכל מכונת קפסולות יהיה יותר ארוך מכפית נס ומים רותחים. ומדי פעם - אחרי כל שימוש - צריך לנקות את המכשיר מהקפסולות הריקות ומשיירים שנשפכו.  

לא יודע מהן ״קפסולות אוניברסליות״ - לכל מכונה או סדרה הקפסולות המתאימות לתא שלה. יש גם טענה שקפסולות חלופיות מזיקות למכשיר, מעולם לא בחנתי אותה.

היתה לי סיטיז של נספרסו (נדמה לי שזה היה שם הדגם, אולי סיטיז זה המחליף המעודכן של מה שהיה לי) ולצידה מקציף חלב, הפצ׳קרייה של הכנת קפה הוריד את השימוש לפעם בשבוע, ובהמשך עברה לפינת הבלתי שימושיים. בסופו של דבר עברה לאחד הבנים שמשתמש בה מידי פעם כשהוא רוצה להתפנק. אנחנו חזרנו לנס הישן והזריז של בוקר. יש גם עניין של עלויות - מבחינתנו אין הצדקה להוציא סביב 2 ש״ח לספל קפה, וממילא עיקר הקפה ששותים הוא בתרמוס שלוקחים לעבודה/סידורים.

מסך מגע? כל מה שצריך זה כפתור לבחירת כמות המים וכפתור הפעלה. אלא אם אתה זקוק למכונה של בית מלון שמאפשרת בחירה של 8 סוגי קפה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, sperial כתב:

לא יודע מהן ״קפסולות אוניברסליות״ - לכל מכונה או סדרה הקפסולות המתאימות לתא שלה. יש גם טענה שקפסולות חלופיות מזיקות למכשיר, מעולם לא בחנתי אותה.

אתה יודע טוב מאוד מה זה קפסולות אוניברסליות - הסדרה הישנה של נספרסו שכל העולם מייצר קפסולות ורושם "מתאים למכונות נפרסו".

חלופיות לא עושות שם נזק.

• אהבתי 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 11 שעות, Mr.Hybrid כתב:

כדי לחסוך זמן הכנת קפה נמס של מורות

ושתיית קפה שחור של פועלים.

אני נעלב בשם כל המורות... ובמיוחד בשם מורה אחת שאוהבת קפה שחור של פועלים.

ושלא תחשוב שהקפה בקפסולות הוא יותר איכותי מסתם קפה נמס.

• מעניין 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפליקציה?? מסך מגע???

אתה בכוונה מבקש משהו שיתקלקל????

לענייננו, המכונות מתוצרת נספרסו אמינות להפליא מניסיוני. יש מצב שהן נמכרות בהפסד אפילו, כמו מדפסות ודיו.

הקומבו של מכונה בנפרד עם מקציף בנפרד (גם מקורי של נספרסו) יעלה כ-700₪ ויתפוס מינימום מקום על השיש ויהיה הכי פשוט מבחינת תחזוקה וניקוי.

אפשר לקנות את המוצרים בנפרד או לקנות מכשיר עם בסיס משותף כמו זה: https://ksp.co.il/mob/item/338433

(דריש ישמח שמחקתי טראקרים מהקישור :-) )

המכונות שבהן המקציף והמכונה שלובים יחד בתוך איזה מלבן יותר קשות לניקוי.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • רעיון טוב! 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 54 דקות, hans כתב:

אפליקציה?? מסך מגע???

אתה בכוונה מבקש משהו שיתקלקל????

לענייננו, המכונות מתוצרת נספרסו אמינות להפליא מניסיוני. יש מצב שהן נמכרות בהפסד אפילו, כמו מדפסות ודיו.

הקומבו של מכונה בנפרד עם מקציף בנפרד (גם מקורי של נספרסו) יעלה כ-700₪ ויתפוס מינימום מקום על השיש ויהיה הכי פשוט מבחינת תחזוקה וניקוי.

אפשר לקנות את המוצרים בנפרד או לקנות מכשיר עם בסיס משותף כמו זה: https://ksp.co.il/mob/item/338433

(דריש ישמח שמחקתי טראקרים מהקישור :-) )

המכונות שבהן המקציף והמכונה שלובים יחד בתוך איזה מלבן יותר קשות לניקוי.

כמה שאתה צודק.

כל המוסיף גורע למה שהוא מחפש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

במקום לקנות מכונת קפסולות עם אפליקציות ומסך, קנה מכונה פשוטה ותסתכל באפליקציות בטלפון תוך כדי שהקפה יוצא.

כמדומני למכונה תואמת נספרסו יש הכי הרבה סוגים של קפסולות בסופרמרקטים, יש לכל רשת את המותג קפסולות שלה. לדעתי אלה של קרפור הכי פחות גרועים מבחינת הטעם, אבל זה קפסולות אז הכל לא משהו. מה שלא ממליץ לך זה מכונה של מיטקה. קשה למצוא לזה קפסולות, ואין הרבה סוגים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני עם המכונה הכי פשוטה של נספרסו. עובדת כבר כמעט עשור בלי תקלות.

על אשתי אני משקיע בקפסולות של נספרסו, לעצמי רוכש של עלית בפחות משקל וחצי לקפסולה.

• רעיון טוב! 1

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק להעיר שהמכונה שהזכרתי בהודעה הקודמת בת 15. אז נכון שהיתה לה תקופה של שימוש מועט, אבל חזרה לעבודה בלי ציוץ.

בעבדה יש,מכשיר דומה (גרסה יותר חדשה) שפועל יחסית הרבה בלי קושי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 15 שעות, Mr.Hybrid כתב:

. שתהיה מודרנית ככל האפשר (אפליקציה, מסך מגע וכ'ו)

מי שמחפש מכונה כזו שותה בדרך כלל תה צמחים.

אם נס של מורים מספק אותך תחליף ממכונת קפה לתמי 4 ואתה מסודר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 17 שעות, Mr.Hybrid כתב:

4. שתהיה מודרנית ככל האפשר (אפליקציה, מסך מגע וכ'ו)

Why?

ולגבי מכונה - קנינו לפני כמה חודשים את מכונת הקפסולות החדשות של נספרסו Vertu - קפסולות שמיועדות לסיבוב ומיצוי בצנטריפוגה. היא החליפה מכונה עם הקפסולות המקוריות של נספרסו שהייתה לנו שנים. אשתי מבסוטית. אני בכל מקרה לא שותה קפה אלא תה צמחים כמו שאמרו פה 🤣🤣

עריכה אחרונה על ידי garicho
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, borsood כתב:

אני נעלב בשם כל המורות... ובמיוחד בשם מורה אחת שאוהבת קפה שחור של פועלים.

ושלא תחשוב שהקפה בקפסולות הוא יותר איכותי מסתם קפה נמס.

בתור מורה, נס קפה של מורים זה נסה קפה שאתה שותה בהפסקה של 10 דקות שכמה דקות מתוכן תלמידים עיכבו אותך בדרך לחדר מורים ויש לך עוד להספיק לעשות פיפי.

נס קפה חלש ולא חם

אבל הרבה מורים אוהבים בבית להתפנק על קפה נורמלי.

וגם אני מצטרף להמלצה למכונה שמתאימה לקפסולות נספרסו הישנות יש תחליפים מאוד זולים. המקורי עולה 2.5 שח לקפסולה, התחליפים 0.5-1.5 לקפסולה

יש חדשות בצורה של צלחת מעופפת. נקראות וולסטו. אותו טעם. רק שאין להן תחיליפים.

אצלנו עם מקציף חלב מובנה. לטיסמה וואן

כל החלק של ההקפצה נכנס כולו למדיח כולל ראש וכל הצינורות (זאת אחת הסיבות שזאת המכונה שנקנתה)

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=65541&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAvvO7BhC-ARIsAGFyToWdiiYGCTyOQbagk9HuoHj14OAijxkYDEd-WxuaZsno6cCRTJaZmdAaAi0JEALw_wcB

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי יש במשרד לטיסמה וואן שנקנתה כיד 2.

בבית יש לי סיטי אנד מילק למי שמחפש את המקציף בצד

שניהם עובדות מעולה כבר מספר שנים ללא תקלות

עריכה אחרונה על ידי BRAVO_SX
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

דעה לא פופולרית- אמנם זה לא יתאים לך "אוניברסלית" כי לנספרסו יש הכי הרבה תחליפים,  אבל אני בבית עם מכונה של לוואצה-

בזמנו היא נקראה a modo mio אבל אני לא יודע אם היא קיימת עדיין בשם הזה, קניתי אותה בשופרסל במחיר שרק המקציף אינדוקציה לבד היה עולה, הקפה (לטעמי) יותר טוב מנספרסו (וטעמתי גם את הקפה חללית החדש שלהם)

קניתי 180 קפסולות מקוריות ב200 שקל בהמלצה של העוף מהאתר של אמיגו, ומאז אני מבסוט.

עריכה- אני לא מוצא אותה יותר בשופרסל אבל מצאתי אחת דומה בחנות אחרת:

https://www.coffeedeals.co.il/product/מכונת-קפה-עם-מקציף-חלב-lavazza-a-modo-mio-jolie-and-milk---צבע-לבן?aff=GoogleMerchant&gad_source=1&gclid=CjwKCAiA7Y28BhAnEiwAAdOJUNE9q4HMKCKkLrqMdTo1mhEXlgE4twVss2v-nm6dOONqzD3JmKLrmxoCDUAQAvD_BwE

מצטער אני לא יודע לחתוך את הלינק, סליחה דריש 😀 

שים לב שהמקציף הוא אינדוקציה, מקציף זהה של סברין יעלה לך בערך כמו המכונה הזו.

עריכה אחרונה על ידי flytomars
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...