Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונת קפה (קפסולות)

Mr.Hybrid

פוסטים מומלצים

בתאריך 7.1.2025 בשעה 10:40, borsood כתב:

אני נעלב בשם כל המורות... ובמיוחד בשם מורה אחת שאוהבת קפה שחור של פועלים.

ושלא תחשוב שהקפה בקפסולות הוא יותר איכותי מסתם קפה נמס.

מצטרף גם. שותה קפה שחור עם הל.  

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - DSG7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 7.1.2025 בשעה 07:03, יובל .מ. כתב:

אתה יודע טוב מאוד מה זה קפסולות אוניברסליות - הסדרה הישנה של נספרסו שכל העולם מייצר קפסולות ורושם "מתאים למכונות נפרסו".

חלופיות לא עושות שם נזק.

פחות מסכים - אלו שעשויות מפלסטיק משאירות לפעמים סיבים וסותמות את המכונה.

בתאריך 7.1.2025 בשעה 13:52, פינדר כתב:

אני עם המכונה הכי פשוטה של נספרסו. עובדת כבר כמעט עשור בלי תקלות.

על אשתי אני משקיע בקפסולות של נספרסו, לעצמי רוכש של עלית בפחות משקל וחצי לקפסולה.

אני כמוך מעל עשור עם המכונה הפשוטה (יש לי 2 אחת בבית ואחת במשרד)
צרכן כבד מאוד של קפסולות (הולך כמעט שרוול ביום) קונה רק של נספרסו (ניסית הכל פשוט לא אוהב),
יש גם את הקפסולות של סטארבקס שהם מיוצרות ע"י נספרסו - גם סבירות.
אני קונה או בילת או במבצעים.

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נקודה למחשבה 
הייתי קונה מכונה סופר אוטומטית (כזו שטוחנת עושה קפה מנקה את עצמה וגם שוטפת רצפה :)  ) של סימנס עולה 1750 שח
אתה מקבל קפה סופר איכותי שאתה אוהב
פולי קפה איכותיים בארץ עולים 100 שח לקילו אני קונה מאמיגו coffeman יש להם פולים מעולים גם ב70 שח לקילו ובוא נודה על האמת גם קפה ב50 שח יותר טוב מנספרסו
השוס הגדול מלבד שהיא אוטומטית מנת אספרסו עולה 75 אגורות ו-7 גרם מנה לעומת 1.8-2 בקפסולות התחליפיות שהן 5 גרם
שמלבד מחיר הקנייה הגבוה אתה כנראה תוך שנה אם אתה שותה 3 כוסות ביום (אתה והבת זוג) ככה שלדעתי זו האופציה הכי טובה!! מבחינת עלות וטעם

קפה שאני אוהב לדוגמא
 https://www.coffeeman.co.il/product/מארז-טעימות-מיקס-של-קפה-אמיגו-4-חצאי-קג--לפי-בחירתכם

לדוגמא מכונה
 https://ksp.co.il/web/item/283915
יש יותר זולות של פיליפס שהן גם נהדרות

פילטרים אני מזמין מכאן 
https://www.amazon.co.jp/-/en/Compatible-Siemens-compatible-TZ70003-suitable/dp/B0D6GV45JW/ref=sr_1_4?sr=8-4

עריכה אחרונה על ידי Ido Porat
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

הבן אדם שואל על טויוטה יאריס ואתה מציע לו ג'וליה תלתן ירוק 😁

• מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כי יכול להיות שנעדיף שחבר פורום יסע בג'וליה מאשר ביאריס☺️

לפני 51 דקות, Ido Porat כתב:

הייתי קונה מכונה סופר אוטומטית (כזו שטוחנת עושה קפה מנקה את עצמה וגם שוטפת רצפה :)  ) של סימנס עולה 1750 שח

עושה שכל, מכונות איכותיות יכולות לשרוד כמות מאד גדולה של כוסות לפני שמתחילות להתבלות. לסבר את האוזן, ב 6 שנים האחרונות שלי בעבודה המכונה  שיש לנו במטבח מוציאה עשרות כוסות ליום (כמעט 2 קילו פולים לשבוע אאל"ט) והייתה מושבתת פעם אחת.

ומדובר על מכונה אוטומטית לחלוטין שמנקה את עצמה, מה שנדרש הוא למלא מים/פולים ולרוקן את המגרה של הפולים הטחונים. מה שמרגיז בה שהיא איטית יחסית, חצי דקה לכוס (מפריע שיצאים להפסקה מישיבה וכולם חייבים לקבל את המנה שלהם תוך 5 דקות...)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 29 דקות, SlowRide כתב:

הבן אדם שואל על טויוטה יאריס ואתה מציע לו ג'וליה תלתן ירוק 😁

הוא הציע לו מונית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 7.1.2025 בשעה 05:57, sperial כתב:

לא יודע מה זה ״קפה נמס של מורות״ - זמן ההכנה בכל מכונת קפסולות יהיה יותר ארוך מכפית נס ומים רותחים. ומדי פעם - אחרי כל שימוש - צריך לנקות את המכשיר מהקפסולות הריקות ומשיירים שנשפכו.  

לא מסכים, להפעיל את מכונת נספרסו לוקח לא יותר ואולי אפילו פחות מלהרתיח מים לנס. לדבר על "תחזוקה של מכונת נספרסו? 😊

לא יודע מהן ״קפסולות אוניברסליות״ - לכל מכונה או סדרה הקפסולות המתאימות לתא שלה. יש גם טענה שקפסולות חלופיות מזיקות למכשיר, מעולם לא בחנתי אותה.

משתמש גם וגם, לא נתקלתי בבעיות.

יש גם עניין של עלויות - מבחינתנו אין הצדקה להוציא סביב 2 ש״ח לספל קפה, וממילא עיקר הקפה ששותים הוא בתרמוס שלוקחים לעבודה/סידורים.

נכון, יקר. לצערי אין ארוכות חינם.

בתאריך 7.1.2025 בשעה 10:40, borsood כתב:

ושלא תחשוב שהקפה בקפסולות הוא יותר איכותי מסתם קפה נמס.

אין שם קשר לאיכות, מדובר בטעם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 22 שעות, Night Driver כתב:

בטח אתם מורים לערבית.

شو بدك؟

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי בבית שתי מכונות, אחת פשוטה של נספרסו שעולה כיום 299 ש"ח בסניפי אושר עד. מקציף חלב איכותי עולה 170-400 ש"ח. ממליץ על קפסולות סגולות של נספרסו ARPEGGIO. בנוסף יש לי מכונה עם פולי קפה שטוחנת לבד, מצריכה מעט יותר עבודה, קפה בהחלט טעים (פולי קפה טריים זה MUST) - לוקח יותר זמן לתכנן קפה ולנקות אחריו.

שתיהן מומלצות לאוהב קפה - לא למשוגע על קפה. לזה יש פורום בפייסבוק קהילת אוהבי קפה שגם קצת מבינים בזה שם אין גבול להוצאות ולשכלולים, זה באמת לצרכני קפה שמוכנים להשקיע.

מקציפי חלב: מקציף קלאסיקו קרמה | קפה ג'ו או מקציף חלב חשמלי אירוצ'ינו 3 בצבע שחור | נספרסו ישראל

מכונת קפה נספרסו - מכונת נספרסו Inissia באושר עד

מכונת טוחנת פולי קפה: וואלה שופס | מכונות קפה | מכונת פולי קפה אוטומטית מקצועית עם מקציף מובנה דגם EP0820 מבית PHILIPS

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי בעבודה דבר כזה ( עם בורר של 8 משקאות ופעולות), די קרוב למה שביקשת, צג אלקטרוני מסך מגע:

https://shop.super-pharm.co.il/electricity-and-electronics/small-kitchen-appliances/coffee-machines/מכונת-קפה-כולל-מקציף-ומסך-מגע-NESPRESSO-נספרסו-Creatista-Pro-J620/p/mp-00161107

ובבית מכונה פשוטה הרבה יותר,  בשליש מחיר( Lattissima One)

https://www.shekem-electric.co.il/272465.html?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAkJO8BhCGARIsAMkswyj9tGVRbTvO7oUK18YQjD7ynprAV2oucON2KhRCGQDQL2isuXjwoZIaAgstEALw_wcB

אני מעדיף את המכונה הזולה .

במכונה היקרה,  למשל, יש חיישן במקציף.  דבר מעצבן - אם מנסים להקציף כמות יחסית קטנה של חלב,  החיישן מזהה את זה, מפסיק את ההקצפה ומתחיל פעולה אוטומטית של ניקוי מקציף - למעשה מזרים מים לתוך החלב. 

המכונה גדולה מדי, תופסת הרבה מקום. אין לה שום ערך מוסף למחיר הנדרש. 

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...