Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופרמיני בתקציב של 60K+-

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. אחרי שהפונטו ששירתה אותנו נאמנה במשך המון שנים הלכה לעולמה מחפשים לקנות סופרמיני משומשת בתקציב של סביבות ה 60K.

מחפשים משהו יחסית אמין, מודרני ובטיחותי. הרכב יסע יחסית מעט אז חסכון בדלק פחות קריטי. ביצועים טובים יכול להיות  נחמד אבל גם לא בראש סדר העדיפויות. אוטומט בלבד.

הנסיעות יהיו בעיקר בין-עירוני, באזור ה 5K בשנה.

הסתכלתי קצת על אופציות וראיתי שאת הצרפתיות (208, C3, קליאו) אני יכול למצוא בתקציב הזה בשנתון 2020. ממה שאני מבין הן פחות אמינות. הבנתי של-208 ול-C3 יש איזו בעיה עם הטיימינג. עד כמה זה קריטי? לקליאו יש בעיית תרמוסטט במנוע הגדול, אבל מה לגבי המנוע של הליטר, עד כמה הוא אמין?

אופציה אחרת זה איביזה/פאביה. עד כמה העניין עם גיר ה DSG עדיין רלוונטי בהנחה שאפשר למצוא מודל 2018 בתקציב הזה?

אופציה שלישית זה משהו יפני או קוריאני - יאריס/מאזדה 2/סוויפט/i20/ג'אז/ריו. באיזה עדיף להתמקד? זה כבר יחייב אותי לרדת לשנות 2017, השאלה אם מבחינת אמינות לא עדיף ללכת על צרפתיה חדשה יותר?

תודה לכולם על התשובות

פורסם

לפאביה ולאיביזה הייתי מוסיף את הדגמים המוגדלים - ארונה, קאמיק וסקאלה. מבחינת מערכת הנעה כולן זהות. בנסועה שלך, אם תמצא רכב עם מצמדים טריים/לא שחוקים כולן יהיו מתאימות.

לגבי המזרח אסיאתיות - תביא בחשבון שחוץ מהג׳אז כולן מצומקות למדי. מציע לך לעשות סיבוב במגרשי הליסינג ולהתרשם מההתאמה לצרכיכם (זה נכון לגבי כל הדגמים).

לגבי פיג׳ו וסיטרואן - יש שרשורפלצת על מנוע ה-1.2 ליטר הבעייתי. אני לא מכיר אותן מקרוב, אבל השרשור הזה מרתיע.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 9 דקות, sperial כתב:

לפאביה ולאיביזה הייתי מוסיף את הדגמים המוגדלים - ארונה, קאמיק וסקאלה. מבחינת מערכת הנעה כולן זהות. בנסועה שלך, אם תמצא רכב עם מצמדים טריים/לא שחוקים כולן יהיו מתאימות.

לגבי המזרח אסיאתיות - תביא בחשבון שחוץ מהג׳אז כולן מצומקות למדי. מציע לך לעשות סיבוב במגרשי הליסינג ולהתרשם מההתאמה לצרכיכם (זה נכון לגבי כל הדגמים).

לגבי פיג׳ו וסיטרואן - יש שרשורפלצת על מנוע ה-1.2 ליטר הבעייתי. אני לא מכיר אותן מקרוב, אבל השרשור הזה מרתיע.

תודה על התגובה. נמנעים מהדגמים היותר גדולים משיקולי חניה במרכז ת"א. 

לגבי גודל האסייתיות, זה פחות קריטי לנו בתור זוג ללא ילדים. הסתדרנו לא רע עם הפונטו אז אני מניח שכל סופר מיני מודרנית תספיק. 

כשאתה כותב מצמד טרי, אתה מתכוון לק"מ שעבר? עם כמה ק"מ אני יכול להיות שקט? 

פורסם

ק״מ שעבר מהרכישה או מהחלפת מצמדים - האירוע האחרון. כמוכן באיזה תנאים הרכב ננהג - נהיגה עירונית שוחקת מצמדים יותר מבין עירונית (יותר החלפות הילוכים).

בכל מקרה, לכו להתרשם במגרשי הליסינג. לא כל דבר נמדד בסנטימטרים, וכשאתם רואים את הרכבים סמוכים זה לזה ייקל עליכם להשוות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אכן לצרפתיות יש את עניין הטיימינג ולגרמניות את הגיר.

הם מהנות אך פחות אמינות.

הייתי בודק הונדה גאז, אמינה מאוד חסכונית ומרווחת.

סוזוקי איגניס גם אמינה עם נוחות מפתיעה.

מזדה 2 אופציה טובה במיוחד ברמת אבזור pure white.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לנו איגניס. אחלה רכב.אבל לא נראה לי שהנוחות שלו מפתיעה. בודאי לא לטובה.

זה לא היתרון של הרכב הזה.

מה שמפתיע בו זה המרחב הפנימי ביחס לגודל הכללי.

מעולה לחניות קטנות ומאוד אמין.

אבל לא בהכרח עונה ליתר דרישות פותח השרשור

פורסם

אני דווקא אהבתי את המושבים.

ביצועים לא הכי חשובים לו, אופציה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אולי לא הבנתי אותך. המושבים בהחלט טובים יחסית לרכב מהסוג הזה.

אבל הרכב כולו על הצד הקופצני ולכן לא מצטיין בנוחות. אולי להפך.

אני מאוד אוהב את הרכב. בעיני קניה מעולה

אבל פותח השרשור כתב אמין, מודרני, בטיחותי. בעיקר לנסיעה בינעירונית. על פניו האיגניס מתאים לאמין ולא ליתר.

אין איתו בעיה בבינעירוני. אבל זה פחות מתאים בעיני למי שזו הנסועה העקרית שלו.

יתרון נוסף באיגניס זה שהמחיר שלו לדעתי נמוך יחסית לרכבים האמינים והזולים לתחזוקה.

אני חושב שזה בגלל שהוא נתפס כמיני קטנה, כאשר בפועל היא מרווחת לנוסעים יותר מרוב הסופר מיני שקיימות

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...