Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

דונגפנג בוקס היא מכונית סופרמיני באורכה אך עם תא נוסעים מרווח כמו של משפחתית האצ'בק.
הדגם מצויד במנוע חשמלי 95 כ"ס וסוללה המאפשרת טווח נסיעה של 310 ק"מ.

קישור:

https://www.cartube.co.il/חדשות-רכב/דונגפנג-בוקס-החשמלית-בישראל-מחיר-113900-שקל

מה דעתכם?

🚘

ffhgfhjj.jpg

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סוללה של 42 KW לא תניב טווח שמתקרב ל 310 ק"מ, מצפה לראות מבחן שיציג טווח בתנאי אמת.

המחיר סביר לרכב חשמלי , אולי היה צריך לכוון לרמת מחיר של 105K , לתת פייט לפיקנטו למי שבעיקר עןשה את ימיו בעיר ולפגוע בנקודת האכילס של הפיקנטו והיא צריחת הדלק העצבנית שלה שלא לומר שילוב מנוע עם גיר קטסטרופלי שבו היא מצוידת. 

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

היבואן הרשמי של דונגפנג Box הוא מטרו מוטור

עדיין אין פרוט היכן, אולי באולם בתל אביב , למרות שכרגע לא מופיע המותג אלא רק ימאהה.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

המחיר טוב ועם סלון מעניין, נשאר רק לראות את מבחן הריסוק שלה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מאוד תלוי מה המחיר של האלטרנטיבות שלה, במיוחד ב-0 קילומטר. 

עד לא מזמן יכולת לקנות את הדולפין ב-125 אלף מ-0 קילומטר. 

15 אלף יותר קונים לך 40 אחוז יותר סוללה, פי 2 כ"ס, אחריות עד 150 אלף במקום 100 אלף, 5 כוכבי בטיחות לעומת חוסר במבחן, ומותג שמכר עשרות אלפי רכבים בישראל לעומת מותג חדש לגמרי. 

לדעתי אין פה שאלה בכלל מה אני הייתי מעדיף אם כבר הייתי רוצה חשמלית סינית 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)

שוקל בכובד ראש במיוחד אחרי שקיבלתי מייל שהולכים להתקין אצלי בעבודה 6 עמדות טעינה. הרכב אומנם לא נותן את פאנץ' הביצועים שמכוניות חשמליות אחרות נותנות, אבל העיצוב בעיני מקסים, מרווח פנים מאוד מרשים והאבזור עוד יותר מרשים. בהתחשב שבימינו אפילו סופר - מיני הכי בסיסית מתחילה מ-120 אלף, הדונגפנג ב-115 נראת אחלה באחלה של אופציה למי שלא מחפש ביצועים שידביקו אותו למושב ביציאה מהרמזור. אבל מצד שני אף סופר מיני בטווח המחירים הזה ממילא לא קורעת את הכביש. בואו, היום מוכרים פיקנטו ב-100 אלף עם מנוע 82 כ"ס וגיר רובוטי חד מצמדי

עריכה אחרונה על ידי Cranky_CPA
פורסם
לפני 3 שעות, CX25GTI כתב:

סוללה של 42 KW לא תניב טווח שמתקרב ל 310 ק"מ, מצפה לראות מבחן שיציג טווח בתנאי אמת.

המחיר סביר לרכב חשמלי , אולי היה צריך לכוון לרמת מחיר של 105K , לתת פייט לפיקנטו למי שבעיקר עןשה את ימיו בעיר ולפגוע בנקודת האכילס של הפיקנטו והיא צריחת הדלק העצבנית שלה שלא לומר שילוב מנוע עם גיר קטסטרופלי שבו היא מצוידת. 

זה בערך כמו זואי 2018 ומעלה (סוללה של 41KW עם טווח מוצהר ב WLTP של של 306 ק"מ).

מה היה הטווח הריאלי שם ? (הקודמת לפניה היתה עם סוללה של 22KW וטווח ריאלי של 130-150 ק"מ, ז"א שזו צריכה לתת 250-280 ריאלי).

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 5 דקות, davemustaine87 כתב:

מאוד תלוי מה המחיר של האלטרנטיבות שלה, במיוחד ב-0 קילומטר. 

עד לא מזמן יכולת לקנות את הדולפין ב-125 אלף מ-0 קילומטר. 

15 אלף יותר קונים לך 40 אחוז יותר סוללה, פי 2 כ"ס, אחריות עד 150 אלף במקום 100 אלף, 5 כוכבי בטיחות לעומת חוסר במבחן, ומותג שמכר עשרות אלפי רכבים בישראל לעומת מותג חדש לגמרי. 

לדעתי אין פה שאלה בכלל מה אני הייתי מעדיף אם כבר הייתי רוצה חשמלית סינית 

לא נכון להשוות 0 ק"מ למחיר לא 0 ק"מ. אם הדונגפנג תצא ל-0 ק"מ מן הסתם הדלתא תגדל הרבה יותר. 

פורסם
לפני 3 דקות, davemustaine87 כתב:

אם הוא יצא לליסינג אז הדיון יפתח מחדש, סביב מחיר אחר לגמרי. 

אבל כרגע, זה מה יש, ולא כול רכב מגיע ל-0 קילומטר או נסחר בהנחה משמעותית. 

ולא שאלת את עצמך למה גלגלו את הדולפין למגרש 0 קילומטר? 

פורסם (נערך)

בתמונות נראה שתא הנוסעים של הדולפין מאוד קלסטרופובי בהשוואה לזה של הבוקס. מבחינת עיצוב, זה אפילו לא כוחות: הבוקס מקסימה (בעיניי), בעוד שהדולפין נראית בנאלית לחלוטין ואפילו מעט מיושנת. בקיצור, אני צריך לשבת ברכב ולהרגיש אותו בעצמי. אני נוסע 80 ק"מ ביום, ועם עמדת טעינה בעבודה לא כזה משנה לי שהטווח הריאלי הוא רק 250-270 ק"מ. חבל שדונגפנג לא השתמשו במנוע חשמלי חזק יותר, אבל כנראה שזה מה שנדרש כדי לשמור על המחיר הנמוך.  

הרכב הנוכחי שלי 8 שנים על הכביש ומתחיל לעשות לי לא מעט בעיות יקרות. אני מרגיש שהגיע הזמן לגלגל אותו הלאה ולהתקדם. התלבטתי בין כמה סופר-מיני (פאביה, מאזדה 2), אבל הדונגפנג יחד עם עמדת טעינה בעבודה די טרפה אצלי את הקלפים. אחכה למבחנים ואם הרכב לא נפילה אז כנראה שאשים הזמנה איפשהו במהלך 2025. 

עריכה אחרונה על ידי Cranky_CPA
פורסם

גם אם הטווח הריאלי 250 ק״מ זה עדיין יספק הרבה אנשים אף אחד לא יקנה את הרכב בתור מונית.

• מצחיק 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני שעה, zaf כתב:

היבואן הרשמי של דונגפנג Box הוא מטרו מוטור

עדיין אין פרוט היכן, אולי באולם בתל אביב , למרות שכרגע לא מופיע המותג אלא רק ימאהה.

ציטוט

מטרו חתמה בחודש שעבר על עסקת למכירת זכיון הייבוא של דונגפנג לדלק מוטורס,

יבואנית מאזדה, פורד, ב.מ.וו ו-NIO תמורת 110 מיליון שקל.

אולם העסקה עוד מחייבת את אישור רשות התחרות ומשרד התחבורה.

https://cars.walla.co.il/item/3713792

עריכה אחרונה על ידי BoazB11

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...