Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ציטוט מהכתבה ׳הדגם מצויד במטען פנימי חד פאזי המאפשר טעינה ביתית בהספק של עד 6.6kW כך שטעינה מלאה אורכת כ-7 שעות׳

ע״מ להטעין 6.6 קוו״ט חד-פאזי, יש צורך בקו זינה תומך 32 אמפר (לא מאד נפוץ).

הדרגה מתחת (16 אמפר) תאפשר טעינה בהספק פחות או יותר של 3.6 קוו״ט, קרי טעינה ביתית מלאה כ-15 שעות.

אין בכך בכדי לפסול את הרכב ובוודאי שיתאים לצרכי רבים, אך רצוי להיות מודעים למגבלות הטעינה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2
   לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
לפני 38 דקות, waterman כתב:

ציטוט מהכתבה ׳הדגם מצויד במטען פנימי חד פאזי המאפשר טעינה ביתית בהספק של עד 6.6kW כך שטעינה מלאה אורכת כ-7 שעות׳

ע״מ להטעין 6.6 קוו״ט חד-פאזי, יש צורך בקו זינה תומך 32 אמפר (לא מאד נפוץ).

הדרגה מתחת (16 אמפר) תאפשר טעינה בהספק פחות או יותר של 3.6 קוו״ט, קרי טעינה ביתית מלאה כ-15 שעות.

אין בכך בכדי לפסול את הרכב ובוודאי שיתאים לצרכי רבים, אך רצוי להיות מודעים למגבלות הטעינה.

עמדות של אפקון Type 2 בהספק 22KW יטעינו את הרכב ב-22KW או בהספק הרבה יותר נמוך? 

עריכה אחרונה על ידי Cranky_CPA
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 25 דקות, tan tan כתב:

זה תלוי במהירות הטעינה שהרכב תומך בה לא קשור כמה המטען יכול לתת

ברור לי. אבל זה לא מה ששאלתי. הוא כתב ע״מ להטעין 6.6 קוו״ט חד-פאזי, יש צורך בקו זינה תומך 32 אמפר (לא מאד נפוץ). השאלה היא אם עמדות טעינה הציבוריות יתנו לי 6.6 או 3.3 או את ההספק המירבי 22. או שבעצם אני אצטרך לבחור בין להטעין בקצב 3.3 קוו"ט או לחפש עמדת DC בתעריף הרבה יותר יקר מן הסתם. 

אלה העמדות שהתקינו אצלי בעבודה: 

הדבר הזה יטעין את הרכב ב-6 שעות או ב-15? זה חתיכת הבדל. 

Screenshot_20241223_215814_WhatsApp.jpg

עריכה אחרונה על ידי Cranky_CPA
פורסם
לפני 13 שעות, Cranky_CPA כתב:

בתמונות נראה שתא הנוסעים של הדולפין מאוד קלסטרופובי בהשוואה לזה של הבוקס. מבחינת עיצוב, זה אפילו לא כוחות: הבוקס מקסימה (בעיניי), בעוד שהדולפין נראית בנאלית לחלוטין ואפילו מעט מיושנת. בקיצור, אני צריך לשבת ברכב ולהרגיש אותו בעצמי. אני נוסע 80 ק"מ ביום, ועם עמדת טעינה בעבודה לא כזה משנה לי שהטווח הריאלי הוא רק 250-270 ק"מ. חבל שדונגפנג לא השתמשו במנוע חשמלי חזק יותר, אבל כנראה שזה מה שנדרש כדי לשמור על המחיר הנמוך.  

הרכב הנוכחי שלי 8 שנים על הכביש ומתחיל לעשות לי לא מעט בעיות יקרות. אני מרגיש שהגיע הזמן לגלגל אותו הלאה ולהתקדם. התלבטתי בין כמה סופר-מיני (פאביה, מאזדה 2), אבל הדונגפנג יחד עם עמדת טעינה בעבודה די טרפה אצלי את הקלפים. אחכה למבחנים ואם הרכב לא נפילה אז כנראה שאשים הזמנה איפשהו במהלך 2025. 

לא רק בתמונות. הגעתי לסוכנות אחרי שפרסמו מבצע אגרסיבי מאוד והרכב הרגיש לי פצפון בפנים. מעניין אם המצב בבוקס שונה.

פורסם

שכן קנה במבצע פיאט 500E עם טווח לא גדול (נראה לי באיזור ה250) ומבחינתו לאחר חצי שנה זאת עיסקה מצויינת,
הוא טוען כל יום והטווח מספיק מבחינתו לנסיעה יומית,
במקרים חריגים הוא טוען 15 ד' בעמדה מהירה.

נראה לי שהרכב הזה נכנס יופי למשבצת.
לבי הדולפין נסעתי סיבוב ארוך על הרכב (3 שכנים וחברים מחזיקים אחת) וחייב לציין שלמעט תא מטען קטן הרכב לנהג מרווח יחסית (אני איש גדול מאוד),
הרכב סוחב מצויין מאובזר היטב וטווח נסיעה טוב.

פורסם

טעינה חד פאזית זה חרא, במיוחד בשילוב עם סוללה די קטנה.
זה אומר שכל הזמן צריך להיות עם המודעות לטווח, כי היא נטענת ממש לאט.
אם כי המחיר די אטרקטיבי לתמורה וזה יכול להיות רכב עירוני לא רע, בהנחה שמטעינים כל לילה בבית.
אני היתי מעדיף את הדולפין.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לא ראיתי, מעדיף לראות סקירות רק מחו"ל, אבל זה בדיוק קפץ לי:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
לפני 35 דקות, Shmelov כתב:

מעדיף לראות סקירות רק מחו"ל,

עוד יותר מעדיף לראות סקירות שבהן הרכב, אתה יודע, עושה את הדבר הזה שנקרא "לנסוע"... את מה ש"בדקו" כאן יכלו גם אם לא היה לו מנוע. 

• מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
לפני 19 שעות, Cranky_CPA כתב:

ברור לי. אבל זה לא מה ששאלתי. הוא כתב ע״מ להטעין 6.6 קוו״ט חד-פאזי, יש צורך בקו זינה תומך 32 אמפר (לא מאד נפוץ). השאלה היא אם עמדות טעינה הציבוריות יתנו לי 6.6 או 3.3 או את ההספק המירבי 22. או שבעצם אני אצטרך לבחור בין להטעין בקצב 3.3 קוו"ט או לחפש עמדת DC בתעריף הרבה יותר יקר מן הסתם. 

אלה העמדות שהתקינו אצלי בעבודה: 

הדבר הזה יטעין את הרכב ב-6 שעות או ב-15? זה חתיכת הבדל. 

Screenshot_20241223_215814_WhatsApp.jpg

שאלת אגב: זו טעינה ע”ח העבודה? א”כ זה דיל ברייקר

• מצחיק 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

זה יותר בעייתי אם  הטעינה לוקחת 15 שעות ... כן, אני יודע שהסוללה לא תתרוקן כל יום אבל בכל זאת זה מרתיע

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

בוא נגיד הרכב זול מגיע עם החסרונות הכרוכים בכך, אבל 280 ק״מ בפועל זה מכובד.

מה שכן מניח שהפדיחות בתרגום לעיברית יטופלו בעדכונים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...