Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חושב לקנות Sony XS-162ES אפשר חוות דעת עליהם ?

BenAriel

פוסטים מומלצים

הי בן 

את הסט הזה אני בספק אם אפשר להשיג בארץ - עדיין ניתן להשיג אותם באיביי משם אני רכשתי אותם.

יש להם גם סט שלושה חלקים דרך אגב. 

הרשמים שלי מהסט הזה - 

הטוויטר - בפער! בעיניי כמובן דיעה אישית - הטוויטר האהוב עליי בכל הזמנים. 

טוויטרים שאהבתי באותה מידה - ESB סדרות 3000, 8000, 9000 

HAT כל סדרות LEGATIA (היו לי כמעט את כולם למעט הX1 שגם הוא בפני עצמו מדהים) 

SCAN SPEAK D2004 

ובערך כל טוויטר AMT בדגש על מבוססי מאנדורף נוסח PSSOUND וגלאדן 

וגם BRAX GL1 

המידבאס - זה פשוט מידריינג' מדהים ומטורף בקוטר 6.5 שגם מסוגל לתת קצת נפח אפילו כשאני חותך אותו נמוך ב60 הרץ (וחד מאוד חד - סלופ 48) אבל הייתי ממליץ לחתוך אותם 70-80 אם אתה לא רוצה להזיק להם במידה ואתה אוהב לשמוע מאוד חזק. 

זה סט סופר מפורט! סופר נקי.

כסט שני חלקים הוא מהטובים שיצא לי לשמוע ולחלוטין לא מצריך בעיניי מידריינג' אלא אם כן אתה רוצה להגיע לעוצמות שמע מאוד גבוהות - הייתי מציע להתאמץ על השלושה חלקים ה163

ובשביל מה שהסט הזה עולה - קשה מאוד! למצוא משהו, בעיני שוב, שמתקרב לכזו תמורה. אני חושב שהייתי מוכן לשלם את המחיר של כל הסט הזה רק בכדי לחלץ ממנו את הטוויטר. 

אבל - ויש אבל. 

זה עדיין סט עדין, אני בן אדם "שפוי" במובן הזה ששומע בעוצמות שמע שפויות רוב הזמן. אם אתה מחפש להרים את הבנין ולעצבן את שכניך - זה לא זה (בכלל אני נגד ההתנהגויות האלה). 

• מצחיק 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 11.12.2024 בשעה 10:33, lanosforce כתב:

הי בן 

את הסט הזה אני בספק אם אפשר להשיג בארץ - עדיין ניתן להשיג אותם באיביי משם אני רכשתי אותם.

יש להם גם סט שלושה חלקים דרך אגב. 

הרשמים שלי מהסט הזה - 

הטוויטר - בפער! בעיניי כמובן דיעה אישית - הטוויטר האהוב עליי בכל הזמנים. 

טוויטרים שאהבתי באותה מידה - ESB סדרות 3000, 8000, 9000 

HAT כל סדרות LEGATIA (היו לי כמעט את כולם למעט הX1 שגם הוא בפני עצמו מדהים) 

SCAN SPEAK D2004 

ובערך כל טוויטר AMT בדגש על מבוססי מאנדורף נוסח PSSOUND וגלאדן 

וגם BRAX GL1 

המידבאס - זה פשוט מידריינג' מדהים ומטורף בקוטר 6.5 שגם מסוגל לתת קצת נפח אפילו כשאני חותך אותו נמוך ב60 הרץ (וחד מאוד חד - סלופ 48) אבל הייתי ממליץ לחתוך אותם 70-80 אם אתה לא רוצה להזיק להם במידה ואתה אוהב לשמוע מאוד חזק. 

זה סט סופר מפורט! סופר נקי.

כסט שני חלקים הוא מהטובים שיצא לי לשמוע ולחלוטין לא מצריך בעיניי מידריינג' אלא אם כן אתה רוצה להגיע לעוצמות שמע מאוד גבוהות - הייתי מציע להתאמץ על השלושה חלקים ה163

ובשביל מה שהסט הזה עולה - קשה מאוד! למצוא משהו, בעיני שוב, שמתקרב לכזו תמורה. אני חושב שהייתי מוכן לשלם את המחיר של כל הסט הזה רק בכדי לחלץ ממנו את הטוויטר. 

אבל - ויש אבל. 

זה עדיין סט עדין, אני בן אדם "שפוי" במובן הזה ששומע בעוצמות שמע שפויות רוב הזמן. אם אתה מחפש להרים את הבנין ולעצבן את שכניך - זה לא זה (בכלל אני נגד ההתנהגויות האלה). 

אני אמשיך לחפש אותם כרגע אני לא מוצא מה עוד אתה יכול להמליץ לי עם הרמקולים האלה ? 
איזה מגבר ? איזה סאבוופר ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכל יחסי בן - 

אני עובד איתם עם מגברים של MATCH מבית אודיוטק פישר ובחרתי בהם משלוש סיבות - 

1. הם קטנטנים.

2. הם חזקים - מאוד! וגם נקיים מאוד. 

3. טווח התדרים שלהם נמצא בהגדרה של תקן HI RES וכל השרשרת אצלי - הסורס, הDSP, המגברים וגם הרמקולים תומכים בתקן הזה ורציתי להרוויח טווח דינאמי גדול ככל האפשר - לדעתי זו היתה החלטה נכונה מאוד. 

איזה מגברים? - אני מניח שכל מגבר ראוי וסביר יעשה איתם עבודה טובה. 

איזה סאב? - זה מאוד נתון לטעם אישי - סאב וופר ותיבה זה אחד השילובים שבאמת באים עם אופי מאוד ברור מהרגע הראשון. 

ואם קשה לך למצוא את הסט הזה יש אין סוף אפשרויות אחרות לא פחות טובות - השאלה רק באיזה תקציב. 

מעבר לזה תנסה לפחות להגדיר - מה התקציב הכולל שלך, איזה סגנונות מוזיקה אתה אוהב. 

איזה צוויון (גוון) צליל אתה מחפש מבחינת באס, מבחינת גבוהים ומבחינת ווקאל. 

ויהיה יותר קל לעזור לך - כאשר ההמלצה הכי גדולה, זה לשמוע רכבים - כמה שיותר מהם. מערכות טובות - וללכת על דברים שאהבת.

• רעיון טוב! 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 16.12.2024 בשעה 09:22, lanosforce כתב:

הכל יחסי בן - 

אני עובד איתם עם מגברים של MATCH מבית אודיוטק פישר ובחרתי בהם משלוש סיבות - 

1. הם קטנטנים.

2. הם חזקים - מאוד! וגם נקיים מאוד. 

3. טווח התדרים שלהם נמצא בהגדרה של תקן HI RES וכל השרשרת אצלי - הסורס, הDSP, המגברים וגם הרמקולים תומכים בתקן הזה ורציתי להרוויח טווח דינאמי גדול ככל האפשר - לדעתי זו היתה החלטה נכונה מאוד. 

איזה מגברים? - אני מניח שכל מגבר ראוי וסביר יעשה איתם עבודה טובה. 

איזה סאב? - זה מאוד נתון לטעם אישי - סאב וופר ותיבה זה אחד השילובים שבאמת באים עם אופי מאוד ברור מהרגע הראשון. 

ואם קשה לך למצוא את הסט הזה יש אין סוף אפשרויות אחרות לא פחות טובות - השאלה רק באיזה תקציב. 

מעבר לזה תנסה לפחות להגדיר - מה התקציב הכולל שלך, איזה סגנונות מוזיקה אתה אוהב. 

איזה צוויון (גוון) צליל אתה מחפש מבחינת באס, מבחינת גבוהים ומבחינת ווקאל. 

ויהיה יותר קל לעזור לך - כאשר ההמלצה הכי גדולה, זה לשמוע רכבים - כמה שיותר מהם. מערכות טובות - וללכת על דברים שאהבת.

התקציב בערך: 7-8K 
סגנונות מוזיקה: אני לפעמים אוהב מוזיקה רגועה ולפעמים מוזיקה שמקפיצה אבל מה שחשוב לי זה שמיעה נקייה בצלילים גבוהיים והנמוך יהיה חם כזה שנשמע טוב ולא סתם רועש כזה שאתה מרגיש בחזה בקטע טוב 
ואני גם רוצה לאטום את הרכב אני יודע שזה מאוד חשוב לשמיעה טובה אז אשמח אם תמליץ לי איזה חומר לקנות מה שאתה משתמש 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בזמנו חומרי בידוד היו ממש לא זולים או בכלל לא קרוב לזה.

אז מי שהיה רוצה לבודד בזול היה קונה בהזמנה מחול חומרים כמו noico ו killmat לאמר את זה בכנות בכדי לקבל מהם תוצאה דומה למותגים בתחום הזה אתה צריך לקנות כמות כפולה ואז זה כבר לא במחיר, לא במשקל וגם לא בעובי. או עדיין מעט מידי או פשוט יותר מידי.

יש כאן ספונסר שמשווק את מגוון מוצרי stp ומגיע עם ידע עצום בזה. זה גם המותג שאני משתמש בו בשנים האחרונות ואני כותב את זה לא כפרסומת ולא כי הוא ספונסר אלא כי זה פשוט מוצרים פנטסטיים ובשיא הרצינות המחיר שהם נמכרים כאן הוגן.

מעבר לזה גם השתמשתי במוצרים של sgm שגם נמכרים בארץ והפתיעו אותי מאוד לטובה וגם כן במחיר הוגן.

לגבי מה להמליץ לך 7-8 זה תקציב יפה להגברה וסט רמקולים ביניים אבל אם זה כולל dsp משולב להגברה ואתה קונה הכל חדש אז יהיו פשרות וכנראה גם תתקין בעצמך.

אם אתה תקנה חלק מהדברים ביד 2 אז כן אפשר לדחוס לתקציב הזה מערכת טובה למדי.

Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, lanosforce כתב:

בזמנו חומרי בידוד היו ממש לא זולים או בכלל לא קרוב לזה.

אז מי שהיה רוצה לבודד בזול היה קונה בהזמנה מחול חומרים כמו noico ו killmat לאמר את זה בכנות בכדי לקבל מהם תוצאה דומה למותגים בתחום הזה אתה צריך לקנות כמות כפולה ואז זה כבר לא במחיר, לא במשקל וגם לא בעובי. או עדיין מעט מידי או פשוט יותר מידי.

יש כאן ספונסר שמשווק את מגוון מוצרי stp ומגיע עם ידע עצום בזה. זה גם המותג שאני משתמש בו בשנים האחרונות ואני כותב את זה לא כפרסומת ולא כי הוא ספונסר אלא כי זה פשוט מוצרים פנטסטיים ובשיא הרצינות המחיר שהם נמכרים כאן הוגן.

מעבר לזה גם השתמשתי במוצרים של sgm שגם נמכרים בארץ והפתיעו אותי מאוד לטובה וגם כן במחיר הוגן.

לגבי מה להמליץ לך 7-8 זה תקציב יפה להגברה וסט רמקולים ביניים אבל אם זה כולל dsp משולב להגברה ואתה קונה הכל חדש אז יהיו פשרות וכנראה גם תתקין בעצמך.

אם אתה תקנה חלק מהדברים ביד 2 אז כן אפשר לדחוס לתקציב הזה מערכת טובה למדי.

אני רוצה מערכת טובה ואיכותית פחות אכפת לי אם זה יד 2 או משהו אבל מחפש משהו אמין ואיכותי שאני לא אצטרך להחליף בעתיד לגבי התקנה אין לי בעיה להתקין לבד זאת הייתה המטרה שלי אני פה מחפש עזרה כי אני לא מבין בכל הסגמנט הזה של האודיו כי לפי מה שראיתי באינטרנט ומהפוסט שעשית על ההתקנה שלך של הרמקולים של סוני זה נושא ענקי האודיו הזה וזה מלא ידע כמו כן הDSP אני לא יודע אם אני רוצה את זה כי אני לא אדע איך לכוונן את זה להתקין כן לכוונן לא
לגבי החומר בידוד אם יש לך מישהו להמליץ לי אני אלך לקנות אצלו כי לפי הפוסטים שלך אתה אחד שמבין עניין וזה מה שחיפשתי 

עריכה אחרונה על ידי BenAriel
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי חומרי הבידוד וכל העולם של מוצרי קונצרן אודיוטק פישר יש לך כאן את CARAUDIO.co.il 

לגבי מה לקנות אני לא אוהב להכנס להמלצות. 

שאלת לגבי הסט שאני משתמש בו - עניתי את דעתי האישית בלבד - זה סט שהייתי סקרן לגביו שנים וגם יש לי קליקה חזקה מאוד לסוני (וגם למוראל) אבל זה משהו אישי - התחברות שלי למותגים מסויימים מסיבות מסויימות. 

כמות המותגים הטובים שיש היום בתחום הזה היא גדולה מאוד - מה שבעיקר מבדיל בעיני בין אחד לאחר זה דווקא הדברים שלא קשורים לסאונד ויותר לאנשים שמשווקים או מוכרים אותם וגם לדברים שעומדים מאחורי המותגים והקונצרנים. הטכנולוגיות, הגישה.

אבל אני חי ונושם את זה -  אתה מגיע ממקום פשוט יותר ומחפש פתרון שיענה לך על צרכים ברורים. 

יש היום גם בעלי מקצוע בתחום שיודעים לכוון DSP היטב אבל אולי לך בתור התחלה - אמרת שHU איכותי כבר יש לך, אפילו עם יציאת SPDIF

הייתי אומר תתחיל מלבודד את הדלתות.

סט שני חלקים רמת ביניים - אולי קרוס פסיבי שתומך BI-AMP (זה של הסוני למשל - תומך) 

מגבר חמישה ערוצים שיגביר טוויטרים ומידבאסים באופן אקטיבי עם חיתוך מלמטה למידבאסים. 

וסאב - סדרת כניסה אבל כזו שתענה לך על הצרכים.

DSP תמיד אפשר להוסיף מאוחר יותר - בתקציב שציינת, כרגע - הייתי משאיר אותו בחוץ.

Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 דקות, lanosforce כתב:

לגבי חומרי הבידוד וכל העולם של מוצרי קונצרן אודיוטק פישר יש לך כאן את CARAUDIO.co.il 

לגבי מה לקנות אני לא אוהב להכנס להמלצות. 

שאלת לגבי הסט שאני משתמש בו - עניתי את דעתי האישית בלבד - זה סט שהייתי סקרן לגביו שנים וגם יש לי קליקה חזקה מאוד לסוני (וגם למוראל) אבל זה משהו אישי - התחברות שלי למותגים מסויימים מסיבות מסויימות. 

כמות המותגים הטובים שיש היום בתחום הזה היא גדולה מאוד - מה שבעיקר מבדיל בעיני בין אחד לאחר זה דווקא הדברים שלא קשורים לסאונד ויותר לאנשים שמשווקים או מוכרים אותם וגם לדברים שעומדים מאחורי המותגים והקונצרנים. הטכנולוגיות, הגישה.

אבל אני חי ונושם את זה -  אתה מגיע ממקום פשוט יותר ומחפש פתרון שיענה לך על צרכים ברורים. 

יש היום גם בעלי מקצוע בתחום שיודעים לכוון DSP היטב אבל אולי לך בתור התחלה - אמרת שHU איכותי כבר יש לך, אפילו עם יציאת SPDIF

הייתי אומר תתחיל מלבודד את הדלתות.

סט שני חלקים רמת ביניים - אולי קרוס פסיבי שתומך BI-AMP (זה של הסוני למשל - תומך) 

מגבר חמישה ערוצים שיגביר טוויטרים ומידבאסים באופן אקטיבי עם חיתוך מלמטה למידבאסים. 

וסאב - סדרת כניסה אבל כזו שתענה לך על הצרכים.

DSP תמיד אפשר להוסיף מאוחר יותר - בתקציב שציינת, כרגע - הייתי משאיר אותו בחוץ.

זהו לגבי סאב אני יודע שאני רוצה אחד כזה שהוא sealed ולא ported 
ולגבי הרמקולים והמגבר קראתי באיזה אתר שמישהו אמר שעדיף שהרמקולים והמגבר יהיו מאותה חברה כי הם מתאמים את זה ביחד וזה אמור להישמע יותר טוב ביחד לא בדקתי עד כמה זה נכון אבל בגלל זה אני מחפש שפשוט ימליצו לי על רמקולים ומגבר לפי מה שהסברתי כי אין לי שמץ של מוסג איזה רמקול כן ייתן את זה ואיזה לא

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ההתאמה בין הגברה לרמקול היא לא תלויית מותג. 

כן זה נכון שסט הומוגני וגם סט עם הגברה מאותה סדרה בוודאות יהיו מתואמים אחד לשני - בייחוד אם יש קרוס פסיבי אז היצרן תיאם שם פאזות (בהנחה שהרכיבים כולם מגיעים אליך בזמן אפס). 

אבל רחוק מלהיות מחייב. 

כשאתה שוקל לרכוש רכיבים - לפני הרכישה אתה יכול להתייעץ כאן. לאמר לך מה לקנות - לא, את זה אני לא עושה. 

כשתרצה לרכוש משהו ויהיו לך שאלות נשמח לענות כפי יכולתינו.

Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 15 שעות, lanosforce כתב:

כן זה נכון שסט הומוגני וגם סט עם הגברה מאותה סדרה בוודאות יהיו מתואמים אחד לשני - בייחוד אם יש קרוס פסיבי אז היצרן תיאם שם פאזות (בהנחה שהרכיבים כולם מגיעים אליך בזמן אפס). 

אבל רחוק מלהיות מחייב. 

כשאתה שוקל לרכוש רכיבים - לפני הרכישה אתה יכול להתייעץ כאן. לאמר לך מה לקנות - לא, את זה אני לא עושה. 

זהו אבל איך אני אדע איזה רמקול אני ארצה לקנות מה אני צריך לחפש ברמקול בשביל לקבל את מה שאני רוצה?
זאת השאלה שלי

עריכה אחרונה על ידי BenAriel
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 16 שעות, lanosforce כתב:

אבל רחוק מלהיות מחייב. 

שאלה לגבי המסך שיש לי רשמתי בעבר שיש לו כניסה של spdif ועכשיו גיליתי שיש לו שגם חיבור בהגדרות משהו של usb dac אפשר הסבר על החיבור הזה ? והאם כדאי להשתמש בו ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כנראה שאתה יכול גם לחבר אותו לDAC ולא רק להוציא ממנו דיגיטל אלא להתחבר ממנו בUSB לממיר איכותי לאנלוגי. 

אתה צריך פשוט לשמוע, ברכבים, בבתי עסק שיש להם עמדת הדגמה כמה שיותר, כמה שאפשר בשביל לקבל מושג כלשהו אם מה שאתה שומע בשבילך או לא. 

או לקחת הימור. 

ממה שרשמת קודם על הטעם שלך אתה מחפש סט עם באס עמוק ונעים אבל טוויטרים שלא יהיו עמומים מידי - הייתי הולך על סט עם טוויטר לכוון הבהיר ומוסיף סאב 12 אינטש שיכול לרדת נמוך. 

ברגע שתשמע משהו שנשמע לך שעונה על ההגדרות אתה מוזמן לשאול כאן שאלות על הסט הספציפי. 

Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 שעות, lanosforce כתב:

כנראה שאתה יכול גם לחבר אותו לDAC ולא רק להוציא ממנו דיגיטל אלא להתחבר ממנו בUSB לממיר איכותי לאנלוגי. 

אתה צריך פשוט לשמוע, ברכבים, בבתי עסק שיש להם עמדת הדגמה כמה שיותר, כמה שאפשר בשביל לקבל מושג כלשהו אם מה שאתה שומע בשבילך או לא. 

או לקחת הימור. 

ממה שרשמת קודם על הטעם שלך אתה מחפש סט עם באס עמוק ונעים אבל טוויטרים שלא יהיו עמומים מידי - הייתי הולך על סט עם טוויטר לכוון הבהיר ומוסיף סאב 12 אינטש שיכול לרדת נמוך. 

ברגע שתשמע משהו שנשמע לך שעונה על ההגדרות אתה מוזמן לשאול כאן שאלות על הסט הספציפי. 

אז סך הכל יש שלושה חיבורים ?
אנלוגי 
דיגיטלי 
וUSB אנלוגי 
איזה עדיף להשתמש מכל אלה ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...