Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בכי תמרורים

tinoki

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא. אם הייתה אסורה פניה שמאלה לרכב מעל 8 טון, היום שמים תמרור "אין פניה שמאלה" ומתחת כיתוב "לרכב מעל 8 טון".

מה שאני רואה פה זה שאין פניה שמאל תמיד לכל כלי הרכב, ובנוסף בין השעות 17:00 עד 8:30 אין כניסה (ישר) לרכב מעל 8 טון.

צריך לשים לב לתמרורים בצד ימין גם ואז אפשר להבין את זה. 

• רעיון טוב! 2

• תגובות 570
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה על ההסבר. הבנתי... 

אכן לא קלטתי את ה"אין כניסה ישר לרכב כבד", הבנתי את זה קצת אחרת בהקשר של הגבלה על הגבלה שזה לא דבר כל כך נדיר. 

וזה מעלה לי שאלה. 

אם המשמעות ברורה, האם זה עדיין לא תקין? :LOL:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

צודק @Buki, ועדיין זה מאוד מבלבל...

(גם הציור על תמרור ה-406 הוא של גרור נתמך, במקום של משאית רגילה שמופיע בלוח התמרורים).

תמרורים אמורים להיות מובנים במבט אחד, ולא חידת היגיון שצריך לפענח למה התכוון המתמרר.

הצצה בסטריט-ויו מראה שכנראה בשלב מסוים הפכו את רח' הנביאים לחד-סטרי,

ופשוט הוסיפו את 204 (ב 40) ואת 429 (ב 3) על העמודים הקיימים וזה יצא סופר מבלבל...

Untitl666ed.jpg

עריכה אחרונה על ידי BoazB11
פורסם
בתאריך 16.2.2025 בשעה 13:15, ברווז כתב:

יש בניין אחד בשדרות הציונות, ש- איך נאמר, אוהב לארח. 

עד ששמו בטונאדות בכביש, כל חורף לפחות מכונית אחת הייתה קופצת לביקור לשתות כוס תה בסלון.

מדובר בסיבוב חד, בירידה, קרוב ליציאה מרחוב טבריה לציונות. כשהכביש רטוב, שנים לפני שהמציאו ABS ושלל אלקטרוניקות, קל לעשות דריפט לא רצוני... 

לינק לגוגלה מפות.

התכוונתי לצומת הבא, עוד כמה עשורת מטרים לצבירת תנע. המשאית ביקרה במרפסת איפה שהתריס הלבן מאחורי המיקרה. תחשוב שזה היה ב-1968 ואני זוכר את התמונה עד היום. בינתיים היו שם עוד כמה תאונות דומות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, ברווז כתב:

הבנתי את זה קצת אחרת בהקשר של הגבלה על הגבלה

זו הגדרה בסיסית של תמרורים שצריך להכיר. עמוד יכול להכיל מספר תמרורים, הם לא קשורים זה לזה, פרט למקרה של תמרור 439 שמכיל פירוט כתוב שמתייחס רק לתמרור שמעליו. מכאן, שלתמרורים איסור הפניה אין קשר לאיסור הכניסה למשאיות.

אבל יש פה שני דברים אחרים מעט מבלבלים:

1. את התמרור שמחייב פניה ימינה שמו מתחת לתמרורים שמגבילים כניסת משאיות, ואת התמרור שאוסר פניה שמאלה שמו מעליהם. היו צריכים להציב בצורה אחידה.

2. התמרורים שאוסרים כניסה משאיות מתייחסים לחניון פרטי, עם מחסום, שלרוב לא מציבים עבורו תמרורים רשמיים.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

מכיר, ומתעמק בנושא רק כשאני עשוי להיות מושפע ממה שכתוב בתמרור. 

כנהג פרייבט בחיפה, מספר הפעמים הללו איננו גדול. 

פה פשוט- לא נפל האסימון. זה הכל. 

אם הייתי מגיע לצומת, כנראה שהייתי חושב פעמיים על האם מותר לי לפנות שמאלה, מה השעה והאם יש קשר למידת הנעליים שלי גם באותה הזדמנות. 

בתמונה ברשת, פחות התעמקתי... 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני שעתיים, BoazB11 כתב:

ועדיין זה מאוד מבלבל...

במיוחד שבמקום 204 צריך להיות שם 201 כי תיארטית אפשרית לחלק מכלי הרכב בחלק מהשעות נסיעה ישר למרות שיש שם מחסום. 

פורסם
לפני 3 שעות, Buki כתב:

מה שאני רואה פה זה שאין פניה שמאל תמיד לכל כלי הרכב, ובנוסף בין השעות 17:00 עד 8:30 אין כניסה (ישר) לרכב מעל 8 טון.

ואני הבנתי שהגבלת השעות היא רק לאיסור הפנייה.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם (נערך)
לפני שעה, Buki כתב:

במיוחד שבמקום 204 צריך להיות שם 201

צודק. זה ממשיך את הטענה שלי, שלמעשה מה שמבלבל שם הוא שימוש בתמרורים רשמיים של רשות התמרור עבור חניון פרטי. אז אם כבר הציבו איסור כניסה, היו צריכים להמשיך עם הלוגיקה ולהציב 201.

לפני כשעה, tinoki כתב:

שהגבלת השעות היא רק לאיסור הפנייה.

זה לא יכול להיות בשום מקרה. תמרור 439 מתייחס אך ורק לתמרור שמעליו, כלומר לאיסור הכניסה למשאיות.

לא לתמרור שתחתיו ולא לתמרור שמעל התמרור שמעליו.

פורסם
לפני 4 שעות, BoazB11 כתב:

הציור על תמרור ה-406 הוא של גרור נתמך, במקום של משאית רגילה שמופיע בלוח התמרורים).

אכן, לא זכור לי מקום נוסף שראיתי האיור הנ”ל

- רבי נחמן מברסלב

פורסם (נערך)

במבט נוסף, התמרור של המשאיות לא רשמי. הבעיה לא באיור דווקא, אלא ברישום המשקל (אמור להופיע גם ט׳ בעברית).

גם לתמרור 439 חסרה מסגרת שחורה.

בקיצור, התלבשו על עמודים קיימים עם תמרור לא רשמי, ויצרו בלבול מסויים, אם כי אין שם משהו לא נכון בעליל.

פורסם
לפני 2 דקות, Be roo כתב:

בקיצור, התלבשו על עמודים קיימים עם תמרור לא רשמי,

לפי התמונה מוקדמת יותר מגוגל מפס שבועז צירף, דווקא הלא רשמיים היו קיימים שם קודם וכשהפכו את הרחוב לחד סיטרי שמו על העמודים הקיימים ה"לא רשמיים" את 204 ואת 429.

• רעיון טוב! 1

פורסם

התמרורים של הפנייה ימינה בלבד וגם איסור פנייה שמאלה מבלבלים

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

צריך לשנות את כותרת השרשור לבכי נהגים. ואולי אפילו בכי שופטים.

• מצחיק 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...