Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה נירו - מישהו שם מבולבל...

פוסטים מומלצים

פורסם

כידוע עם עליית המחיר הכמעט מופרעת של הנירו המכירות איך נגיד לא מי יודע מה ולכן המסלול של יד 2 0 ק"מ זוכה לארח את הלא נמכרות...

אבל היבואן נראה שמעט התבלבל...

הזולה בהיצע במחיר של 159.9 היא הנירו + החשמלית... , מי שקנה את הרכב בעבר שילם כ 199K...

CarClick - קיה נירו פלוס 2024 אפס קילומטר מליסינג בהנחה ענקית

המדרגה הבאה , הנירו החדשה בגימור ליסינג LX , במחיר של 165.9.

CarClick - קיה נירו היברידי 2025 החדש עכשיו באתר CarClick במחיר נדיר

והיקרה ביותר באופן מצחיק במיוחד , הנירו פלוס פלאג אין במחיר של 168.9

CarClick - קיה נירו פלוס פלאג אין 2024 אפס קילומטר מליסינג במבצע

אני לא יודע מהיכן הגיעו הנירו+ הללו, ביולי השנה חשבתי לעבור לרכב פרטי ולזנוח את הליסינג וחשבתי על הרכב , נמסר לי על ידי היבואן שמלבד הדגם החשמלי לא נותרו נירו+ פלאג אין , מענין מהיכן הגיעו הרכבים הללו למלאי..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

היו גם חשמליות רגילות (לא הפלוס) שאחרי מתיחת הפנים במבצע 0 קילומטר ב 159 (במקור נמכרו ב 199) שלדעתי הרבה יותר אטרקטיביות, גם מבחינת מראה חיצוני וגם מבחינת סביבת נהג.

פורסם
לפני שעתיים, CX25GTI כתב:

נמסר לי על ידי היבואן שמלבד הדגם החשמלי לא נותרו נירו+ פלאג אין , מענין מהיכן הגיעו הרכבים הללו למלאי..

במודעה כתוב שנירו פלוס הוא הרכב של האפיפיור... כנראה שלכבוד השנה האזרחית - האפיפיור החליט לצ'פר את יושבי ארץ הקןדשבנירו פלוס כמתנת חג המולד...

פורסם
לפני 30 דקות, dr6633 כתב:

היו גם חשמליות רגילות (לא הפלוס) שאחרי מתיחת הפנים במבצע 0 קילומטר ב 159 (במקור נמכרו ב 199) שלדעתי הרבה יותר אטרקטיביות, גם מבחינת מראה חיצוני וגם מבחינת סביבת נהג.

הדגם המעודכן של הנירו החשמלי היה עד לפני כשבוע מוצע במחיר של 169.9 , לטעמי מחיר טוב לרכב , שם הוא היה צריך להיות כאשר ההיברידי היה צריך להיות ברמה של 155.

לפני 21 דקות, llaavvii כתב:

היה לפני 3 שבועות במבצע ישיר של קיה,

נירו + חשמלית ב149K ש"ח.

המחיר היה 159 לפלוס ו 169 לנירו החדשה.

פורסם

במסגרת ימי המחירון המחיר היה 149K ש"ח ל+.

במסגרת המבצע, תוצע קיה נירו פלוס החשמלית במחיר של 149,900 שקל, המשקף הנחה של 50,000 שקל מהמחירון. קיה נירו EV החדשה תוצע בהנחה של 30,000 שקלים ובמחיר של 169,900 שקל. קיה EV6 ברמת הגימור 'פרמיום טופ' תוצע ב-44,000 שקל הנחה ובמחיר של 209,900 שקל בלבד. ה-EV6 GT Line הבכירה תוצע בהנחה של 60,000 שקל ובמחיר של 249,900 שקל.

https://wheel.co.il/בהזדמנות-נדירה-החשמליות-של-קיה-במחירי/

פורסם
לפני 17 שעות, llaavvii כתב:

במסגרת ימי המחירון המחיר היה 149K ש"ח ל+.

במסגרת המבצע, תוצע קיה נירו פלוס החשמלית במחיר של 149,900 שקל, המשקף הנחה של 50,000 שקל מהמחירון. קיה נירו EV החדשה תוצע בהנחה של 30,000 שקלים ובמחיר של 169,900 שקל. קיה EV6 ברמת הגימור 'פרמיום טופ' תוצע ב-44,000 שקל הנחה ובמחיר של 209,900 שקל בלבד. ה-EV6 GT Line הבכירה תוצע בהנחה של 60,000 שקל ובמחיר של 249,900 שקל.

https://wheel.co.il/בהזדמנות-נדירה-החשמליות-של-קיה-במחירי/

כנראה שגם במחיר הנמוך של 149 לא נמצאו הפראירים שיקנו את הרכב למרות שלדעתי המחיר לרכב הוא טוב למי שמסוגל לעכל את המראה של הרכב.

אוטוטו הרכבים יעברו את 12 החודש ולכן היבואן מזדרז... , וזה נכון גם ל EV6 אשר משתזפות בדיפו בבני ראם וכבר לא ניתן לראות מה הצבע של הרכב עקב שכבות של טינופת.

פורסם

היבואן סוג של "אהבל" אני רכשתי לפני 3 חודשים (אולי טיפה יותר) זיקר חדשה, הייתי בקיה
אם היו נותנים לי את המחיר של 149K הייתי קונה או את הנירו החדשה ב 169K,
בקיה התעקשו על 183K לנירו החדשה ו 159.9K לנירו +,
על הEV6 הסיכמו לרדת ל 243K ש"ח...
הפסידו לקוח.

פורסם

הם מחכים לפראייר שישלם.. , לצערי החם שלי שילם 181K על הנירו החדשה בדגם EX , מחיר מופרך לרכב אבל זה שלו לחלוטין...

קצין הרכב עידכן אותי שיהיו מבצעים מיוחדים לקראת סוף השנה ששווה לי לחכות , נוסע בפלאג אין מודל 21 וממש אין לי בעיה להמשיך שנה נוספת.

פורסם
בתאריך 25.11.2024 בשעה 10:48, CX25GTI כתב:

קצין הרכב עידכן אותי שיהיו מבצעים מיוחדים לקראת סוף השנה ששווה לי לחכות , נוסע בפלאג אין מודל 21 וממש אין לי בעיה להמשיך שנה נוספת.

מבצעים מיוחדים לנירו, או באופן כללי ליצרנים נוספים?

גם אני עם נירו פלאג אין 21, טכנית צריך להחליף, אבל חוץ מקורולה קרוס אין הצעה שפויה בהיצע

פורסם

מה שהוצע כרגע:

ארקנה ברמת גימור אמצעית , s edition - שווי שימוש לפי 162K

נירו החדשה היברידית , שווי שימוש לפי 176K

נירו + פלאג אין , שווי שימוש לפי 184K ...

רנו אסטריל , שווי שימוש לפי 172K

בודק אם יש מלאי לאוקטביה 

עקב טווחי נסיעה לא נבדקו רכבים חשמלים.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 24.11.2024 בשעה 15:52, llaavvii כתב:

קיה EV6 ברמת הגימור 'פרמיום טופ' תוצע ב-44,000 שקל הנחה ובמחיר של 209,900 שקל בלבד.

אז... מסתבר שמי שקנה את הרכב הנ"ל ב-210K יצא פראייר. 

כי עכשיו הרכב מוצע בהנחה של 65,000 (!) ש"ח, ב - 190,000 אש"ח. 

https://www.cartube.co.il/מבצעי-רכב/מבצעי-רכב-חדש/אפס-קילומטר-קיה-ev6-במחיר-של-189900-שקל-בלבד 

מעניין מה יהיה המחיר בעוד חודשיים...

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...