Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אשמח לדעת מניסיון אישי, אם מישהו יכול לתת המלצה (או לינקים, עדיף) לחומר ניקיון, מטליות מיקרופייבר ומיכל ריסוס לשטיפה ללא מים. הכוונה לשטיפה כמו שראביט (Rabbit) מפרסמים, אבל לדעתי אפשר להשיג את אותה האיכות בעלות נמוכה יותר. אני יודע שיש הרבה חומרים, אבל לא יודע איזה מהם באמת טובים ולא יפגעו בצבע הרכב לאורך זמן.

תודה

פורסם (נערך)

כבר הרבה שנים משתמש בחומר של Chemical Guys.

אפשר לקנות מוכן או מרוכז.

את המרוכז צריך לערבב עם מים מזוקקים 1:16.

החומר מרים את הלכלוך ומשאיר שכבה דקה של ווקס.

https://www.amazon.com/Chemical-Guys-WAC_707_16-EcoSmart-Concentrated/dp/B011LMTQNC?th=1

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
פורסם

אני מקשר לעמוד חיפוש הזה באמזון ובעמוד הזה תוכל למצוא בערך את כל מה שקיים כיום בשוק (יש עוד וגם טובים, רק שלא קל לרכוש אותם). 

בתכלס, כולם טובים, יש טובים קצת יותר ויש טובים קצת פחות אבל בסוף כל אחד והניסיון שלו. החומר שהתחיל את הכל הוא ONR - Optimum No Rinse (בצבע כחול) ובשנים האחרונות זה הפך לטרנד של ממש ויש כבר המון מוצרים כיום בתחום. 

תבחר מה שבא לך מהרשימה הבאה:

1. Absolute Rinseless Wash

2. ONR

3. Wolfgang Uber SiO2 Rinseless Wash

4. McKee's 37 N-914 Rinseless Wash V2

לזה תוסיף ספוג כמו זה The Rag Company - Ultra Safe Sponge או שתרכוש את הערכה המלאה של ONR שכבר מגיעה עם הספוג האדום שלהם. 

מרסס, יש בכל חנות לצמחים ועוד, אפשר מעלי אקספרס (לא היה לי מוצלח משם) אישית אני משתמש במרסס KWAZAR VENUS שאפשר למצוא גם בארץ אפשר להסתפק בגרסה הרגילה כי החומר הזה לא מאתגר את האטמים והפלסטיקה. 

כמה שיותר לכלוך שאתה יכול להסיר לפני המגע זה תמיד הכי טוב. 

פורסם

צורת השטיפה הבטוחה יותר היא באמצעות ריסוס החומר ואז דלי עם החומר וספוג שאתה עובר איתו על הפנל ומסיר את הלכלוך מהספוג בדלי. אפשר גם להשתמש במגבת טבולה זה פשוט פחות נוח לעומת הספוג. 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני כבר יותר משנה עם ה ONR מטליות מיקרופייבר איכותיות עם gsm גבוה . 2 מטליות, אחת לניקוי שניה להברקה. תמיד ברכב עם מרסס ידני ששימש לנוזל הברקת חלונות. 

זמין לניקוי מיידי של לשלשת יונים או כל דבר שמטפטף על הרכב.

יש ל ONR תמיסה שכוללת וקס. מעניקה מראה מבריק יותר. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...