Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מעוניין לעשות ציפוי ננו לאקספנג G6 חדש מהחברה

לא מבין בזה כל כך

ראיתי שיש ציפוי קרמי או ציפוי גרפן

מה עדיף אם אני מעוניין שיחזיק ל3 וחצי שנים?

בנוסף ראיתי שיש ציפוי למושבים

האם זה באמת עובד?

איך החומרים של Artdeshine? סדנת דיטיילינג בדרום עובדת עם החומר הזה

תודה רבה!!

פורסם

אני מניח שאתה מדבר על TouchUp Car כי הוא היחיד שאני מכיר בישראל שמשתמש ב- Artdeshine. זו חברה שפונה בעיקר לשוק המקצועי כך שהסקירות על הציפויים שלה מוגבלות, אבל ממה שיצא לי לראות לגיטימי לחלוטין עם ביצועים טובים. 

פורסם
לפני 10 שעות, ch28566 כתב:

אני מניח שאתה מדבר על TouchUp Car כי הוא היחיד שאני מכיר בישראל שמשתמש ב- Artdeshine. זו חברה שפונה בעיקר לשוק המקצועי כך שהסקירות על הציפויים שלה מוגבלות, אבל ממה שיצא לי לראות לגיטימי לחלוטין עם ביצועים טובים. 

אכן מדבר עליו

מה לגבי הציפוי למושב זה באמת משהו שעובד או שזה גימיק?

פורסם

אם אלו מושבים מעור סינתטי, ואני מניח שהם כאלו, אני חשוב שזה מיותר. זה לא שאין לזה יתרונות קלים מבחינת קלות הניקוי ואם אלו ריפודים בהירים זה מפחית את הסיכוי להעברת צבע (שזו לא בעיה לנקות על עור סינתטי) אבל מעבר לכך זה מיותר. 

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...